יש לי יום יום רביעי....

Little McMickey

New member
../images/Emo22.gif../images/Emo86.gif../images/Emo95.gifיש לי יום יום רביעי....../images/Emo213.gif

התמונה: ישראלים מפגרים XDDDDDD בגלל זה יש כל כך הרבה טביעות
יום רביעי הגיעעעעע ואני שוב חוזרת ואומרת צריך למחוק אותו מן השבוע
אחחחחחחחח למדתי היום: אזרחות אזרחות ספרות מתמטיקה היסטוריה אזרחות אזרחות פיזיקה-כל השיעור צחוקים פיזיקה-כל השיעור עוד יותר צחוקים פיזיקה- כל השיעור צוחקים XDD
זה כיף בפיזיקה כי אני לומדת עם ילדים ממש קרועים XDD ויש כמה ציטוטים שיופיעו במקוויקנד שלי אז תראו
לבנתיים: שאלה יומית אם הייתה לכם אפשרות לבחור כל עיר בארץ ולגור בה מה היא היתה? ועוד משהו תכתבו לנו מה היה סדר היום שלכם, בדיוק כמו שאני עשיתי כשכתבתי מה למדתי היום, ככה בלי פירוט חח ובנוסף אני אשרשר לפה 2 תמונות חדשות לי שראיתי של מקפליי, והן ישנות אבל כל כך

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifואני אומרת........אומג../images/Emo99.gif

תמונה יפה... חבל חלב שהיא כזאת קטנה...

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifואני חוזרת ואומרת.......או-מיי-גאד../images/Emo178.gif

תמונה ממש ממש יפה! מתי מתי הם עשו את זה! כמובן שזה צולם ב-2005.... והם נראים כל כך טוב בתקופה ההיא... גאדדד

RAVeN 57

New member
../images/Emo95.gifמשרשרת מחדש ><"

אופ.. אני מרגישה ממש חרא. כל הלילה לא הצלחתי לישון משילוב של התחלת הצטננות וחלום מפחיד [מבחינת הבנה], חלמתי שהחמאס מצליח להשתלט על ישראל [
]. אני נכשלת כמעט בכל מקצוע שיש. החבות שלי כבר הפכו לפלסטיק [לא אמתיות] מתעלמות [שוב!] ממני לחלוטין ופשוט נמאסתי עליהן. והיום גיליתי עד כמה אני כבר לא מעניינת אותם, שמעתי מהן שהן הלכו לפגוש את חבורת האמריקאים שלנו [אלה שחיברו אותנו איתם] והם הסתובבו איתם במרכז העיר [ואני גרה במרכז העיר] מה שאומר שהן עברו ליד הבית שלי ובכלל לא רצו אותי, ואחרי זה שהיינו בהרצאה חברה [אחרת שלי שגם נראלי שאני כבר לא מעניינת אותה] היא שאלה את אחת הבנות בספרדית [כי הן חשבו שאני לא אבין אבל לצערן כן הבנתי] למה הן לא קראו לי, ואז אני ישר התפרצתי להן [כי ידעתי] שהן לא רצו שאני אבוא איתן. קיצר.. ממש ממש ממש רע לי

BRooKE 162

New member
../images/Emo109.gifרייבן!!!!!!!../images/Emo201.gif

וואי אם הייתי רואה את הכונפות שגרמו לך להרגיש ככה הייתי מחטיפה להן שתי כאפות שהן לא היו שוכחות. לא, בעצם. שלוש כאפות. אולי אפילו יותר. העיקר שזה יגרום לך לחיוך <: אני לא מוכנה שתהיי עצובה בגלל כמה פוסטמות... תקשיבי. החברות בבצפר זה לא מעניין
יש לך אותנו! בפלאפון! בSMSים! במפגשים! במסנג'ר! בפורום! 25 שעות ביממה! בקשר ללימודים- אם יש לכם עוד מעט ישיבות ציונים- אז עכשיו זה התקופה שרוב המורים זוכרים. אז תגרמי להם לזכור אותך לטובה! "אלמוג" "אה אלמוג! היא אחלה תלמידה
" ככה צריך שזה יהיה D: אז פשוט תתחילי לחרוש, להשתתף בשיעורים, להכין ש"ב כל הזמן, לשאול שאלות, ולגרום למורים לאהוב אותך! אה כן, ואל תשכחי להמשיך לדבר איתי
מקווה שעזרתי <: אוהבתתתתתתתתתתתתת
ברוקיקית :)

Sivan McFLY

New member
../images/Emo210.gifאוווווו רייבנושקית!!../images/Emo7.gif../images/Emo201.gif../images/Emo23.gif

אל תהיי עצובה..! את לא יכולה להיות עצובה! את ילדה שמחה!!!
ואל תתייחסי למפקירות האלה.. כאילו.. זה הפסד שלהם ואת יודעת את זה! וואי אני גם נכשלת בכל המקצועות.. היום יום הורים וישלי איזה 4 נכשלים לפחות ><' פשוט צריך לקחת את עצמך בידיים ולנסות רק לעבור ת55 שלא יהיה לך נכשל.. ^^" הממממ.... אולי תמצאי בנות אחרות שאת יכולה "לתקשר" איתן בבצפר שלך? הרי חייבים שינוי לפעמים, לא? בכל מקרה! כולנו אוהבות אותך ותמיד פה בשבילך! ואת יודעת שאני חולה על הטושוני החמודוני שלך!
איך דניאל אומר בקול המדהים והסקסי שלו? "Just tell yourself I..... I'll be okay!"

McFly rullz

New member
../images/Emo192.gif../images/Emo24.gifתני חיוך,הכל לטובה../images/Emo8.gif

באמת... אולי לא נועדת להגיע לרמה הנחותה של הבנות האלה... אל תהיי איתן,הן לא שוות את זה בגרוש. תמצאי לך חברות אחרות [ואני בטוחה שיש לך בבצפר...ופה בפוורום כמובן!] לאב יווו
ותשמעי את מקפליי,וג'ונאס...[שד''א היה עליהם היום כתבה קטנה בראש1...] ועוד זמרים שאת אוהבת ואת תהיי שמחה יותר!!!

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif תקופות סופן לעבור.><"

סתם יצאתי פואטית-משהוץ יהיה טוב אלמוגית [אני היחידה שמרגישה לא בנוח לקרוא לך רייבן? ^^] בנתיים קבלי חיבוקים וירטואליים

white in Angel

New member
מסכנה...../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

איזה ביצ'יות הן...?[אני לא מאמינה על מה שהן עשו לך..]
אל תדאגי הכול יסתדר בסוף... אנחנו תמיד כאן בשביל צרות... נכון בנות??
הקיצר תהיי חזקה הם יקבקלו על הראש ממשהו אחר... תרגישי טוב...

NoNo xD

New member
../images/Emo24.gif

אולי אני לא מכירה אותך טוב אבל .. מי הם הבנות האלה שהן לא רוצות שתיהיי איתן ?@?!!?!??@?? הא הא מי אלה ?!?!??!? [ניסחפתי XD] אבל הפסד שלהן
הן סתומות שלא רוצות להיות איתך ועם הן ככה את לא צריכה אותן אני בטוחה שיש בנות יותר טובות מהן וגם .. יש לך אותנו ! פה בפורום :) עם את צריכה לפרוק [אני אוהבת שפורקים אליי XD אני אוהבת להקשיב ולעזור לאנשים אני מרגישה פסיכולוגית XDDDD] רק תאמרי :) תיקנתי את המסנג'ר שלי סוף סוף ! [D:] אז עם יש לך תשימי ואני אוסיף [= מקווה שעודדתי

RAVeN 57

New member
../images/Emo95.gifתודה כולן../images/Emo24.gif

אני כלכך שמחה שיש לי אתך! *למה?למה?למה? היו חייביםחייבים לבטל לנו את חופשת פורים
אני כלכך רוצה לראות אתכן!

michalie XD

New member
אויששש רייבןן ../images/Emo201.gif

וכמו שאמרתי לך שדיברתי איתך.... אני אכנס באמ אמ אמא שלהןןן (לא דיברתי כמו ערסית נכון?) אני אוהבת אותךךך הכי שיש בעולםםם

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifרייבןן!!../images/Emo201.gif

כ"כ מבינה אותך! אני מציעה לך להתחיל לחפש חברות חדשות.. אוהבת אותך מלא מלא, ותמיד תדעי שיש לך את הפורום הזה..! אוהבת אותך מלא..

N e r d y

New member
יומגעיל >><<

וואי התמונות מדהימות! (למרות שאני לא מתה על טום בשחור) בכלמקרה, היום שלי> -משעת אפס (07:40)- --עיצוב הפוטושופ במחשבים בבצפר כל כך עגלה... --ספרות- המורה לא הגיעה, קפאתי בחוץ עם מוזיקה. --אנגלית- פרוג'קט בספריה, מוזיקה. --אומנות- ציור מטומטם, המורה שלי היפית לאללה XD --אומנות- ציירנו ילדה מהכתה, כן בטח. (הילדה BTW בדיוק חזרה משליחות בלונדון, אז כמובן ששאלתי אותה "היית בהופעה של מקפליי?!" והיא כזה "מה? לא.. הייתי רק בספיסגירלז" ואז אני כזה "טוב עכשיו אני לא שונאת אותך" XDD) -עד שעת 4 (15:40)- עכשיו סוףסוף בבית, ואני לא הולכת לאימון כדי לחרוש למתמטיקה. פיכס
בקשר לשאלה- למרות שאני גרה בחתיכת חור, לא חושבת שהייתי רוצה לעבור לעיר, או משו.. כאילו לעיר בטוח לא, למקום אחר לאיודעת, אבל בעיקרון נחמד פה:]

למעלה