רשמים מהמפגש!

smadarbi

New member
כן- פרוט

המשפט הראשון הוא מ עונה 4 , פרק שנקרא "BEAR,BAD" מעולה המשפט הראשון הוא אחד האהובים עלי בסדרה - מהוענה הראשונה הגה על ידי זאנדר האגדי , לא יודעת באיזה פרק יש לי עוד המון ציטוטים משן ומידי םעם אני מחליפה אותו בחתימה... הכותב של הסדרה מבריק !!!אולי כדאי שהוא יעבד ספר של טרי לטלוויזיה

Nico Tine

New member
לא יאומן

גם חברי פורום רומח הדרקון נפגשו שם היום. אני מת לדעת מה יקרה כאשר שני פורומים יקבעו שם באותו יום, זה אמור להיות מצחיק בטירוף !

ויימס

New member
"האוח המשמעותי קורא בליל."

"אולם אדונים אפורים רבים פונים בעצב לאנשים חסרי המנהיג." "הורה, הורה, לאחייניתה של הרווקה." "לאוחז בקרדום ההרג, כל המתחננים נראים באותו גובה." "אולם, אהה, הורד מצוי בלב הקוצים." "האם הטובה מכינה מרק שעועית לבן הנודד." "מה זה?" "האם הטובה מכינה מרק שעועית לבן הנודד." "אתה בטוח שהמגדל שאינו בנוי כהלכה אינו מזדעזע עד מאוד עם חלוף הפרפר?" "לא. זה מרק שעועית. מצטער." "מה עם הלוויתן הכלוא בכלוב?" "מה איתו?" "הוא לא צריך לדעת כלום על המעמקים האדירים, אם אתה דווקא רוצה לדעת." "אה, הלוויתן הכלוא. אתה בטח צריך את פורום טרי פראצ'ט." "אז מי אתם?" "פורום רומח הדרקון." "חשבתי שאתם נפגשים בקומה השלישית." "טוב, תראה, אתה יודע איך זה. פורום בריטני ספירס היו שם קודם."

Gdil

New member
זה לא פייר!!!

אני בדיוק רציתי לקחת את הקטע הזה בתור חתימה, ועכשיו אני לא יכול.

ויימס

New member
נה נה בננה!

אבל אתה יכול לקחת את כל ה'האם בזיכי הגורל טוהרו כהלכה?''האם פינכות המידות הטובות מולאו?' וכל השטויות האלה.

Athaclena

New member
טוב אז אם אתה רוצה

ב-2 השורות הראשונות אמור להיות you במקום your בשורה האחרונה you're במקום your. ואז זה יהיה נכון... חמוד

smadarbi

New member
זה קטע ענק

כל פעם שאני קוראת את זה בשומרים אני מתענגת מחדש ..."אולם אהה..." מצחיק...

ויימס

New member
כן, זה ה-מקום למפגש פורומים.

בדרך כלל, לפי מה ששמעתי, על הגג.

טוב נו. אז בואו נפגש.

לכבוד ראש השנה, ולכבוד לואיס, נפגש במקום מוסכם על כולם, במרכז עזריאלי, באזור של האוכל מעל הקומה השניה איפה שהחייט ויש מלא מקום עבורנו, ומלדיקט ידחוף לדבירינסווינד צ'יפס לאף, לא לפני שלימור תצלוב (מה זה משנה את מי).

למעלה