האוסף הצנוע שלי

Marble Arch

New member
יש לי המלצה למסיר לק..

שהוא כן עם אצטון אבל יש בו עוד דברים שמדללים אותו והוא מרגיש לי יותר טוב מסתם אצטון... מסיר לק של CUTEX בצבע סגול- קניתי בסופר והוא מצוין- מסיר ממש מהר את הלק ומשאיר ריח נעים (ואני שונאת את הריחות של המסירי לק בדר"כ!)...

ronali3

New member
CUTEX גם עולה בהתאם ../images/Emo10.gif

זה עולה 28 שקל...וזה מממממש הגזמה....
ולא זכור לי שהוא אי פעם במבצע.. בכל אופן בארה"ב הוא עולה בערך 2$ .. נראה לי אביא לי איזה 4

foggy night

New member
אוסף מצוין

נהנתי לחטט לך באוסף. למרות מה שאת חושבת - יש לך אוסף מכובד בהחלט.

lilo4

New member
תודה חמודה ../images/Emo13.gif

איכשהו לא משנה כמה יש, זה עדיין לא מספיק

Marble Arch

New member
ממש כמו עם הפסיכומטרי../images/Emo3.gif

סתם סתם!!! לא התכוונתי להיות רעה.. כייף לי שאני רוצה ללמוד מקצוע קליל

lilo4

New member
../images/Emo67.gif ההשוואה בהחלט במקום ../images/Emo13.gif

אני עדיין עובדת על רשימה של שלל מקצועות שאני יכולה ללמוד במקום, בתור "תוכנית ב'". נגיד לשלב אחרי הפסיכומטרי ה-40, כשממש ימאס לי

Ultra marine

New member
אוסף מקסים!

בניגוד אליך, אם יש לק שלא מוצא חן בעיני מאי איזו סיבה הוא ישר "עף" אני לא שומרת לקים שאני לא שמה מה שצימצם בשנה האחרונה את האוסף שלי בצורה די משמעותית. ועדיין יש יותר מ 30 חחחח (וכמו שאמרתי, אני אוספת לקים שנה...)

lilo4

New member
השאיפה היא להעיף

ולהפסיק לאגור דברים שאני לא צריכה הבעיה שלי היא שאני נגד פשוט לזרוק לפח. חבל לי, וזה דיי מתנגש עם האידיאולוגיה הירוקה שלי. אני פשוט צריכה למסור/למכור/להחליף את כל מה שאני לא משתמשת בו, או לתרום. ובגלל שאני ממש מתעצלת לעשות את זה, זה עדיין לא קרה. אבל אני פשוט צריכה לצלם את כל הלקים בבודדים ולהעלות לפורום/קומונת קניות. [אל דאגה, אין לי כוונה למכור לקים ששוכבים אצלי שנים
]

Ultra marine

New member
את יכולה לתת אותם

לאחת הבנות בפורום איפור שמחלקות ציוד למקלטים של נשים מוכות. אני תוהה אם זה משהו שאפשר נגיד למסור לויצו. יש לי כאן שקיות מלאות בגדים ונעליים ובאופן מצחיק מה שמפריד בינם לבין ויצו זה שאין לי מושג מה שעות הפתיחה שלהם..

lilo4

New member
יש פיתרון לכולם ../images/Emo13.gif

חלק אני יכולה למכור בחצי מחיר או למסור או להחליף בכיף, ואם אני לא אמצא להן בית חם יש אתר מעולה בשם "פרוייקט אגורה"- הרעיון של האתר שהוא לוח מודעות ענקי של דברים שאנשים מוסרים בחינם. ת'כלס יכולתי למצוא פתרונות להכל כבר חמש פעמים לפחות, סתם אני מתעצלת. זהו, הגיע הזמן לעשות סדר ולהתחיל להעביר

Ultra marine

New member
ברור שיש פתרונות להכל,

ותמיד יש לאן ולמי למסור אבל כשצריך להתחיל לפרסם וכאלה בסופו של דבר זה נמרח..

Angel Of Moon

New member
איזה אוסף מהמם! ../images/Emo99.gif

ברצינות.... האהבה שלי זה טורקיזים-כחולים-סגולים... והלקים של קיקו משגעים
. חוצמזה תודה על ההמלצה על השמן הזנה הזה של שיק, ראיתי כבר כמה המלצות ואני בהחלט הולכת לרכוש אותו. יום כתום

lilo4

New member
אני חושבת שכל ההמלצות היו שלי ../images/Emo8.gif

אישית אני מאוד מרוצה ממנו, אחרי שתקני אני אשמח לשמוע ממך גם דעות
גוונים טורקיזים-כחולים-סגולים אני מאוד אוהבת באיפור, עד עכשיו לא ממש התחברתי אליהם בלקים, אבל יש לי פה כמה גוונים שעושים לי טוב על הנשמה במיוחד

PeachGirl

New member
אוסף מקסים

רוב הצבעים ממש עדינים ואהבתי אותם ממש ממש

סקרמנטה

New member
עשית לי טוב על הלב ../images/Emo8.gif

איזה כיף שלא רק לי יש מלא לקים של שיק :) ומי יודע, אולי יהיו עוד... ובכלל גם לי יש רק 25 לקים. אחלה אוסף
אגב, אם הלקים של KIKO זולים, אולי אפשר למצוא אותם בבסטות בשוק הכרמל וכד'? אצל אלה שמוכרים 2 ב-10 ש"ח או משהו כזה? בלי נדר בקרוב אחפש שם.

lilo4

New member
ואת עשית לי טוב על הלב

אני קצת בהלם שיש לך רק 25 לקים
הייתי בטוחה שיש לך לפחות כפול. לגבי הלקים של KIKO- קשה לי מאוד להאמין, זו חברה איטלקית, למרות שהיא זולה היא דיי רצינית, יש להם אתר מאוד מכובד והחנויות שלהם מעוצבות בסגנון שמזכיר מאוד את מאק, ממש לא מדובר בחנות-שוק שכזו. אם תצליחי למצוא את הלקים שלהם בארץ אני אשמח מאוד לשמוע. ניסיתי לבדוק אופציה לקנות אותם באינטרנט, אבל באתר של החברה יש אפשרות לקנייה רק בגרסה האיטלקית [לא מאמינה שהם שולחים מחוץ לאיטליה] ובאיביי מצאתי רק מכירות בודדות, וגם זה רק של פודרות ודברים כאלה

תולי01

New member
איזה אוסף מקסים ../images/Emo99.gif

אני מרגישה שאני חוזרת על עצמי, אבל באמת, כל האוספים שראיתי של חברות הפורום הזה ממש מקסימים, צבעוניים ומעניינים !!!

למעלה