דבר טוב
דבר רע
-ראשון

איזה יום מעפן../images/Emo3.gif

:היה מאוד נחמד בביה"ס למרות היום הארוך והמעייף.עד שיעור פסיכו' היום עבר מהר.
:היום נודע לי שפסיכו' דופקת לי אפילו את היומולדת!לעזאזל!במקום לחגוג את יום ההולדת שלי אני כנראה אשב ואחרוש למתכונת בפסיכו'.|שוקלת התאבדות|

blacknwhite

New member
לאאא! אל תעשי את זה!

תגרמי לאנשים ללמוד איתך ולהביא איתם עוגת יומולדת או משהו
ואם ממש מבאס לך- אני תמיד פה בשביל להקשיב

חחח רעיון טוב.

אבל מניסיון-אף פעם לא מצליחה ללמוד עם חברות שלי.אנחנו תמיד מתחילות לדבר על דברים לא קשורים ולהשתגע>< תודה:)

blacknwhite

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

תיאטרון בערב
אני רק מקווה שזה לא יכניס אותי לדיכאון כמו בחלק מהפעמים הקודמות. או שאני יוצאת משם במצב רוח ממש ממש טוב, או שאני יוצאת משם ומרגישה חרא.
היה יום קל בבצפר, שיעור מת' לא חפר יותר מדי, ובוטלה שעה אחת מחשבים. וכנראה שהרכזת שכבה (והמורה ללשון) די מחבבת אותי....
לעזאזל עם האקס של שני דייטים! הוא מחרפן לי את השכל
ואני לא יכולה לבעוט אותו ממני! הוא פשוט מסכן מדי... זהו. אחלה יום, בסך הכל

danduuu

New member
מחר שביתההההההההההההההההה ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

קיבלתי פאקינג 81 באזרחות!!!!!!!!!!! אחרי 2 נכשלים[יותר נכון 4 XD כלומר עם המבחנים החוזרים..אבל מי סופר?
]!!!!!!!!! או יהה
:התבטלו לנו שעתיים מתמטיקה והתחלנו בעשר
ובכלל יום מצחיק ביותר
: למרות שזה אתמול, היה כ"כ כיף ב"להקה"
: היום אינקיובאס
ואני לא הולכת
:צריך ללמוד למתמטיקה
קיצר יום נחמד בינתיים

danduuu

New member
אכן../images/Emo99.gif היה ממש מצחיק, ישבנו

ביציע כל כיתת תיאטרון י'+אנחנו [י"ב] והתפגרנו לגמרי XD הייתה מאחורינו אישה/ילדה וואטאבר, שצחקה כמו סוס ולא הפסקנו לצחוק חצי מחזמר
רק בגללה XDD

נמממ

93 במבחן ממש קשה במיתולוגיה^^
העבודה באנגלית שגורמת לי לרצות לצעוק "נשים למטבח!!! רק תעזבו אותי בשקט", כמעט כל התמונות מהמצלמה החד פעמית שחברות שלי קנו לי לימולדת (יחד עם עוד דברים מן הסתם, ויש לזה משמעות סימלית
) לא יצאו טוב
יש איזה חוק מרפי נגד תמונות שלי עם מחוך? כל פעם שמצלמים אותי עם מחוך או שכל התמונות מאותו יום באופן מסתורי נמחקות מהכונן, או שכל התמונות נמחקות באופן מסתורי מהפילמים, בסוף אני עוד אחשוב שזאת קונספרציה

danduuu

New member
כל הכבוד על הציון ../images/Emo9.gif

XDDDD נראה לי שזה באמת איזה משהו נגדך, ועוד את כ"כ יפה אז משהו באמת לא בסדר. *מדמיינת את נועה במחוך*
!!! נועה תעשי לי ילד!!!!

danduuu

New member
אוהבת אותך הרבה יותר../images/Emo23.gif

יששש יש לי ילדים מאישתי סופסוף

dralan

New member
אני

טוב - מבחן לא רע בפיזיקה רע - שבוע הבא יש לי בגרות בספורט (שאין לי מושג איך אני עובר X_X) + מבחנים בפיזיקה, תנ"ך, אזרחות וחיבור *דופק את הראש בקיר*

dralan

New member
אהההההההה

ויש גם סיכוי שנישאר ביום שני ללמוד פיזיקה מ-12 עד 7 בערב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *שוקל חראקירי*

blacknwhite

New member
אנשים, תפסיקו לשקול התאבדויות!!!!!!

די!!! זה לא טוב!!! תפסיקו!
קחו את הדברים קצת יותר בקלות, יהיה טוב! מבטיחה!

dralan

New member
ברור שיהיה טוב - בסוף :)

אבל בכל זאת הדרך ארוכה ומלאה קשיים :[

../images/Emo187.gif

יצאתי בסוף לדבר עם הכיתה שלי בהר הרצל (לא שאתם יודעים מה זה אבל לא נורא XD) וכך ניצלתי מיום של סיפוחים לכיתות אחרות (למרות שגם זה היה רק שלוש שעות כי יש לי 5 שעות בימי רביעי ושעתיים מתוכן זה אנגלית, שזה שכבתי)
יש לי מחר מבחן באזרחות שלא התחלתי ללמוד אליו, וזה בשעה הראשונה אז אי אפשר ללמוד במשך היום. X_X אני שונאת אזרחות!!! >________<
סימס זה כל כך כיף!
המשחק הותקן אתמול ויצרתי בחורה פינית, היום יצרתי לה פיני כדי שיביאו ביחד ילדים פינים. אבל אני טיפשה והם גרים רחוק (באותה שכונה מן הסתם) אז הם לא נפגשו עדיין XD אני עושה קומבינות כדי להפגיש אותם. :} הייתי משחקת עוד עכשיו, אבל אני לא אצא מזה ויש את המבחן. כוסאמק.
כ"כ אין לי כוח למחר! יום חמישי הוא יום נוראי בצורה זוועתית, ועוד המבחן על הבוקר.

למעלה