האוסף הצנוע שלי

lilo4

New member
../images/Emo219.gif האוסף הצנוע שלי

האוסף שלי עומד כרגע על 25 לקים+ לקים מייבשים/מחזקים/מטפחים ושאר שטויות [כל זה בהמשך] יחסית האוסף שלי לא מאוד גדול, אבל בהתחשב בעובדה שהוא הכפיל את גודלו בשלושה-ארבעה חודשים האחרונים זה דיי מכובד
[מבטיחה לפצות בקצת סווטצ'ים על הדרך] אני אתחיל בתמונה כללית של האוסף- בהתחלה הוא היה ממוקם על אחד המדפים בחדר, ותוך כדי צילומים הבנתי שכ"כ יותר נוח לי לשים את הכל במגירה ליד שולחן הכתיבה שלי, אז עד סוף הצילומים כל הלקים עברו דירה
אני שומרת כרגע את כל הלקים סתם בתוך סלסילה, זה מספיק לי כרגע.

lilo4

New member
גווני פרנץ' למיניהם

חצי מהלקים בקטגוריה הזו דיי ישנים, הייתה תקופה ארוכה שאהבתי גוונים עדינים/חצי שקופים, ובאופן מיוחד יש לי חיבה לגוון הבסיסי של הפרנץ', בלי הפס
מימין לשמאל: קרליין מס' 310, מהסדרה של לקים שאמורים להיות עמידים ומחזקי ציפורניים. לא זוכרת שהתלהבתי במיוחד מהלק הזה, מרחתי אותו פעמיים ועזבתי אותו. האמת? אני אפילו לא זוכרת למה כרגע
מייבלין ניו-יורק מס' 150, הוא באמת ישן. חביב ביותר [האמת? אני לא בטוחה שהוא עדיין במצב שמיש
] לוריאל, כנראה מס' 009. משום מה בכל הפעמים שהשתמשתי בו הופיעו בועות כמעט על כל הציפורניים
וחיסרון נוסף שלו- מתחת למכסה הגדול יש מכסה הברגה קטן יותר, לא היה לי נוח למרוח בצורה הזו.. חברת שוק כלשהי בשם קרינה, מס' 91. גם הוא ישן מאוד, היה פעם אהוב ליבי, וכנראה גם הלק הכי משומש שלי
יש מצב שגם הוא פג תוקף מזמן.... קיקו- לק לפרנץ' מס' 210. ה-לק האהוב עלי כרגע בקטגוריה. המריחה שלו מאוד נוחה והוא מתקבל יפה מאוד. לצערי לא ממש מתאים לפרנץ' מניקור אמיתי בגלל שהוא כהה מדי. [סווטצ' בהמשך]

lilo4

New member
מאיטליה ../images/Emo10.gif

קיקו זו חברת קוסמטיקה איטלקית... זולה יחסית- אפילו כשממירים משקל ליורו. האיפור שלהם על הפנים, הלקים שלהם מעולים. הייתי מתה לקנות עוד כמה לקים שלהם

Ultra marine

New member
את ממה צודקת על לוריאל!

הבסיס של המברשת מזעזע! לא ברור למה היו צריכים גם מכסה וגם פקק ולמה שניהם צריכים להיות כאלה מזעזעים!!

lilo4

New member
חשבתי שאני המשוגעת היחידה ../images/Emo8.gif

העיצוב באמת לא יעיל. המכסה הגדול הזה כן יפה ואני אוהבת את העיצוב של הבקבוקון, אבל אני מתעבת את רעיון הפקק הקטן. מה גם שקשה לפתוח אותו בלי לשרוט את לק הבסיס

Ultra marine

New member
אני אגלה לך סוד..

אחרי שאני שמה את הבסיס הדרך היחידה שמצאתי לפתוח את הבקבוק המזעזע הזה היא עם השיניים... בעעעע מזל שאני לא קונה לוריאל ולא מתכננת לקנות לוריאל. 2 הלקים שלהם שיש לי עברו 2 ידיים לפני שהגיעו אלי (נתנו לי במתנה)

lilo4

New member
../images/Emo20.gif וורודים בהירים

השלב הבא באבולוציית הלקים שלי- גוונים ורודים בהירים, רובם של לייף- התלהבתי מאוד מהצבעים, קניתי כמה בכל מיני מבצעים ודיי מהר הבנתי שאני ולייף זה ממש לא סיפור אהבה. מימין לשמאל: סאלי הנסן מס' 15- petite pink, רכישה חדשה יחסית. חיפשתי וורוד שיהיה קצת יותר בולט אבל עדיין יהיה בגדר "עדין". הוא מאוד נוזלי, המברשת שלו לא נוחה, הייתי צריכה שלוש שכבות כדי להתחיל להתקרב למשהו אטום. ובסוף שמעתי בעיקר קולות הקאה מהסביבה בתגובה אליו
[סווטצ' בהמשך, לשיפוטכן
] שיק מס' 214. לק כייפי מאוד, יחסית אטום ומאוד עדין, עם נצנצים קטנים. אני אוהבת אותו מאוד [סווטצ' שלו יצורף גם]. בגזרת הלייף: 206, 233 ו-210. אף אחד מהם לא אטום בשום מצב, וכולם מחזיקים עלי בערך יומיים [רוב הלקים מחזיקים עלי לפחות כפול]. ככל הנראה פרט ללק של שיק, שאר החבר'ה ימסרו/ימכרו/יוחלפו בעתיד הקרוב

lilo4

New member
../images/Emo192.gif ורודים כהים

השלישייה האהובה עלי
מימין לשמאל- שיק 120 שיק 02 שיק 286 הגוונים מדהימים, יש לי רק בעיה אחת עם הפורמולה של 02 ו286. מאוד נוזלית, קשה לי מאוד מאוד מאוד להגיע למריחה אחידה
פרט לזה- מושלמים

lilo4

New member
תודה ../images/Emo13.gif

הוא לק ממש יפה לטעמי. יש לי תיאוריה לא מבוססת שאחרי יום-יומיים הצבע שלו קצת משתנה, ואז הוא הופך להיות דיי סתמי. אבל יש מצב שזה רק הזיה

lilo4

New member
../images/Emo79.gif סגולים

מימין לשמאל: שיק 204- גוון לילך מדהים. גם הוא קשה למריחה
אנדריאה 16- לק חמוד מאוד, בהיר ודיי סולידי. אחרי יומיים-שלושה הלק כבר מתחיל להתייבש ולהיסדק, מה שדיי מבאס אותי. אנדריאה 17- השתמשתי בו פעם אחת. לא היה מוצלח כ"כ קיקו 292 [בין הלקים האהובים עלי ביותר באוסף]

למעלה