דירוג אלבומים

Euterpe

New member
הו הו הו

אז אני אהיה לא מקורית וליד כל שירים תכניסו את מה שאלעד כתב כי חבל שאכתוב את אותו הדבר. אבל כמובן, הדירוג שלי קצת שונה. Mother Earth Ice Queen The Promise Caged Deciever of Fools Our Farewell Dark Wings Never-Ending Story In Perfect Harmony Intro וזה ממש מוזר לי לראות ששמתי את IPH אחד לפני אחרן בעוד שהוא אחד השירים ששמעתי הכי הרבה כששמעתי לראשונה את האבום
כאמור, למרות שיהיו שירים שימוקמו נמוך יחסית, הם עדיין מצויינים לדעתי.

רועי123456

New member
אלבום מדהים קשה לדרג

1.caged כי זה אחד השירים הטובים ששמעתי! 2.ice queen - שיר מעולה וממכר 3.our farewell- בלדה מעולה, אני אוהב שירים שקטים 4.never ending story- אותו דבר כמו על our farewell 5.dark wings- אחלה מילים,אחלה לחן =שיר מעולה 6.In Perfect Harmon- כמו שאר הבלדות של האלבום, שיר מעולה והקול של שארון כזה מושלם. 7.mother earth-שיר טוב,אין לי מושג איך הוא הגיע למקום 7 :) שיר מדהים ,(קשה לדרג את האלבום הזה) 8.the promise- בהתחלה לא ממש אהבתי את השיר הזה, עכשיו אני ממש אוהב אותו וזה ממש קשה לדרג את האלבום הזה כל השירים מעולים וכל שיר שכתבתי יותר גבוה מאחר בהפרש ממש קטנטן. 9.deceiver of fools- מגיע לו יותר גבוה ): הוא שיר כזה טוב,יצא לי אחרון אבל זה לא אומר שהוא לא שיר מדהים!

../images/Emo45.gif~גרזן~

או גיליוטינה, או אולר, סכין קצבים, דיסק של בריטני ספירס וכל אלה נו }:

רועי123456

New member
טוב אם זה מה שיציל את חיי, אני אשנה../images/Emo3.gif

הוא מקום 8 ,וthe promise 9 (ועכשיו יהרגו אותי בגלל זה
)

רועי123456

New member
../images/Emo98.gifואתה לא ממש הפחדת אותי עם הסכנים שלך

ברטני ספירס עשתה את העבודה

../images/Emo60.gif../images/Emo26.gif

היה קשה ביותר
אבל ניסיתי... Ice Queen Mother Earth Caged Our Farewell Deciever of Fools The Promise Never-Ending Story Intro Dark Wings In Perfect Harmony

smady by

New member
אחרי שלוש פעמים שכתבתי

והמחשב החליט לא לשלוח ולמחוק, התייאשתי...

למעלה