דירוג אלבומים

אזירפאל

New member
../images/Emo220.gif דירוג אלבומים ../images/Emo220.gif

ממשיכים, והשבוע אנחנו עם האלבום השני של הלהקה -
Mother Earth
להזכירכם, מדרגים את השירים מהגבוה ביותר לנמוך ביותר. רצוי ואף נדרש (
) לכתוב למה דווקא דירגתם ככה. אפשר באופן כללי אבל בעצם חובה (
) לכל שיר בנפרד.
אני מניח שלהרבה יהיה קשה לדרג, כי כל השירים פשוט טובים מדי
, אז אם ממש קשה לכם, אתם יכולים לחלק לקבוצות או משהו, העיקר שתשתתפו.
רשימת השירים: 1. Mother Earth 2. Ice Queen 3. Our Farewell 4. Caged 5. The Promise 6. Never-Ending Story 7. Deciever of Fools 8. Intro 9. Dark Wings 10. In Perfect Harmony יאללה.

האאאאאאאאא!!! יששששששש

כמובן שקודם כל כל כך ברור שהשיר במקום הראשון!!! Caged
הקול הרקע המוזיקה הכל מושלם ביותר!!!!!! The Promise---שיר מושלם! אבל קייג' עוד יותר! הקול של שארון משגע!!! Mother Earth----שיר קטלני ביותר...אח עם הזמן הוא נהיה מאוס. אבל הוא שיר מצויין והוא כל כך משקף את ווית'ין. Ice Queen---אכן עוד שיר קטלני של ווית'ין-ככה הכרתי את ווית'ין ---> בשיר הזה!!!! Deciever of Fools----שיר מקסים הפתיחה כל כך מושלמת! In Perfect Harmony----- אני מאוד מתחברת לשיר מבחינת המילים! הקול של שארון כל כך יפה. Dark Wings----אני מתה על הפתיחה של השיר...כיף לי לשמוע את השיר כל פעם מחדש! Our Farewell-הוא אחרון אבל זה לא אומר שהוא גרוע! השיר מדהים מכל הבחינות...אבל החשק לשמוע שירים שקטים יורד אצלי מהר מידי. האלבום הכי מושלם שהיה יכול להיות בעולם כולו!!! כל השירים טובים יותר מהשני!

העע שכחתי את

Never-Ending Story נו טוב כנראה שהוא אחרון P: חבל שלא עשו אותו בגירסה רגילה....

הדירוג שלי :}

1.Ice Queen
שקט, קלידים למשך כמה שניות, ואז מתחילה שירת המקהלה וכלי הנגינה מצטרפים במנגינה ממכרת. הקול של שארון נשמע פה טוב מתמיד. גבוה וכל כך עצמתי. השיר הזה כ"כ טוב שהוא יכול לגרום לרצון לבכות מרוב יופי
2. Mother Earth הו הפתיחה, מנגינה ממכרת של חליל ואליו מצטרפת מקהלה ולאחר מכן כל הכלים. יוצר אווירה דרמתית למדי, ושוב החליל חוזר למנגינה המקסימה עם המקהלה. ואז שארון פוצחת בשירה
יחד עם כלי הנגינה. שיר מקסים ביופיו, אני מאוד אוהב את הקטע עם מקהלת הגברים ששרה, ושארון מצטרפת. 3. Deceiver of Fools הפתיחה, הו הפתיחה
. הפתיחה האיטית עם המקהלה, ופעמונים[אם אני לא טועה] ושקט, שארון מתחילה לשיר בשקט, קול גבוה ועוצר נשימה. שקט, בום! חצוצרה[נדמה לי] בקטע מדהים וכל הכלים מצטרפים למנגינה משכרת חושים
. בית ראשון, ואז הפזמון המדהים. אני לא מוצא בשיר הזה שום דבר רע. אחד השירים האהובים עליי של ווית'ין. 4. The Promise פתיחה שקטה, ודיבור של איש ואז כל הכלים מנגנים קטע אינסטרומנטלי קצר עד שלפתע שארון מתחילה לשיר. שיר ארוך, מעולה, ליריקה מעולה. 5. Caged
השיר נפתח במנגינה תמימה שכזו, ואז שארון מתחילה לשיר בקול עצבני ויפה. כל השיר שומר על אוירה דרמתית ואני מאוד אוהב אותו.[אפילו ניסיתי לצייר את מה שכתוב בבית הראשון שלו. יצא מכוער אמנם אבל מי שמעונין יכול ליצור יאתי קשר במסרP:] 6. Our Farewell בלדה שקטה ומקסימה ועצובה. שיר מעולה. 7. Never-Ending Story שיר קליל, כזה שאני אוהב לשמוע. ליריקה חביבה ביותר, מנגינה קלילה וחמודה. אוהב אותו מאוד
. 8. Dark wings שיר טוב, השירה של שארון מעולה בו, אבל הוא דיי מעצבן X: 9. Intro שיר משעמם, לא אוהב אותו. 10. In Perfect Harmony לחן משעמם ומטריד עם ליריקה טובה לא הולך ביחד :{ *יש לומר כי את כל השירים חוץ מהשניים האחרונים בחרתי באקראיות כי אני אוהב את כולם כ"כ וקשה לבחור לי ביניהם.

Amir Noy

New member
שלייי P:

Mother Earth Deciever of Fools Ice Queen The Promise Caged Never-Ending Story Dark Wings Our Farewell In Perfect Harmony Intro :]

Liquid Dreams

New member
אוקיי:

1. Never Ending Story- כן, שנוי במחלוקתP: אבל אני מתה על השיר הזה. 2. Caged- בקלות יכל להיות מקום ראשון אבל NES.. 3. Deceiver of Fools- אחד ה-שירים
4. Mother Earth- שיר מעולה:] 5. Ice Queen- שיר מופתי למדי, אבל קודמיו טובים יותר
6. Our Farewell- אחד המאוסים עליי, לצערי:X שיר מקסים עם ליריקה מדהימה אבל אחרי שתי שמיעות נמאס לי ממנו... 7. Intro+Dark Wings- אני מאוהבת באינטרו הזה
ולדעתי הוא משתלב מצוין עם השיר, למרות שאת השיר אני לא הכי מחבבתP: 8. The Promise- תהרגו אותי. 9. In Perfect Harmony- שיר סתמי.

Amir Noy

New member
אני לא שונא

לדעתי זה שיר יפה... אבל 8 השירים האחרים יותר טובים... הוא שיר נחמד מאוד :)

למעלה