יש לי יום יום רביעי....

../images/Emo57.gif../images/Emo122.gifלא ראיתי.

לצערי. [את הסרט 'גאווה ודיעה קדומה'.] אני יודעת את העלילה מהסרט 'כלה ודיעה קדומה', והחברות שלי כל הזמן אומרות לי: "תראי את הסרט! הוא ממש טוב! וקיירה נייטלי פשוט מדהימה בתפקיד ליזי! ו-" [מי זה מר דארסי? קולין פירת'? OO] -"*הכנסשם* מדהים בתפקיד מר דארסי!" אני פשוט אחכה שאני אגיע הבייתה ואוריד את הגירסה של ה-BBC. הגירסה הארוכה של ה-BBC. שהיא 6 שעות. יש לנו הסמסטר קורס שהוא נטו גרמר. הוא עדיין לא התחיל [המרצה באמריקה. סטלנית. XD] - רק שבוע הבא. אני אודיע לך איך זה.

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif הוו בלשנות?

זה מרגיש ורוניקה מארס כזה. ><" חייך נשמעים מרתקים שם בקמפוס, גמני רוצה ^^

../images/Emo57.gifתצטרפי!

כן, בלשנות זה השיעור שאני הכי אוהבת, אבל כולן טוענות שאני מה-זה חננה בגלל זה... XD אבל זה באמת מעניין. חוץ מזה שהיה לנו מבחן אמצע-סמסטר והיינו צריכות ללמוד את כל החומר מההתחלה מהספר, כי לא היה כתוב שומדבר במחברת שהתקשר איכשהו לחומר הנלמד! Oם אבל זה כיף, ואני נהנית. ^^

rox love BSM

New member
XDD מבטא קוקני זה ממש מסובך

אבל בעיקרון מה שצריך לעשות זה לא להגות את הT ולדבר ממש מהר XDDD

../images/Emo57.gifנכון.

בשיעור כל הכיתה ניסתה להתאמן על איך להגיד Hot water bottle, וכולנו נשמענו כאילו יש לנו משהו בתוך הפה שמונע מאיתנו לומר את המילים כמו שצריך. XD חברה שלי ממנצ'סטר מדברת ככה. כל היום היא אומרת, ווָאֶבָא.
היא סיפרה שבגלל שבאנגלית היא רגילה להשמיט את ה-R וה-T, גם בעברית היא מוצאת את עצמה משמיטה אותן: ללכה [במקום ללכת], אמה [במקום אמר] וכו'.

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifזה כמו המבטא איך שדני אומר בולטון

הוא אומר את זה בלי ל'... או שיותר נכון גם לא ממש שומעים את ה-ל' וגם לא ממש שומעים את ה-T כשאני שמה לב... זה נשמע כמו..בואון XD אין לי מושג איך מנקדים חח אני חולה על איך שהוא אומר את זה

../images/Emo57.gifזה הדבר הראשון שעלה לי לראש

כשהמרצה שלנו התחיל לדבר על זה. דני והמבטא שלו.

just orr

New member
טחחח איזה מבטא XDD

איך הם בכלל מבדילים בין המילים?
כאילו, זה נראה כאילו כל המילים נשמעות אותו דבר XD ומה זה Methods ? כי זה נשמע לי ממשששש מוכר, ואני לא זוכרת למה זה מתקשר חחחחח

../images/Emo57.gif

אין לי מושג.
המרצה שלנו סיפר שפעם הוא אירח משפחה אחת מאמריקה, והם הלכו לטייל בשוק שבמזרח לונדון. מרוב שהמבטא שם היה כבד הם לא הבינו כלום, אז הוא נאלץ לתרגם להם מאנגלית קוקנית לאנגלית בריטית נורמלית.
והוא גם סיפר שכשהוא היה קטן, הוא הלך לבצפר די קשוח, שמי שלא דיבר שם במבטא קוקני, היו מכים אותו. התחלתי לצחוק. [אחרכך, כמובן, הם "עברו לשכונה יותר טובה," כדבריו, אז הוא ניצל מלדבר במבטא קוקני למשך שארית ימיו. XD] Methods זה השיעור שאנחנו לומדות את המתודיקה של איך ללמד ילדים אנגלית [שיטות ללמד, נו
]. כשזה מת'ודס 2, זה לכיתות ו'-ט', אומשו כזה.

just orr

New member
מכים?!?! וואי, מסכן ><

וואי אז את ממש לומדת להיות מורה
את במת'ודס, או במת'ודס 2? חח

../images/Emo57.gifמת'ודס 2.

את מת'ודס 1 למדתי בסמסטר א' [היה לי על זה את אחד המבחנים היותר קשים ומעצבנים בסמסטר הזה. ><], ואת מת'ודס 2 אנחנו לומדות לאורך כל השנה. וכן, אני ממש לומדת להיות מורה, למרות שזה לא בראש שלי כלכך. XP

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifXD היה לי בראש מחשבה שיש עוד תירגום

לזה בעברית ואז נזכרתי ש..... לא
XDD אני אומרת למורה שלי באנגלית כזה "תני לי מבחן בווקבלרי ואני מוציאה 110 XDD" האוצר מילים אצלי, מצויין חחחחח אבל הגרמר *לא טוב*[בצורה שדון פרלין מארץ נהדרת אומר XDD]

O0NoNi0O

New member
מתודה גם

זה משו שמעביר מסר כאילו פעולת ערך בצופים אז יש בזה מתודה שזה משחק שמעביר ערך. יענו את מכירה את המשחקים האלה שאת חושבת עליהם בדיעבד ואומרת 'וואלה, הבנתי מזה משו עמוק יותא מ'אני יושבת תחת עץ רענן' ' יענו זה משו שמעביר מסר.. זאת מתודה בעיברית
יענו, עוד משמעות של המילה..

just orr

New member
אההההה...

את זה לא ידעתי! כל יום לומדים משו חדש (ולא, לא בבצפר)

למעלה