בהצלחה ותרגישי טוב!
ש ש נ י1 New member 26/3/07 #57 ../images/Emo31.gif - לא ממש הצלחתי למצוא עבודה (כאילו רק בערך) - קניתי דיסק של סונטה - כשקניתי את הדיסק בחנות ראיתי גם את ווישמסטר וממש רציתי לקנות, אבל לא היה לי מספיק כסף בעסה
../images/Emo31.gif - לא ממש הצלחתי למצוא עבודה (כאילו רק בערך) - קניתי דיסק של סונטה - כשקניתי את הדיסק בחנות ראיתי גם את ווישמסטר וממש רציתי לקנות, אבל לא היה לי מספיק כסף בעסה
S Super Alonit New member 26/3/07 #65 ~מתעלמת באלגנטיות~ ../images/Emo3.gif אז למה קנית סונטה ולא ווישמאסטר?!? למההה? סונטה... פוי... ~מקיאה~
~מתעלמת באלגנטיות~ ../images/Emo3.gif אז למה קנית סונטה ולא ווישמאסטר?!? למההה? סונטה... פוי... ~מקיאה~
ש ש נ י1 New member 27/3/07 #109 סונטה פוי???!? חכי חכי אני עוד אסגור אותך בחדר עם כל סדיסקים שלהם ולא תצאי משם עד שתשני את דעתך
פ פונצית גירל האמיתית New member 27/3/07 #151 באמת? 0.0 בדרך כלל אנשים לא כל כך אוהבים אותו.. אבל הוא מצויין :] כל הדיסקים שלהם מצויינים
ש ש נ י1 New member 27/3/07 #155 זה אלבום אדיר בעייני פשוט אוסף של השירים הכי טובים שלהם אבל באמת כל האלבומים שלהם מצויינים כמעט באותה מידה.
זה אלבום אדיר בעייני פשוט אוסף של השירים הכי טובים שלהם אבל באמת כל האלבומים שלהם מצויינים כמעט באותה מידה.
L Lily SonataArctica New member 31/3/07 #274 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif
B b l a c k t e a r New member 27/3/07 #177 אם כבר סונטה... יש כבר תמונה ורשימת שירים של האלבום החדש יצא להם סינגל שאני לא מוצא באינטרנט ולמשך הזמן הקרוב הם לא יופיעו עם יאני כי הוא עובד על דיסק עם עוד להקה ואהיה להם גיטריסת מחליף נראה מי עושה את העבודה שלו..חחח
אם כבר סונטה... יש כבר תמונה ורשימת שירים של האלבום החדש יצא להם סינגל שאני לא מוצא באינטרנט ולמשך הזמן הקרוב הם לא יופיעו עם יאני כי הוא עובד על דיסק עם עוד להקה ואהיה להם גיטריסת מחליף נראה מי עושה את העבודה שלו..חחח
T The Cat Woman New member 26/3/07 #59 אמ...... אני וההוא מנס ציונה חזרנו אפשר לומר... אין. יום חביב למדי.
S Super Alonit New member 26/3/07 #66 מההה?../images/Emo2.gif אבל אבל... הוא ביקש את המתנה חזרה! טוב נו, מה שעושה לך טוב מותק! ועכשיו תבואי לבקר אותי
מההה?../images/Emo2.gif אבל אבל... הוא ביקש את המתנה חזרה! טוב נו, מה שעושה לך טוב מותק! ועכשיו תבואי לבקר אותי
T The Cat Woman New member 27/3/07 #117 חחח זה לא ההוא... נראה לך שההוא מנס ציונה יבקש את המתנה??? זה רק אומואים מרמת חן מסוגלים לעשות דברים כאלה...
חחח זה לא ההוא... נראה לך שההוא מנס ציונה יבקש את המתנה??? זה רק אומואים מרמת חן מסוגלים לעשות דברים כאלה...
S Super Alonit New member 27/3/07 #122 ../images/Emo6.gif נבהלתי. חשבתי שחזרת לשמוק הזה... לא היית צריכה לשלוח לו את המתנה חזרה בכל מקרה!!1 ואם כבר להחביא בפנים איזה ג'וק או פצצת סירחון
../images/Emo6.gif נבהלתי. חשבתי שחזרת לשמוק הזה... לא היית צריכה לשלוח לו את המתנה חזרה בכל מקרה!!1 ואם כבר להחביא בפנים איזה ג'וק או פצצת סירחון
T The Cat Woman New member 27/3/07 #128 חחחח.... שמעי.... שלחתי לו בחזרה את המתנה כשהיא מדיפה את ניחוח הבושם שלי, כמו כן- שלחתי לו את הצמיד שהיה לי על הרגל כדי ללכת עם זה עד הסוף. וכתבתי לו בפנים פתק "הנה, קיבלת את מה שרצית... עכשיו אין לנו שום סיבה לדבר. ביי. ותשלח לי את החולצה של אחי!"
חחחח.... שמעי.... שלחתי לו בחזרה את המתנה כשהיא מדיפה את ניחוח הבושם שלי, כמו כן- שלחתי לו את הצמיד שהיה לי על הרגל כדי ללכת עם זה עד הסוף. וכתבתי לו בפנים פתק "הנה, קיבלת את מה שרצית... עכשיו אין לנו שום סיבה לדבר. ביי. ותשלח לי את החולצה של אחי!"