דיסקים וסרטונים ב-
אנשים

McFly rullz

New member
../images/Emo135.gif../images/Emo207.gifחחח אוקי אני מבולבלת...

מישי יכולה לסכם לי מה הם עושים ומתי?
למשל מתי אפשר לקנות את הדיסק בסביבות אוגוסט תחילת ספטמבר... ו~מה~ אפשר לקנות בדיוק אני ממש מבולבלת
יש להם יותר מדי מידע בבת אחת או פשוט כלום!

rox love BSM

New member
אני אנסה ממה שהבנתי

בחודש הזה(יולי) הם נותנים את האלבום שלהם בחינם באמצעות הדיילי מייל-שזה עיתון שמחלקים אותו בבריטניה,בגרסה הזו של האלבום יש 10 שירים. בספטמבר הם מוציאים לחנויות גירסה של האלבום עם 14 שירים,כלומר אותם שירים בגירסא של יולי רק עם עוד 4 נוספים,דיוידי שלהם באוסטרליה,וספר כזה כמו שהם מכרו בסיבוב ההופעות האחרון. מתישהו בין יולי לספטמבר הם משחררים את האלבום גם באייטונס. ובנובמבר הם יוצאים לסיבוב הופעות ב UK. זהו,מקווה שהבנת.

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gif|אטנשיין פליז!חח סתם אני נאלצת לומר

שבעוד כמה שעות אני עוזבת!..
לאן^_^?לחו"ל[הונגריה,קרואטיה,בוסניה הרצגובניה,סרביה,סלובקיה ומונטנגרו כן,כן מה לעשות אלו המקומות היחידים שלא הייתי בהם באירופה^__^ :]...]
מתי?היום בלילה.
לכמה זמן?12 יום..ממש כמעט שבועיים.. קיצווור אני אתגעגע ממש ואני מקווה שנאי יצליח להשלים את כל העידכונים..ואו בטח הולכים להיות ממש הרבה עידכונים...טוב נו חחח חפיף
. אתגעגע לכולם,באמת ..אני יחזור ב14..
סי יה ....דורית
אה ו..+
חרא תפוז זבל מניאק אםהוא לא שולח לי את ההודעה הזאת!!1

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo14.gifתהני דוקיישן../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

נתגעגע אלייך

McFly rullz

New member
../images/Emo135.gifחחחחח תהניי!!!!=]

טוב את בטח כבר על המטוס XDDD מה יש לך לחפש בהרצגובניה וכל אלה ?XDD בכך אופן
טיסה נעימה

McGirl For Life

New member
../images/Emo207.gifצריכה עזרה כנסו שנייה..../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif

אממ... מישהי יודעת איפה אפשר לקנותרק את הדיוידי של מושן!? כי באמזון יש רק את הדיוידי ואת הסידי ביחד...
אז מישהי יודעת אם יש עוד איזהשהו אתר שממנו אפשר להזמין?

N e r d y

New member
אני כמעט בטוחה שאין רק את הדיוידי

זה בא רק ביחד עם הסי די. [כמעט בטוחה]

sweet shir

New member
אמ, אין מצב שתצליחי לקנות בנפרד. אולי רק

מאיביי או משהו שזה בן אדם פרטי שולח לך וזה 'משומש'. כי פשוט הדיוידי יצא ~רק~ עם הCD ביחד...

למה? תנסי באיביי

מנסיון יש מלא שמוכרים אחרי שהם ראו רק פעם אחת או משהו ולפעמים יש כאלה שגם מוכרים חדשים, שווה לך ככה זה גם יוצא יותר זולD: ~סתמו, אבא שלי מכור לאיביי~

למעלה