רשמים מהמפגש!

ויימס

New member
ניצלוש אבא של נטע:

אבא- אז מה טרי פראצ'ט כתבה? נטע- אבא, בפעם השמינית, זה סופר. אבא- הוא כתב את הארי פוטר? נטע- לא! את זה רולינג כתבה! אבא- אז מה טרי פראצ'ט כתב? נטע- את עולם הדיסק. אבא- וחוץ מזה? נטע- את ננסי המשאית, ננסי המיכרות, ננסי הכנפיים, בשורות טובות, אנשי השטיח- אבא- ושר הטבעות? נטע- את זה כתב טולקין! אבא- מה הוא עוד כתב? נטע- את ההוביט ועוד כמה דברים. אבא- אז הוא כתב את הארי פוטר. נטע- כן, אבא. טולקין כתב את הארי פוטר.

Maladict

New member
בהחלט היה חזק

בהחלט היה מפגש חזק, ומי שלא בא מרובע (או משושה או משולש). היה המון ספרים יפים. הכי אהבתי את הספרון עם דמויות מעולם הדיסק. הינוצריכים לצלוב את דביר על צלב אמיתי, לימור בפעם הבאה תביאי גם זר קוצים. המשפט של המפגש שייך ללימור: "מה זה משנה למי להקריב? העיקר להקריב!"(וכך הגיע דביר היקר שלנו לצלב ). נ.ב תמונות יגיעו בקרוב

Maladict

New member
נ.ב.ב

עזבו את ריבת התפוזים העצובה, לדעתי זה תרגום מצוין. לא תואם בדיוק למקור אבל כולו מלא רוח פראצ'ט.

Greebo

New member
i wanted to come...realy did...

but... well... i did... and then i didn't..... come to the mifgash thingy that is...i still wanted to be there too though ><

אני בכלל חושבת

שהמפגש הבא צריך להיות אצל לואיס בבית. שיכין לנו איזה עוגה, קפה, אולי קצת בייגלה ובמבה... ונגיע.

Maladict

New member
אולי באמת נעשה אותו בצפון הרחוק?

כלומר בחיפה? קניון חיפה זה רעיון די נחמד הוא גדול, פנוי יש בו כמה חנויות ספרים לא רעות בכלל וזה ליד כל התחבורה הציבורית. למרות שלדביר תהיה שם בעיה. יש שם גם מקדונלדס, גם בורגר קינג, KFC, אוכל הודי וסיני ועוד כמה דברים. דביר תתחיל להתלבט כבר מעכשיו. ניפגש שם ונוכל TAKE OVER THE WORLD!!!!

DviRincewind

New member
אבוי

גם KFC?! זה הג'אנק האהוב עלי!!! (יחד עם מקדונלדס, ברגר קינג ואוכל סיני
) עדיף שניפגש במקום בלי פאסט פוד...

Maladict

New member
אל דאגה

גם בפעם הבאה אני אשתלט עליך ואקח אותך לבורגר למקדונלדס

Lord bigfoot

New member
מקום בלי פאסט פוד...

אני יכול לחשוב על שתי אופציות: אירן או אפגניסטן.

keynant

New member
יש שלישית...

קיבוץ מנרה... הפאסט פוד הכי קרוב הוא עשרים דקות מפה...:)

The Mad Hatter

New member
אולי..

נעשה את המפגש ליד הוצאת כינרת? גם ברמת-גן (אאל"ט {?}), גם לואיס יהיה שם וגם נוכל לארגן מחאה ממוזערת כנגד אי-הוצאת ספרי פראצ'ט בתרגום לעברית. יכול להיות נחמד, לא? :)

למה ליד?

אם כבר הגענו עד אור יהודה (מה שנשמע לי רעיון מצוין, כי ב"מגה" אור יהודה אני עושה את הקניות שלי בד"כ, וככה אני אוכל לקנות שם את הקניות לשבת), אפשר להפגש בתוך בית הוצאת כנרת... אולי במשרד של לואיס. מי מביא חבלים ?

smadarbi

New member
בסוף לא

הגעתי. חבל נורא, ועכשיו עצוב לי- אבל גם אני חושבת שאת המםגש הבא צריך לעשות בצפון -!!!

DviRincewind

New member
אוווו, רעיון מעולה ../images/Emo6.gif

אני אבל בהחלט חושב שמישהו צריך לתרום את ביתו למפגש הבא. מה דעתכם?

למעלה