../images/Emo54.gifהומממ...
אז מה היה לי היום? ככה: הייתי צריכה לקום מוקדם - לימודים בשמונה וחצי. אז קמתי בשמונה וחמישה. XD זה מה שקורה כשאת גרה בבצפר. כן. ואז היה לנו
Speech Proficiency, שכעיקרון אני לא צריכה בכלל לקחת, אבל זה מוסיף נקודות זכות, אז... למה לא? ודווקא היה יחסית נחמד. שיעור הבא [
Style and Composition] לא היה - המורה חולה. מיז ק' המסכנה!
[בגלל זה גם אתמול התבטל שיעור..] אז מה עשיתי במקום להשלים שעות שינה? סיימתי את הסונגפיק שלי. *פרסוםסמוי
* הוא ב
איפשהו, תמצאו לבד.
אחר כך היה את ה
רב קופרמן החמוד כה [
]. הוא כמו דרדאסבא מתוק. או סנטה קלאוס, אם אתן רוצות דימוי אחר. אפילו טובטוב הגמד יתאים לו.
נהניתי מאד. כרגיל. ואז... אוממ. כן, גנבו לנו את כל ההפסקה של האוכל, כי אנחנו צריכות ללכת לסיורים לימודיים עוד שבועיים בבתי-ספר בירושלים ובנותיה, אז היו צריכים לתדרך אותנו. הלו, אתם לא FBI, תפסיקו לחוש מעצמכם! >< קניתי אוכל בחמש דקות שנותרו עם יעלE, ואכלנו בשיעור
בלשנות שהיה לנו - היה השיעור הכי מעניין מתחילת שנה. OO אבל אני מחבבת את המרצה - הוא בריטי, והוא לימד אותנו איך בריטים אומרים Hot Water Bottle במבטא קוקני של מזרח לונדון. זה נשמע משהו כמו: "אוׁ ווֹאֶ בּוֹאוּ". XD ואחר כך היה לנו |הגדש|Methods II, והיה מעניין - למדנו את תולדות ה-IQ וה-EI, ואפילו עשינו מבחן אישי, שיצא בדיוק מה שציפיתי ממנו להיות [תוצאה גבוהה בהבעה, נמוכה כמו ים המלח במתימטיקה (איך למדתי מחשבים שנתיים?!
) וסבירה ביחסים בין-אישיים]. וזהו. ביטלתי את ה
שלי [פר"ח = פרויקט חונכות] כי לא היה לי כוח לצאת בגשם הזרזיפי שנוזל לו בחוץ, ופרסמתי את סונגפיקי בבלוג. [שוב, פרסום סמוי.
] פיייי... חפרתי.
למי שקוראת הכל. ^^ אוה, ולגבי |הגדש|השאלה: הייתי רוצה לגור בירושלים. ואם לא שם, אז בהתנחלות. כי ירוק שם.