אה 0.0
S Super Alonit New member 27/3/07 #99 אני לא מבינה... למה את רוצה שיעורי לשון? זה כמו שהיהודים בשואה יתעצבנו שעוד לא הכניסו אותם לתאי הגזים. זה חולני! :X
אני לא מבינה... למה את רוצה שיעורי לשון? זה כמו שהיהודים בשואה יתעצבנו שעוד לא הכניסו אותם לתאי הגזים. זה חולני! :X
B BrowN EyeD GirL1 New member 27/3/07 #100 הביצפר שלך ממש מדאיג. אין לכם מבחנים,אין לכם לשון.עוד מעט תספרי לנו שהמנהלת שלכם היא פנינה רוזנבלום (באמת מתאים למישהי כמוה לנהל ביצפר שאין בו מבחנים וכאלהXD)
הביצפר שלך ממש מדאיג. אין לכם מבחנים,אין לכם לשון.עוד מעט תספרי לנו שהמנהלת שלכם היא פנינה רוזנבלום (באמת מתאים למישהי כמוה לנהל ביצפר שאין בו מבחנים וכאלהXD)
B BrowN EyeD GirL1 New member 27/3/07 #106 XDDDD זה שווה! בטח גם אין להם שיעורי היסטוריה רגילים אלא שיעורי היסטוריית האיפור טוב,נסחפתי...XD
S Super Alonit New member 26/3/07 #64 אווו גם לי היה../images/Emo99.gif התנדבות מבורכת! למדתי הנשמה מפה לפה ומה לעשות אם מישהו לידי נחנק מסוכריה
אווו גם לי היה../images/Emo99.gif התנדבות מבורכת! למדתי הנשמה מפה לפה ומה לעשות אם מישהו לידי נחנק מסוכריה
D Disposable Teen1 New member 26/3/07 #68 מה עם החייאות?קיבועים?../images/Emo3.gif תתנדבי במד"א ירושלים
L LadySilkworm New member 27/3/07 #80 למדנו מה קורה ליד של מישהו אם שמים לו יותר מדי זמן חוסם עורקים.. אבל היה כיף! אפילו קיבלנו "תעודה", או יותר נכון כרטיסון. S:
למדנו מה קורה ליד של מישהו אם שמים לו יותר מדי זמן חוסם עורקים.. אבל היה כיף! אפילו קיבלנו "תעודה", או יותר נכון כרטיסון. S:
S Super Alonit New member 27/3/07 #83 אצלנו מי שעבר את המבחן הסופי היה אמור לקבל... אבל אף אחד בשכבה לא קיבל:X