../images/Emo97.gif שאר ירקות ../images/Emo8.gif
בחלק העליון, מימין לשמאל: מגבונים להסרת לק של לייף, קיבלתי אותם במבצע כלשהו. השתמשתי פעם אחת בשביל הקטע. זה מוריד לק סבבה, אני לא מתכוונת להשתמש בזה באופן קבוע בגלל הרבה סיבות, אבל לטובת טיולים וכד' זה אחלה. אציטון של שופרסל- אני מודה באשמה, אני מסירה לק עם אציטון
אני יודעת שזה הורג את סבתא של הציפורן, אבל לא איכפת לי. ציפורן זה גם ככה דבר מת והן גם ככה מתחדשות. ברגע שימאס לי להתעלל בהן אני פשוט אפסיק למרוח עליהן דברים. מסיר לק ללא אציטון של שופרסל- לא סתם על האציטון כתוב "לתוצאות מהירות", ועל המסיר כתוב "לתוצאות נקיות". המסיר לק הזה לא מסוגל להתמודד עם עם שתי שכבות דקות של הלקים הכי בהירים שלי. כשאני ארצה לענות את עצמי אני מבטיחה לנסות להסיר איתו לק כהה ולראות כמה ימים יקח התהליך
בחלק התחתון: מספריים קטנות לציפורניים. קניתי אותן בחנות קוסמטיקה זולה, וזו גם האיכות שלהן. אני צריכה להחליף אותן בהזדמנות [אם למישהי יש המלצה על מספריים כאלה איכותיות אני אשמח לשמוע] פצירה- של חברת קרייזלר. הגעתי למסקנה שנמאס לי מהפצירות המתכלות, וזו יחסית נוחה לי בגלל שהיא ארוכה. יש לה צד אחד גס וצד אחד עדין יותר- אני משתמשת באופן קבוע בצד העדין [גם במקרה הנ"ל- אני יודעת שמומלץ להשתמש בכל מיני סוגים אחרים. לא באמת איכפת לי
] תם ונשלם! [אוקיי, שקר. אני לא מאמינה שאני אצליח להיגמל מלקים בזמן הקרוב....]