לי יש סיבה מוצדקת להיות פה

Vegetable Salad

New member
אני לא יודעת. ../images/Emo42.gif

אבל תמיד יהיה לי זכרונות ילדות מעיוות המילה מחונן לחנן... אז מה אם אני מחוננת? זה אומר שאני שווה פחות? ההפך! ילדים בורים טיפשים שלא מבינים שלצייר על ביצה ריקה (בכיתה ג'...) זה אומנות!

Vegetable Salad

New member
אבל הביצה לא הייתה רעיון שלי ../images/Emo42.gif

הכריחו אותי. אני לא אשמה, לא! -אל תשלחו אותי לאשפוז XD. אז בשורה התחתונה אני אדם שסווג לא נכון בילדות, אבל האישיות הורודה שלי פרחה וגדלה והנני כאן XD.

noosh

New member
כששמרתי בטירונות

הייתי מריצה בראש חזקות כדי לא להרדם, ויותר גרוע - כדי לרגיש שהמוח שלי עובד ולא מתנוון. ובמסדרי בוקר בקורס, כדי לא לצחוק, הייתי סופרת בראש בבינארית.

Dooritos

New member
זה ממש מעצבן

היום התיישבתי לי לקרוא סיפור מהספר לימוד באנגלית (יש שמה סיפורים מעניינים, באמת!) ומטח של קריאות בוז נזרקו לעברי!! טוב לא בדיוק אבל כל אחד שעבר התחיל לצחוק עליי (חברה שלי זימנה אנשים כדי שיראו) ואחד ממש ניסה להעיף לי את הספר מהידיים בטענה שזה יותר מידי חנני! והוא חנן יותר מושבע ממני!! הקיצר, עכשיו אני הולכת לקרוא עוד סיפור....

אני לא יודעתO_ס../images/Emo60.gif

היה אתמול משהו. שיעור פסיכולוגיה נגמר לפני הזמן. כשאני לומדת פסיכולוגיה, יש גם מגמת כימיה [שלא תדאגו, אני בכיתת כימיה השניה, שאני אוותר על כימיה בשביל פסיכולוגיה?
], וכשירדתי במדרגות התיישבתי ליד הכיתה שלהם והאזנתי. הם למדו אנרגיה, ובכלל לא הגיעו לחוק הס ככה שהם די מפגרים מאחורינו, מה שהיה חביב - כי היא שאלה שאלות ופשוט החזקתי את עצמי כדי לא לצעוק תשובות דרך הדלת:X

הממ

לקרוא בחופש בספרי הלימוד של שנה הבאה.. בילדות לקרוא אנציקלופדיות בשעות הפנאי.. להתבאס מביטול שעורים/להמתין בציפייה לשעור הבא דברים בסגנון לא מגיע לרמה של אחרים פה D:

אהה...

.. אני לא חושב שחנונים לא מבריזים והם חייבים לשבת לחכות כאילו אין מחר לשיעור הבא..

למעלה