דברים שפג זמנם.

lililulu

New member
"את באה אליי מתוך ימים מתוך ספרים מתוך שירים

באה אליי כובשתתתתתתתתת את באה אליי יפה כנבל בשירים האסורים באה אליי לוחשתתתתת" נדבקתי לשיר הזה..אחלה שיר למרות שהוא של מויאלD: יאי מחר שביתה על בטוח [; מחרותיים יש הופעה של מעודה דב"ח וחן ההומו ואני לא יודעת אם באלי ללכת

שביתה../images/Emo99.gif.

אבל יש מצב שנבוא ללמוד רק עם המורות של ההסתדרות;; לא כיף. חח לא הבנתי את הקליפ של השיר הזה:D אל תלכי להופעה הם סתם, כבר פאסה:D אפילו אני כבר שכחתי טיפ-טיפה מנדבי!^^" *~*

../images/Emo135.gifעד לחן , ! ../images/Emo46.gif

והשיר של מויאל אחלה שיר , [; אני בדיוק שומעת את לא מכירים אותך . P =

../images/Emo210.gif לכיייי אני הייתי הווולככת DD ;

או שלא
D אהה ומויאל - השייר שלו יפפפפפפפה 3 >

מיכל כנסי.../images/Emo105.gif

סתם שמתי את הצפרדע שזה יהיה בולטD: אמ תראי את זה, ואני ממש לא בכוונה להפחיד אותך אבל .. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=785&msgid=54292356 בקיצור, את צריכה לעשות בסטודיו שיש שם אנשים מומחים, ולא בסתם חנות בקניון. וסיידליפ זה עגיל בשפה התחתונה, אני עושה מחר
בסטודיו!!!111 D:

../images/Emo135.gifאיזה מגעיל . ../images/Emo12.gif

אבל אבל אבל ,, מה אני עושה עכשיו ? , גם חחברות שלי עשו באקדח ... , O = היא בטח לא הורידה את זה שנתיים . D; סתם . אבל עד שעשיתי , סבלתי ... ,
לא נראלי שתוך יום זה יהיה חלודה . O; חח סטודיו זה כאילו ר-ק בשביל לעשות עגילים או מה ? , בשפה התחתונה ?! , מגנייייייייב . D; בהצלחה . [:

עגילים וקעקועים ניראלי.

אין לי מושג מה את צריכה לעשותXD בעיקרון, זה לא טוב לעשות עם אקדח. קיצר אם תראי שכואב לך ואדום, ואם יהיו זיהומים, תורידי וזהו. חח כן מגניב ביותר:p תודה.^^"

למעלה