דיסקים וסרטונים ב-
אנשים

sweet shir

New member
נכון, תכלס. אני אישית מבינה את מיקי כי יש לי

פחד ~מטורף~ ממחטים וזה כן ממש כואב לי. זה הדבר הכי נוראי שאני יכולה לעבור, בדיקת דם. ואני לא מגזימה, זה הקטע. בפעם הקודמת כמעט התעלפתי מרוב פחד :/ ועכשיו אני גם לא מסכימה לעבור בדיקות דם בשביל הבריאות של עצמי, למרות שהרופא מבקש, כי אני לא מסוגלת זה נורא מדי בשבילי. X:

simply chenis

New member
כנסו זה סופר חשוב למרות שזה לא הכי אקטואלי

אני הייתי מגיבה פעם וכבר שיניתי כינויי אז בטח אפאחת לא זוכרת אבל... שי היתה איתי בכיתה והיא בנאדם מדהים והיא רקדנית באמת אחת המדהימות שהיתה לנו במגמה.. היא למדה בתלמה ילין ואין פשוט מדהימה..והמצב ממש קשה עכשיו אז כאילו לכל מי שתרמה באמת תודה.. כי אויל עשיתם משהו כדי לשפר את המצב.. נכון שזה קצת פלצני כי אולי אני לא משפחה ולא חברה ממש קרובה שלה אבל בכל זאת.. תודה

../images/Emo207.gif מישהי יכולה להעלות לי...

תשיר Lollipopשל מיקה אבל בגירסה שיש ב100 FM?

OMG היה עכשיו מקפליי, באמטיוי נויז

והם דיברו, על השיר החדש והם כ"כ היו חמודים ... ונראים כ"כ טובבבבבבבבבבבב !!! והיה גם קצת קטעים של שירים שלהם : ] וואו , סליחה שאני מדברת בפאקציות , אני עדיין בהתרגשותת !! דיי אני חייבת להגיד עוד פעם , שהם נראים כ"כ טוב ><

McGirl For Life

New member
מה זה הערוץ הזה אמטיוי ניוז?!../images/Emo12.gif

לא שמעתי עליו.... זה ביס או בהוט? ואיזה מספר?! ובכלל ממתי מראים את מקפליי באיזשהו אמטיוי שהוא לא אמטיוי היטס?! ולמה אני לא מפסיקה לשאול שאלות?! (בטח מההתרגשות של הפרק האחרון של האנטומיה של גריי שראיתי עכשיו.. שיהיה
)

../images/Emo207.gif מייל חדש ממקפליי!

Hey Guys.... Thanx for all your myspace messages - glad you like the single. We are having the best time of our lives! You can get all 3 formats of 'One For The Radio' - each with an exclusive accoustic track of new songs - for just £4 total (free shipping) from hmv.co.uk - click HERE. Or Townsend offers all 3 plus our Australia dvd and a bonus code to pre-buy up to 4 arena tour tickets a day early all for £5.49 - to order click HERE. So everyone is asking about the arena dates - here they are! Fri 7 Nov Sheffield Arena Sat 8 Nov Newcastle Arena Mon 10 Nov Belfast Arena Tue 11 Nov Dublin RDS Fri 14 Nov Birmingham NEC Sat 15 Nov Bournemouth Intl Centre Tue 18 Nov Brighton Centre Wed 19 Nov Cardiff Arena Fri 21 Nov Nottingham Arena Sat 22 Nov Manchester Arena Mon 24 Nov Aberdeen AECC Tue 25 Nov Glasgow SECC Thu 27 Nov Wembley Arena Sat 29 Nov Liverpool Echo Arena Tickets go on sale on Sunday 20 July at NOON. This is the same day a 10 song edition of our new album 'Radio:ACTIVE' comes free in the Mail on Sunday! You will be able to get tickets from all the usual places including www.gigsandtours.com and www.ticketmaster.co.uk. 24 hr cc hotlines will be: 0871 2200 260 / 0871 230 6230 but don't call before the 20th. You will find this info on our myspace page www.myspace.com/mcfly. By popular demand we will also have a B-stage again to play songs in the back part of the arenas so we can be up close and personal with all of you! (except Brighton, Bournemouth, Aberdeen & Dublin). Tickets are £26 and £16, which makes ours the lowest priced major tour of the year. The tour is all-ages but there is a 15+ age limit on the standing floors at Cardiff, Bournemouth and Brighton. At Wembley and Newcastle the standing 15+ area is the front half of the floors with all ages seating beyond. More news to come! Tom, Danny, Dougie and Harry אהאהאהאהאהאה הם מופיעים בעיר שדודים שלי גרים בה!! אמן אמן אמן שאבא שלי ייתן לי ללכתת! אומייגאד אני לא מאמינההה!!

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gif../images/Emo124.gifתרגווווום../images/Emo27.gif

"היי חבר'ה.. תודה על כל ההודעות במייספיס- אנו שמחים שאהבתם את הסינגל. אנחנו חווים את הזמן הכי טוב בחיים שלנו! אתם יכולים להשיג את כל 3 הפורמטים [הסגנונות של הסינגל]של "OFTR" כל אחד עם רשימה של שירים חדשים בלעדיים-בשביל רק 4 פאונדסופי [משלוח חינם] מ-hmv.co.uk- ותלחצו כאן[חחח]. או טאונסאנד [חנות? מקום כלשהו?] מציעה את הסינגל פלוס DVD שלנו מאוסטרליה ובונוס קניה מוקדמת של כרטיסים לסיבוב הופעות שלנו יום קודם, הכל ב-5.49 פאונד. [ואז יש את התאריכים של הסיבוב הופעות, יאווווווווווווו] הכרטיסים מתחילים להמכר ביום ראשון ה-20 ביולי בצהריים!. זה אותו יום שבו יוצא האלבום "'Radio:ACTIVE' עם 10 שירים נוספים בחינם בדואר יום ראשון. אתם תוכלו להשיג כרטיסים מהמקומות הרגילים שלנו כולל www.gigsandtours.com וגםwww.ticketmaster.co.uk לא להתקשר לפני ה-20 ביולי. אתם תוכלו למצוא מידע במייספייס שלנו www.myspace.com/mcfly בעקבות בקשות רבות יהיה לנו שוב במה שניה שבה ננגן שירים בחלק האחורי של הבמה כדי שנוכל להיות יותר קרוב אליכם! [חוץ מ..בלה בלה בלה...] כרטיסים עולים: £26 ו- £16 מה שעושה את הסיבוב הופעות שלנו לזול ביותר השנה. הסיבוב הופעות הוא לכל הגילים אבל יש הגבלה ל-15 + על עמידה על הריצפה במספר מקומות:Cardiff, Bournemouth and Brighton בוומבלי וניוקאסל העמידה היא מ-15+ והיא בחלקו הקידמי של הריצפות כשכל שאר הגילאים המותרים יושבים מסביב. [איזה יופי XD] עוד חדשות יגיעו! טום,דני,דאגי [+]והארי
" [ניסיתי XD]

rox love BSM

New member
חח התחיק אותי הקטע שלא להתקשר לפני

ה-20 ביולי,כי ב UC&P חברה שלי ידעה שתהיה התנפלות המונית כל הכרטיסים(הם נמכרו תוך שעתיים) אז היא התקשרה שבוע לפני,ואמרו לה שלא מוכרים והיא התקשרה אליהם כל יוםעד שבסוף מישהו שם צעק עליה XDDD ואז היא הכריחה את אמא שלה להזמין לה כי היא פחדה שהם שונאים אותה והם לא ימכרו לה.

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif מה הכוונה לפאונד סופי..? ../images/Emo3.gif

ואמממ.. זה דואר יום ראשון? לא הכוונה לעיתון היומי דיילי מייל? ומה הקטע עם הבמה השנייה? כאילו יהיו משודרים פרקים נוספים של UC&P? ותנקס על התרגום מיקי

rox love BSM

New member
חח דיילי מייל, אבל עיתון של יום ראשון

אז זה כאילו סאנדי מייל-שבעברית זה דואר יום ראשון XD אבל כן,הכוונה לעיתון

OneStepCloser

New member
../images/Emo207.gifלמישהי בא לעשות לי טובה ממש ענקית? D:

יש את הקליפ הזה: http://uk.youtube.com/watch?v=jkge6OIZvgo ואני ממש רוצה את זה בתור אאודיו באמפי... מישהי יודעת להפוך את זה לאודיו? אני יודעת שיש תוכנה כלשהי או משהו כזה.. תודה
.

למעלה