רשמים מהמפגש!

../images/Emo22.gif ../images/Emo63.gif ../images/Emo178.gif ../images/Emo45.gif רשמים מהמפגש!

ולמי שלא הבין את הכותרת:
כי כולם חנונים עם משקפיים (חוץ ממלדיקט, אבל הוא עשה לייזר אז הוא עדיין נחשב למשקפופר)
על שלל הספרים שהיו שם
היה חם... לוהט!
היה מצוין.

The Mad Hatter

New member
:)

קודם כל, מצטערת שהייתי שקטה ונבוכה, אבל הזהרתי אתכם! אני לא טיפוס של אנשים ומפגשי פורום מביכים אותי. כולם נחמדים מאד, ואני רוצה את הפורטפוליו של ג'וש קירבי! P: יום טוב. :)

DviRincewind

New member
בהחלט היה נהדר!

ולא היה חם! היה נעים במיזוג של עזריאלי... עכשיו רק נותר לחכות לתמונות ממלדיקט! וגם אני רוצה את הפורטפוליו!

Athaclena

New member
ללימור אין משקפיים...

אז מי היה? אני whitem dvirincewind/rincewind קרניאלה על הבמה maladict death of rats the mad hatter bokonon limilu ויימס פחות או יותר לפי סדר הגעה. היה כיף!

ויימס

New member
היה קסום ומופלא:

ללימור עוד יהיו משקפיים, זה רק עניין של זמן. היא נראית בדיוק כמו שאני נראיתי בגילה, אבל בדיוק, זה ממש מפחיד. אז לימור, עכשיו את יודעת שתגדלי להיות מכוערת כמוני, מסכנה שכמוך. וליאת, ממש הזדהיתי איתך. כל הזמן הסתכלתי עליך וחשבתי, "הו, היא כה ביישנית ושקטה, ממש כמוני..." השמות האמיתיים של האנשים: רחל דניאל דביר קרן לי אור ליאת רועי לימור נטע!!!! צחי היינץ סרגיי (אלה האנשים שישבו בצד, אלה שקוראים בפורום ולא כותבים, ואז הם באים למפגש ולא מדברים!) והם עזבו בסדר הזה (נדמה לי): צחי, היינץ וסרגיי רועי קרן אור לימור לי נטע דביר-דניאל-רחל-ליאת (כבר הלכתי, מאיפה אני צריכה לדעת?) ולימור כל הזמן דקרה אנשים עם סיכות, זרקה עליהם את הסדין השחור ואיימה לצלוב אותם, ולי איים לאכול את לימור, מי שלא הגיע הפסיד! אה... זהו, היה כיף. שאני אעשה סיכום מסודר של כל מה שעשינו, כדי שמי שלא היה יקנא?

DviRincewind

New member
לימור איימה לצלוב אנשים?

אותי היא באמת צלבה!!!! וחוצמזה, נטע, ממך התאכזבתי. בתור מישהי כל כך פעלתנית בפורום, ציפיתי ממך לקצת יותר אקטיביות! או לפחות לממש את תפקידך ככוהנת הגדולה! (להגיד Blessed be בזמן שצולבים אותי לא נחשב!)

Gdil

New member
יש לנו היינץ וסרגיי בפורום? הגאווה

רבה מאוד. לא באתי כי הייתי בטיול בכנרת, אבל תכננתי לבוא... אולי, נעשה את המפגש הבא בצפון כדי שגם צפוניקים יוכלו להגיע בהמוניהם?

Maladict

New member
הגעתי למסקנה

לימור בלחמניה זה יהיה הכי טעים. עם קטשופ וחרדל! תענוג אטומי!

Maladict

New member
לא הברחתי אף אחד

אולי תעזרי לי עם השאלה הבא.... מה אני עושה עם סדין שחור נעליים קטנות וצלב עם השם דביר עליו?

ויימס

New member
הו, שתוק כבר, יא ערפד רומני!

...האם ידעת שדרקולה בכלל היה רוזן הונגרי בשם ולאד המשפד, אשר היה נוהג לשפד ראשים על מוטות? (אבל זה בסדר, כי כולם היו עושים את זה אז) חוצמזה, הוא מעולם לא היה שותה דם, רק אישתו נהגה לאכול את בשרן של משרתות צעירות ויפות, מתוך אמונה ש'אתה מה שאתה אוכל'.

Maladict

New member
חחחחחחחחח

הידעת- דרקול ברומנית זה דרקון. והוא לא סתם היה משפד אנשים אלא הוא שיפד את הטורקים שנגדם הוא נלחם.

למעלה