האוסף הצנוע שלי

bottlegennie

New member
זה של קיקו נראה מהמם...

מאיפה? ד"א, מדובר מבחינתי באוסף די מרשים. בעקבות ניקוי רעלים שביצעתי לאחרונה, האוסף שלי עומד על 3 לקים בלבד :(

lilo4

New member
תודה ../images/Emo13.gif

קיקו זו חברת קוסמטיקה איטלקית, דיי זולה. מצאתי את החנות ממש במקרה כשהייתי ברומא. האיפור שלהם שווה לת**, אבל הלקים שלהם מעולים, ויש להם מבחר מכובד בהחלט של גוונים. הייתי שמחה לשים יד על עוד כמה לקים שלהם
האוסף שלי כולו הוא קודש לרעלים בלקים, פחות או יותר.... לא נורא, 3 זה סימן לעוד

lilo4

New member
לבנים ../images/Emo189.gif

אין לי מושג למה קניתי אותם. אף אחד לא מהם בשימוש, כל אחד מהסיבות שלו.... לייף מס' 203- גוון פנינה. אי אפשר להגיע איתו לכיסוי גבוה. אולי אחרי 5 שכבות הוא יהיה אטום
שיק מס' 05- גוון פנינה גם כן. מתקבל מכוער מאוד על הציפורניים
שיק 237- לבן טיפקס בתוספת נצנצים. מיותר לציין שלא השתמשתי בו מעולם?? שיק 31- לבן טיפקס. ניסיתי להשתמש בו כמה פעמים לטובת פרנץ' מניקור, אבל הוא סמיך מדי.

lilo4

New member
../images/Emo196.gif כחולים

הקטגוריה יכולה להיקרא בכיף גם "קטגוריית קיקו"
ומכילה: קיקו 294 וקיקו 266. הכחול הבהיר מדהים בבקבוק, מרחתי אותו על ציפורן אחת והסרתי אותו במהירות, לפני שעוד מישהו יהיה עד לזוועה
הכחול הכהה מ-ה-מ-ם [סווטצ' מיד]. מרחתי אותו, התאהבתי, החלטתי שאני לא מסוגלת לצאת איתו מהבית והורדתי. הראיתי תמונות לכמה חברות שתמכו בהתלהבות. עכשיו אני מחכה שתחזור לי המוזה, אני אקצץ את הציפורניים למינימום ואנסה שוב. המריחה שלו, אגב, הייתה זוועתית. לק מאוד סמיך, מברשת דיי רחבה, אבל יושב מעולה על הציפורניים בסופו של דבר.

Harlot

New member
לא מכירה את קיקו

איפה מוכרים את זה? מוצאים חן בעיני הצבעים האלה...

lilo4

New member
כמה תשומת לב הלקים האלה מושכים ../images/Emo8.gif

את השלישית ששואלת. לצערי הרב מאוד הם באו מאיטליה, חנות של איפור זול שמצאתי ברומא, ממש במקרה. אני מתה מתה מתה להשיג עוד לקים שלהם, אבל באיביי ארה"ב כמעט ולא מוכרים מוצרים שלהם- וגם אז רק פודרות ושטויות. הגעתי עד לזירה של איביי-איטליה ומצאתי שם שתי מכירות בסה"כ

Ultra marine

New member
אכן מעלף!

והוא מאוד יפה על הציפורניים שלך כמו שהן. מזכיר לי קצת את הארובה בלו של אסי.

lilo4

New member
הוא לק מדהים

מאוד מיוחד. קצת הייתי שמחה אם הוא היה טיפ'לה בהיר יותר, בתאורות מסוימות הוא נראה שחור לגמרי ואני לא מתה על זה. בפעם הבאה התכנון לקצר את הציפורניים קצת יותר מהאורך בתמונה, אני אוהבת את זה יותר ככה [שריטה, מה אני אעשה]

lilo4

New member
../images/Emo145.gif גוון ניוד/מוקה

הקטגוריה מכילה רק את שיק 91
אני מאוד מאוד אוהבת אותו. הוא מיוחד בעיני [אין לי סווטצ' כרגע, לצערי]. גם הוא קשה למריחה
נוזלי וקשה להגיע לאחידות.

lilo4

New member
../images/Emo25.gif אדומים

גם הקטגוריה הזו מכילה בתוכה לק אחד ויחיד: ג'ייד 329. ה-לק האדום מבחינתי. לקח לי המון המון זמן לבחור אותו, עוד יותר זמן להעיז למרוח אותו, ועוד פעמיים כדי להתאהב בו סופית וטוטאלית. לא הצלחתי לצלם אף תמונה אחת טובה שלו. הוא אדום גם נטייה קלה לכיוון הבורדו [בתמונות הוא תמיד יוצא לי מאוד בהיר וחצי כתום]. יש לו תת גוון סגול- משהו דיי מוזר. רואים את זה כשמורחים שכבה אחת ורואים את זה בזוויות מסוימות בבקבוק עצמו. לא משהו בולט, לקח לי זמן להבין שזה שם. לא גורע מהיופי שלו בכלל, אגב

lilo4

New member
../images/Emo115.gif מחזקים/מייבשים וכד'

מימין לשמאל: סרום לטיפוח הציפורן של שיק. מצאתי אותו במקרה באחד הפארמים, ובגלל מחיר יחסית זול הלכתי עליו [הוא עלה 40 לעומת כמעט כפול בחברות היוקרתיות יותר]. מדובר בשמן שמורחים על הציפורניים ועל העור מסביב, המטרה להזין את הציפורן ולרכך את הקיוטיקלס. לצערי לא רק שהציפורניים שלי דיי שבירות, הלק גורם לשכבות של הציפורן להתקלף, והסרום הזה פותר לי את הבעיה. אני משתמשת בו לפעמים אחרי שאני מסירה לק והציפורן קצת מסכנה. הוראות שימוש: למרוח על ציפורניים נקיות לגמרי מלקים, ולתת לזה לפחות 15-20 דק' להיספג. שמן הזנה פרוטאין של וואו. פרט לריח הטוב שלו לא עשה לי שום דבר טוב. לק מייבש של תפוח- אני מרוצה ממנו מאוד [ובעיקר מהעובדה שהמחיר שלו בערך חצי ממייבשים אחרים שראיתי] לק מחזק של תפוח- גם בו בחרתי בגלל המחיר. בלי לנסות אני בטוחה שיש בשוק מוצרים טובים יותר... אני מחכה שהוא יגמר כי חבל לי לזרוק, ואז אני אחליף. אני משתמשת בו גם בתור בסיס ללקים.

lilo4

New member
../images/Emo97.gif שאר ירקות ../images/Emo8.gif

בחלק העליון, מימין לשמאל: מגבונים להסרת לק של לייף, קיבלתי אותם במבצע כלשהו. השתמשתי פעם אחת בשביל הקטע. זה מוריד לק סבבה, אני לא מתכוונת להשתמש בזה באופן קבוע בגלל הרבה סיבות, אבל לטובת טיולים וכד' זה אחלה. אציטון של שופרסל- אני מודה באשמה, אני מסירה לק עם אציטון
אני יודעת שזה הורג את סבתא של הציפורן, אבל לא איכפת לי. ציפורן זה גם ככה דבר מת והן גם ככה מתחדשות. ברגע שימאס לי להתעלל בהן אני פשוט אפסיק למרוח עליהן דברים. מסיר לק ללא אציטון של שופרסל- לא סתם על האציטון כתוב "לתוצאות מהירות", ועל המסיר כתוב "לתוצאות נקיות". המסיר לק הזה לא מסוגל להתמודד עם עם שתי שכבות דקות של הלקים הכי בהירים שלי. כשאני ארצה לענות את עצמי אני מבטיחה לנסות להסיר איתו לק כהה ולראות כמה ימים יקח התהליך
בחלק התחתון: מספריים קטנות לציפורניים. קניתי אותן בחנות קוסמטיקה זולה, וזו גם האיכות שלהן. אני צריכה להחליף אותן בהזדמנות [אם למישהי יש המלצה על מספריים כאלה איכותיות אני אשמח לשמוע] פצירה- של חברת קרייזלר. הגעתי למסקנה שנמאס לי מהפצירות המתכלות, וזו יחסית נוחה לי בגלל שהיא ארוכה. יש לה צד אחד גס וצד אחד עדין יותר- אני משתמשת באופן קבוע בצד העדין [גם במקרה הנ"ל- אני יודעת שמומלץ להשתמש בכל מיני סוגים אחרים. לא באמת איכפת לי
] תם ונשלם! [אוקיי, שקר. אני לא מאמינה שאני אצליח להיגמל מלקים בזמן הקרוב....]

lilo4

New member
מומלץ מאוד שלא

האציטון מייבש את הציפורניים והורס אותן, בסופו של יום. אני בטוחה שחלק מהבעיה שהציפורניים שלי נוטות להתקלף ולהתפצל נעוצה באציטון. מומלץ להשתמש במסירי לק, פשוט אין לי כוח להתחיל לחפש מסירים טובים באמת, אני מחפשת משהו שיוריד את הלק ממש בקלות, גם גוונים כהים וגם נצנצים ושאר מכשולים, והאציטון הזול של שופרסל עושה את העבודה מבחינתי.

Ultra marine

New member
אז יש לי הצעה בשבילך,

גם אני קצת מיואשת מעניין המסירים אבל גיליתי את "המוצר"! מסיר לק עדין של אורלי. את יכולה לקנות אותו בקופסה שאגב הסיר לי גם את הדורותי הו! שהוא כולו גליטרים! וכמובן שאפשר לקנות (ואף רצוי) בבקבוק (ככה אפשר למלא את הקופסה של אורלי) אני קניתי הפעם את זה עם הכיתוב הירוק על הקופסה. אני חושבת שהוא אמור להיות עדין או משהו כזה, אבל סופו של דבר הוא יותר טוב מזה עם הכיתוב הכחול שהיה לי. http://www.orlybeauty.com/care.php?c=3 השלישי מהרשימה.

למעלה