מגמות

אצלנו בשכבה סגרו את ספרות מורחב חחח

בגלל המורה אף אחדד לא נרשם לזה מחזור ראשון שזה קורה חחח

חרטההה חחח סורי שאני תוקפת.

אבל אני נחשבת כילדה עם "קוצים בתחת" אני לא יושבת שניה בשקט.. חצי משיעורי מחשבים היינו עושים צחוקים ויוצאים החוצה.. בפיזיקה (אמנם רק יחידה.. אבל פיזיקה) היינו מטיילים חופשי הלוך חזור... בחיים לא עשיתי שיעורים בשום דבר.. ולמבחנים ולבגרויות בכלל לא הייתי חושבת ללמוד.. ומה? במחשבים יש לי סופי 92 ובפיזיקה 94 או 96.. צריך אהבה למקצוע ולא מעבר.. =]

אייני

New member
../images/Emo45.gifמסכים לגמרי

במחשבים בכלל בכיתה י', באותה שנה שעשינו את השלוש יחידות המורה שלנו לא בא חצי שנה ובגלל זה היו צריכים ללמד אותנו במהירות מטורפת, ועדיין כולנו הוצאנו מאיות... (חוצמזה שמי באמת לומד למבחנים במחשבים?? כאילו, יש משהו ללמוד?? אני תמיד הייתי לוקח את החומר, בוהה בו כמה דקות, עובר על העמודים, מחפש משהו שאני צריך לשנן, מתייאש אחרי עשר דקות, מחזיר את החומר והולך למחשב או משהו
זה היה דיי מביך, אפילו לבגרות במחשבים לא למדתי
) ובפיזיקה לא עשיתי שיעורי בית כל השנים ויש לי אחלה ציונים... (בכל מבחני הבגרות בפיזיקה יש לי 100, ההגשות פשוט הורידו לי בכמה נקודות בד"כ, ל98, 99, ודברים כאלה
)

sigsig3

New member
באמת? אני מחשבים וערבית

אני י"ב מחשבים של י"א הלך לי חרא השנה עוד יותר קשה.. בבגרויות 75 ו82 וערבית הולך אחלה 98 בבגרות... ואני לא משקיעה בשני המקצועות אבל מחשבים פשוט לא נקלט לי אין... רק אם מסבירים לי

אייני

New member
אני חושב שזה תלוי באדם.

זה כמו שיש אנשים עם קליטה מהירה במתמטיקה שלא לומדים לזה, אבל להיסטוריה הם חורשים ובקושי זוכרים משהו, ולעומתם אנשים שזוכרים כל פרט בהיסטוריה אבל במתמטיקה בקושי מצליחים... כל אחד והכשרונות שלו. כאילו, שמע, לי יש 100 סופי במחשבים בחמש יחידות ולא השקעתי בכלל... יכול להיות שאולי מחשבים פחות מתאים לך מאשר ערבית.

sigsig3

New member
אני בת

ואתה צודק במקצועות ההומאניים הולך לי באמת יותר טוב בהיסטוריה, ספרות, תנך אזרחות וכאלה אני לא משקיעה ומוציאה מאיות מתמטיקה ומחשבים בשבילי זה עונש

אייני

New member
מצטער../images/Emo13.gif

ומממ, אם מחשבים בשבילך זה עונש, למה בכלל לקחת את המגמה הזאת?... לא היה עדיף לך מגמה הומנית כלשהי, שתאהבי אותה, ושיהיה לך יותר קל וגם יותר כייף?...

sigsig3

New member
חשבתי שאני אוהבת את זה

בהתחלה נהנתי מאד, עד אמצע יא'... הכינוי שלך זה לא מBACK TO THE FUTURE ?

אייני

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

את היחידה אי פעם שזיהתה את הכינוי שלי!!!! כל הכבוד!!!!!!!!!!!!
(פשוט כבר נמאס לי כל פעם להסביר מחדש שככה קראו לכלב של הפרופסור
) ולגבי מחשבים, מה בדיוק קרה באמצע י"א?... מה התחילו ללמד?

sigsig3

New member
חחחחח אחלה סרטים!

אני אף פעם לא השקעתי בשום מקצוע... באמצע י"א היה איזה שבוע שהייתי חולה משמע שהפסדתי המון שעות מדמ"ח ומאז לא יודעת מה קרה לי

אייני

New member
אכן!../images/Emo3.gif סרטים חמודים כאלה../images/Emo3.gif

וגם אני לא השקעתי יותר מדיי... כנראה שזה תלוי פשוט בך עצמך וזהו. בכל מקרה, אם את כלכך סובלת, אני מציע לך לעזוב את זה וזהו... לא?...

sigsig3

New member
לא.. כבר עשיתי 3 יח'

עם ציונים של 75 ו85 אני מקווה להשתפר ב2 יח' השלמה ל-5 ולשפר את ה3 יחידות בקיץ

b a t e l 1 8 2

New member
ממש לא שיש לך 10 יחידות מחשבים+

5 יחידות פיזיקה זה קשה כל כך ,כי מחשבים זה מקצוע שדורש השקעה ופיזיקה בכלל..

אייני

New member
אני בחמש יחידות פיזיקה. בסדר?

99 סופי. לא עשיתי בחיים שיעורי בית. מספיק חוסר השקעה?
חוצמזה במחשבים באמת אין מה להשקיע. אולי בפרוייקטים כן, אבל במקצוע עצמו - אין שום דבר שדורש למידה כלשהי... אפילו בבגרות - מותר לך לבוא עם כל חומר עזר שבא לך (מלבד מחשב, כמובן
)

../images/Emo45.gif

באמת שאין מה להשקיע במחשבים.. זה מקצוע שהברזנו ממנו ולא עשינו עבודות ושיעורים אף פעם עד שהמורה רצתה לתלות אותנו.. חחח ועדיין הציונים מעולים..

למעלה