מהמהמה? פיספתי משהו:X
D danduuu New member 25/3/07 #6 היו לי כרטיסים חינם לבופור ולא הלכתי :סיימתי לנקות חצי מהספריה שלי !!! חחח :חופששששש :ממ שמחר יש לי יומולדת (?) :תגבור באזרחות בארבע
היו לי כרטיסים חינם לבופור ולא הלכתי :סיימתי לנקות חצי מהספריה שלי !!! חחח :חופששששש :ממ שמחר יש לי יומולדת (?) :תגבור באזרחות בארבע
I Itay Simons New member 25/3/07 #10 ../images/Emo45.gifסרט חזק! וואו, והשיר ההוא של אביתר בנאי ממש ריגש אותי שם...
S Super Alonit New member 26/3/07 #28 אבל אבל... זה בחינם דאמיט!!1~ (השמינית פרסיה שבי משפיע עליי... נו, מה, אנחנו תולים לייבוש תיונים כי חבל לנו שיתבזבזו על פעם אחת, אז נראה לך שלמשהו בחינם לא נלך? )
אבל אבל... זה בחינם דאמיט!!1~ (השמינית פרסיה שבי משפיע עליי... נו, מה, אנחנו תולים לייבוש תיונים כי חבל לנו שיתבזבזו על פעם אחת, אז נראה לך שלמשהו בחינם לא נלך? )
ש ש נ י1 New member 25/3/07 #8 .... - קיבלתי 91 במגן בע"פ באנגלית - מחר אני הולכת עם חברות למצוא סופסוף עבודה - כאב בטן זמני
S Super Alonit New member 26/3/07 #29 וואו! כל הכבוד!../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif בהצלחה במציאת עבודה ותרגישי טוב!
D dralan New member 25/3/07 #11 אויש, כמה אבק >< רע - 3 וחצי שעות של ניקיון החדר ספריה בבית (לא יאמן כמה אבק נשמתי היום X_X...) טוב - תחושה טובה באופן כללי
אויש, כמה אבק >< רע - 3 וחצי שעות של ניקיון החדר ספריה בבית (לא יאמן כמה אבק נשמתי היום X_X...) טוב - תחושה טובה באופן כללי
S Super Alonit New member 26/3/07 #30 אצלנו אפילו לא חשבו על לנקות../images/Emo6.gif תמיד דוחים הכל לדקה ה-90. מקווה שההרגשה הטובה תימשך
B BrowN EyeD GirL1 New member 25/3/07 #14 :התגבור בספרות היום הפך לתגבור בחיבור והוא עבר ממש מהר,עשיתי סופסוף מילוי לציפורניים וצילמתי שאלונים.עכשיו צריך להתחיל לחלק אותם. ,ו..שבוע לרסלמניה!^^ :ביום שלישי מבחן בספרות ואני צריכה ללמוד.מבחנים בחופש סאק!
:התגבור בספרות היום הפך לתגבור בחיבור והוא עבר ממש מהר,עשיתי סופסוף מילוי לציפורניים וצילמתי שאלונים.עכשיו צריך להתחיל לחלק אותם. ,ו..שבוע לרסלמניה!^^ :ביום שלישי מבחן בספרות ואני צריכה ללמוד.מבחנים בחופש סאק!
B BrowN EyeD GirL1 New member 26/3/07 #26 תודה וכן,מבחנים בחופש. לא מצאנו למתי לדחות את המבחן הזה אז הוא נדחה לחופש=/
S Super Alonit New member 26/3/07 #33 בהצלחה במבחן מותק!../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif ו.. אממ... מילוי לציפורניים? מ.. מה?
B blacknwhite New member 25/3/07 #20 ../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif יהיה בסדר! כפי שאת בעצמך אמרת, בטוח ישתפר מחר!