חחחחחחחחחחחחחחחח חשבתי יותר על שכיר חרב
I Itay Simons New member 2/5/07 #10 פאק! ../images/Emo12.gif בדיוק כשפתחתי את הפינה תהיתי אם הוא ינצח שוב!
B Brombit New member 2/5/07 #49 אני מאוד אשמח למות בגלל זה ../images/Emo9.gif ../images/Emo115.gif אם פאנטום יגיע לשלושת הראשונים באמת לא יהיה איכפת לי שתירי בי
אני מאוד אשמח למות בגלל זה ../images/Emo9.gif ../images/Emo115.gif אם פאנטום יגיע לשלושת הראשונים באמת לא יהיה איכפת לי שתירי בי
פ פונצית גירל האמיתית New member 2/5/07 #11 אוקיי אני מתכחשת לפורום../images/Emo12.gif גם העפת את פיל פור יו וגם עכשיו אתם מנסים להעיף את בלס דה צ'ילד???? אין לכם טעםן אנשים אני פרשתי.
אוקיי אני מתכחשת לפורום../images/Emo12.gif גם העפת את פיל פור יו וגם עכשיו אתם מנסים להעיף את בלס דה צ'ילד???? אין לכם טעםן אנשים אני פרשתי.
פ פונצית גירל האמיתית New member 2/5/07 #18 ../images/Emo24.gif מה את אומרת, נגנוב להם את כל הנשק וכשהם ישנים נטבח בהם?
B Brombit New member 2/5/07 #44 לא דיברנו עלייך ../images/Emo115.gif אבל לי ממש לא איכפת לענות אותך על שאת שונאת את הפאנטום היפהפה שלי!
לא דיברנו עלייך ../images/Emo115.gif אבל לי ממש לא איכפת לענות אותך על שאת שונאת את הפאנטום היפהפה שלי!