חרם.
D Disposable Teen1 New member 2/5/07 #53 פשוט לא יכולתי להעיף את האחרים....... ובדיוק שמעתי אותו מלא פעמים היום XD
A Amir Noy New member 4/5/07 #89 כה...אה? XD אם היית נותנת לכל אחד פה בפורום רובה טעון בכדור אחד.... 99% היו יורים בי...><" זונעות P:
A Amir Noy New member 4/5/07 #97 יש מצב XD אני גר בכזה חור שהגיוני שלא ידעו XD נ.ב. הכובע של סנופקין שולט
T The Cat Woman New member 4/5/07 #101 לא נכון, אני לא הייתי יורה בך... הייתי מתעללת בך כדי שיכאב לך ואז תחזור בך מההעפה של BOTB
A Amir Noy New member 3/5/07 #60 Beauty Of The Beast../images/Emo128.gif שיר ארוך,מייגע,לא נותן בראש,מעייף,משעמם, (לא מפחד מחרם,הולך נגד כולם ) לסיכום,שיר שעממם. EVER DREAM
Beauty Of The Beast../images/Emo128.gif שיר ארוך,מייגע,לא נותן בראש,מעייף,משעמם, (לא מפחד מחרם,הולך נגד כולם ) לסיכום,שיר שעממם. EVER DREAM
T The Cat Woman New member 3/5/07 #62 זה השיר הכי נותן בראש שיש!!! הוא מדהים! הוא ארוך- זה פלוס אחד שיש לו כל שניה בו- זה פשוט שלמות בפני עצמה כנראה שלא הקשבת לו מספיק אם אתה חושב שהוא משעמם. הוא גרם לי לבכות ונתן לי תקווה ביום כלשהו! רק שתדע!
זה השיר הכי נותן בראש שיש!!! הוא מדהים! הוא ארוך- זה פלוס אחד שיש לו כל שניה בו- זה פשוט שלמות בפני עצמה כנראה שלא הקשבת לו מספיק אם אתה חושב שהוא משעמם. הוא גרם לי לבכות ונתן לי תקווה ביום כלשהו! רק שתדע!