דבר טוב
דבר רע
-ראשון

The Cat Woman

New member
במקרה...... ../images/Emo6.gif

נו אמרתי לו שהקארמה שלו תתנקם בו. מגיע לו. חולירע.

lacrimosa girl

New member
^^

התבטלו לנו גם שעתיים פיזיקה וגם שעה מתמטיקה!
איזה יום ממוזל =]
אנסין באנגלית שאני צריכה להשלים >< XD, השמעתי היום בבוקר [על השעתיים פזייקה חופשיות שהיו לי
] את AFF בכיתה ופקצהאחת נכנסת [לפי התנגן] והיא כזה "איזו מוזיקה מרגיעה!"
ואז שמתי להאת BATB ונכנסה עוד פקצה, ושאלה "זה נייטוויש?נייטוויש נחמדים.בכלל לא רוק כבד כמו שחשבתי שהם יהיו |מצביעה עלי|" ואז חברהשלי נכנסה ודרשה לשמוע את TPOTO. XDD המורה שלה נכנס ודרש ממנה לחזור לשיעור, והיא כזה "רק רגע, זה שיר יפה!" והוא כזה, "ממ זה באמת שיר יפה" ונשאר לשמוע אותו איתנו
היה נחמד היום סה"כ עד עכשיו XD חוץ מהחזרותשל כיתה ז' לערב סופשנה שלהם [אל תשאלו] והן זייפניות להחריד וזה עוד צורם לי באוזניים
רק איפה אילנה לאן הלכה אילנה =[

Super Alonit

New member
גם המורה התלהב? ../images/Emo6.gif

זה קורה לכולם חוץ מלי
אפילו חברים שלי לא אוהבים את נייטוויש! בני זונות.

lacrimosa girl

New member
השכבה שלי באמת שוברת סטטיסטיקות.

מה, 3 ילדים מתוך 80 בערך היו מאושפזים בבית חולים פסיכיאטרי. זה כבר אומר משהו על השכבה

lacrimosa girl

New member
ממשיכה: ../images/Emo3.gif

בסוף לא התבטל שיעור מת', המורה הגיעה בחצי שעה איחור. בזמן הזה אני כבר הייתי עמוק בתוך המחשב XD אז נקראתי לשיחה אצל היועצת
למה אני מבריזה ממת' ואני חייבת לקחת את עצמי בידים וההשגים שלי מדרדרים [ואיך אפשר להדרדר יותר מממוצע 74 בתעודה אחרי שהייתי ילדה של מאיות כל החיים שלי
] ואז נשבר לי מבצפר והברזתי משעתיים אנגלית ועכשיו אני בבית. ומיקה היא היצור הכי חמוד בעולם >>
[מיקה השחורה ונלה הבלונדה
]

Super Alonit

New member
האאאא איזה כיףכיףכיף../images/Emo9.gif

יום קצר ונפלא!
אני נוסעת לפגוש את יואב עוד מעט
מחר אילת! האאאאאא! חופש! בריכה! אין בי"ס! אין מע"מ! ווהו!!!!!!!!!!!!!!!!1111111 ~מאושרת~
צריך לעשות שעווה
אאוצ'.
5 שעות נסיעה. נו, מה אני מקטרת? טוב לי

וינה 0.0

הדבר הראשון שעלה לי לראש כשראיתי 'וינה' זה הרצל XD הייתי היום עם הכיתה בהר הרצל והיינו במוזיאון וכאלה.

lacrimosa girl

New member
אנחנו הולכים בשני הבא. :X

XD, רצו לארגן פעילות אחרי המוזיאון ואני אמרתי "בואו נלך לגת שמנים!" וכולם הסתלכלו עלי ככה |:

blacknwhite

New member
תהני באילת!../images/Emo9.gif

ולגבי ה
הראשון- אני כל כך מבינה לליבך...

The Cat Woman

New member
חחח.... שעווה ../images/Emo6.gif

קודם כל- תהני באילת!!! בקשר לשעווה- אני עושה מחר... אז תתנחמי שאת כבר תהיי אחרי זה ואני לא
ובקשר ל5 שעות נסיעה- תשני! הכי טוב...

../images/Emo31.gif../images/Emo45.gif

למדתי היום רק שעתיים ביולוגיה וחזרתי הבייתה ב11
אכלתי גלידה והיה ממש טעים
אין עדיין... היום רק התחיל...

למעלה