יש לי יום יום רביעי....

N e r d y

New member
אה לא, אצלי זה רק שעת אפס...

בדר"כ אני מתחילה ברבע לתשע... (אבל צריכה להיות בתחנה בשמונה><)

just chenis

New member
אני מתחילה ב7 וחצי פעמיים בשבוע..../images/Emo46.gif

בה"ס אידיוט.. וברגיל 8 ורבע

N e r d y

New member
אוי באסה...

אני מתחילה בעשרים לשמונה פעמיים בשבוע והרגיל זה רבע לתשע.. אבל אני צריכה להיות בתחנה של האוטובוס בשבע, וברגיל בשמונה...

LindZiv Cohan

New member
את מדברת על שחר?../images/Emo3.gif../images/Emo119.gif

[היא באומנות?!
] את ידעת שהיא בכלל לא ידעה מי הם בכלל?
בסוף יתברר שהיא גרה ברחוב שלהם
וזה בסדר, גם הפרימייר בביצפר מסריח :S

N e r d y

New member
כןכן זאת היא....

חחחחחחחח רציני?!? שאלתי אותה גם על באסטד והיא כזה "מה מי?? אהה הלהקה הזאת?..." חחחחחחחחחחח יאווו כל המחשבים בבצפר כל כך עגלות1!! כאילו לקנות פלאפון לכל מורה יש להם כסף, אבל למחשבים קצת יותר מהירים, לא לא מפתאום!

meningher

New member
היהי\1

אני אמרתי לזיו שהיא לא מכירה אותם! חחח וזה הזוי כאילו יש להם בערך שני אמנים עכשיו במדינה מקפלי ושוגה בייבס וזהוווו! כאילו יש עוד כמה אבל הם העיקריים, איך אפשר לפספס~?! הם נמצאים אלפי פעמים בתכניות אירוח כי אין את מי להביא!

N e r d y

New member
חחחחחחחח דוגרי! מזה הופתעתי!

חחחחחחח אבל היא קצת מעופפת כזאת אז יכול להיות... או שהיא הכירה אותם אבל לא שמעה ...

N e r d y

New member
יו ס'כייף לי ../images/Emo9.gif גמני אוהבת אותך../images/Emo23.gif

לאסבו מאצ'

McFly rullz

New member
../images/Emo192.gif../images/Emo151.gif../images/Emo125.gif../images/Emo218.gifהיה כיף!אבל אני עייפה

... אממ היה לנו היום יום קישוט בכיתה
והנושא שלנו היה תרבות של שנות החמישים שישים... אז עשינו בדים כאלה על הלוח כאילו זה וילונות של תיאטרון וכתבנו למעלה הבימה שלנו[כאילו הלוחXD] ועל התקרה דגל ישראל מקרפים על החלונות מערכת שעות שחור לבן ואת הימים כתבנו בתוך
שחור לבן... וז בעוד קיר אנחנו שמים תמונה של הכיתה ושל הגשש החיוור אומרים-אנחנו הצ'ופצ'יק של הקומקום ובעוד קיר רגע של תרבות עם כל מיני דברים שקרו בשנים האלה... קיצר הכל כמעט אני כתבתי כי כולם אמרו שיש לי את הכתב הכי יפה[
] והתעצבנתי כי שגעו אותי חחח אוח חפרתי... אבל סתם שיתפתי
ובכללי-יצא לנו כיתה מהממת ויש לנו תחרות בזה אז הלוואי שנזכה...
ערב טווווב! יש לי עכשיו מלא ש.ב להשלים

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif מורןן לאן נעלמת? =0

התגעגעתי.
אהבתי את הרעיון של הכיתה שלכם. לנו המחנכת חשבה שלתקוע תמונה אומנותית-משהו תהפוך את הכיתה לתרבותית יותר. הלו! זה בת-ים! זה לא יעזור לך!
לאביו.

McFly rullz

New member
../images/Emo192.gifאווואוווו לקס לקס שלי!!!../images/Emo9.gif

גמני התגעגעתי^^ מאווווווווווווווווד *אהמ תתחברי כבר כאילו דה!?><* תודה על מחמאה[?]XDDD ותגידי למורה שלך ש.....זה באמת לא יעזור להXDDD סתם אני לא מכירה את בת ים
מתתתתה עלייך=]

JuSt My LuCk

New member
אוקי היום הנורא המזעזע והאיום שלי ../images/Emo4.gif

אוקי אז נתחיל מזה שסבא שלי נסע לטיול לעין גדי לכמה ימים. לפני 8 שנים בערך סבתא שלי נפטרה(אישתו כאילו)ואבא שלי נתן לו כלב פודל ננסי כזה שכול המשפחה שלי חולה עליו. אז סבא שלי השאיר את הכלב אצלינו לכמה ימים. והשער שלנו די שבור אז צריך לקשור חוט כזה שיסגור אותו. ואחותי כנראה שכחה והכלב ברח ואנחנו לא מוצאים אותו והוא חוזר היום ופאק אנחנו לא יודעים מה להגיד לו!!! וכל המשפחה שלי במין מתח מצמרר כזה ותלינו שלטים בכל האיזור ואנחנו עדין לא יודעים איפה הוא
. ועכשיו נמשיך עם זה שבבוקר לא קמתי בזמן להסעה כי נשארתי עד מאוחר ערה אתמול. אז ראיתי קצת מצופן דווינצ'י (
) והלכתי לבי"ס שעתיים ברצף של לשון כשיש לי בחילה וכאב ראש וגב! והחברה המעצבנת שלי... תמיד כשאני במצב רוח נורא היא במצב רוח מצוין ולא מפסיקה לחפור ולצחוק כשהיא רואה כשאני במצב "רגיש" היא יכולה קצת להתחשב לא?
כשהיא צריכה התחשבות אז כולם מתחשבים בה!!! אגואיסטית שכמותה
קיצור בהפסקה הגדולה היה נחמד כזה... עד שילדה מהשכבה שלי איבדה את ההכרה....קיצור היה שיעור ספרות והיינו במתח לדעת מה קרה לה(היא התעלפה וזה התדרדר לחוסר הכרה אבל היה לה דופק ונשימה היא פשוט לא הגיבה :-O) ואז התבטל לי שיעור מתמטיקה ולא היה לי מה לעשות! זה אחד מהרגעים האלו שאני ממש מרגישה לא שייכת בהם ... ואז התבטל לי שיעור סיפרות וגיליתי שחברה שלי חזרה לעשן אחרי שהיא אומרת שהיא הפסיקה (היום היא אמרה לי שהיא הפסיקה) והיא גם אמרה לכולנו שיש לה סרטן(!) ואתמול גיליתי שהיא שיקרה לכולנו! והיא גם ממש שרמוטה מסתבר... לא שלא ידעתי את זה קודם... ואז היה שיעור תקשורת וחברה נגמר עליתי לאוטובוס ואז ילד אחד מהכיתה שלי יושב לידי(כי לא היה מקום ) וחברה שלי עליו ואני כזה:"פאק הוא יושב לידי שוב רק כי הוא חייב" אני שונאת את ההרגשה הזאתי.. אני רוצה פשוט לעבור מכאן לאן שהו... לא יודעת לאן.... ומחר יום האהבה(!) מצויין באמת
חרא חרא חרא חרא חרא של חג! וגם יש מחר מסיבת יום הולדת לידיד שלי וכולם באים וזה... ואין לי מה ללבוש אבל זה כבר סיפור אחר... טוב אז לא יזיק חיבוק מעודד... אם לא אכפת לכם?....

../images/Emo54.gifהומממ...

אז מה היה לי היום? ככה: הייתי צריכה לקום מוקדם - לימודים בשמונה וחצי. אז קמתי בשמונה וחמישה. XD זה מה שקורה כשאת גרה בבצפר. כן. ואז היה לנו Speech Proficiency, שכעיקרון אני לא צריכה בכלל לקחת, אבל זה מוסיף נקודות זכות, אז... למה לא? ודווקא היה יחסית נחמד. שיעור הבא [Style and Composition] לא היה - המורה חולה. מיז ק' המסכנה!
[בגלל זה גם אתמול התבטל שיעור..] אז מה עשיתי במקום להשלים שעות שינה? סיימתי את הסונגפיק שלי. *פרסוםסמוי
* הוא ב
איפשהו, תמצאו לבד.
אחר כך היה את הרב קופרמן החמוד כה [
]. הוא כמו דרדאסבא מתוק. או סנטה קלאוס, אם אתן רוצות דימוי אחר. אפילו טובטוב הגמד יתאים לו.
נהניתי מאד. כרגיל. ואז... אוממ. כן, גנבו לנו את כל ההפסקה של האוכל, כי אנחנו צריכות ללכת לסיורים לימודיים עוד שבועיים בבתי-ספר בירושלים ובנותיה, אז היו צריכים לתדרך אותנו. הלו, אתם לא FBI, תפסיקו לחוש מעצמכם! >< קניתי אוכל בחמש דקות שנותרו עם יעלE, ואכלנו בשיעור בלשנות שהיה לנו - היה השיעור הכי מעניין מתחילת שנה. OO אבל אני מחבבת את המרצה - הוא בריטי, והוא לימד אותנו איך בריטים אומרים Hot Water Bottle במבטא קוקני של מזרח לונדון. זה נשמע משהו כמו: "אוׁ ווֹאֶ בּוֹאוּ". XD ואחר כך היה לנו |הגדש|Methods II, והיה מעניין - למדנו את תולדות ה-IQ וה-EI, ואפילו עשינו מבחן אישי, שיצא בדיוק מה שציפיתי ממנו להיות [תוצאה גבוהה בהבעה, נמוכה כמו ים המלח במתימטיקה (איך למדתי מחשבים שנתיים?!
) וסבירה ביחסים בין-אישיים]. וזהו. ביטלתי את ה
שלי [פר"ח = פרויקט חונכות] כי לא היה לי כוח לצאת בגשם הזרזיפי שנוזל לו בחוץ, ופרסמתי את סונגפיקי בבלוג. [שוב, פרסום סמוי.
] פיייי... חפרתי.
למי שקוראת הכל. ^^ אוה, ולגבי |הגדש|השאלה: הייתי רוצה לגור בירושלים. ואם לא שם, אז בהתנחלות. כי ירוק שם.

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifלי היה פרח XD

היא הייתה ממש חמודההה וקנתה לי דברים חחח הכל היא שילמה חחחח ומה בדיוק את לומדת? איך קוראים לזה? אנגלית מורחב? XDD

../images/Emo57.gifאוה.

הפר"ח שלי חמודה להפליא, עד שהיא התחילה לחשוב שאני כמו אחותה הגדולה ועכשיו היא מתקרצצת אליי, וזה ממש מעצבן. ><'' אבל אני חייבת להמשיך, אחרת אין מילגה, ואני חייבת אותה. אמ, אני לומדת הוראת אנגלית, כעיקרון, אבל מי רוצה להיות מורה בימינו? OO אני בונה על קורסי התרגום ושייקספיר שאני אקח שנה הבאה. בינתיים אני מתאמנת על האנגלית שלי, קוראת הרבה [פרנקנשטיין, דייזי מילר, ד"ר ג'קיל ומיסטר הייד, אית'ן פרום, גאווה ודיעה קדומה, אוהל הדוד תום, הנבחר....], ומשתדלת לחרוש, מה שלא עשיתי עד כה.
אוה, ושיניתי מאומץ. כי גנבו לי אותו. >< עכשיו אני רק אצטרך לזכור לשים אותו כל פעם... XD

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifשמתי לב שגנבו לך את החתולה XD

הוו אני לא הייתי מתקרצצת, דווקא רוב הזמן רציתי שהיא תעזוב אותי חחחח גמאני רוצה ללמוד אנגלית יותר טוב.. את לא יודעת כמה אני רוצה! כי האנגלית שלי טובה כן, אבל נגיד גרמר וזה ממש לא חחחחח אבל שאני מדברת זה מצויין, הבעיה היא בכתב... גאווה ודעה קדומה
כלומר, הסרט חחחח

למעלה