החוליה החלשה- ONCE

lacrimosa girl

New member
כפתור חירום במכונות באינטל ../images/Emo3.gif

XD הייתי בסיור שם שבוע שעבר, והלכתי עם עוד כמה בנות, ואחת מהן מצייצת "תראו! אימו!" |אני|: זה אפילו אדום! אפשר לכייל על זה טיל!
היו מדבקות על כל המכונות, אבל אסור לצלם =[

The Cat Woman

New member
תשובה רצינית

EMO= קיצור של emotional. כינוי לכל להקות הפופ-רוק האלה (ליתר הדיוק פאנק-רוק) שיש היום ומיועדות לטין-אייג'רס מושפעים שנועלים נעלי SKA ולובשים בגדים מושפעים כמו עניבות על חולצה מכופתרת שעליה אפודה ומכנס משובץ למשל ויש להם תספורות מכוערות כמו בתמונה המצ"ב... הלהקות שלהלן מתאימות לקטגוריה: my chemical romance panic at the disco story of the year fall out boy ועוד רבות שכאלה... יש גם יותר כבדים כמו silverstein למשל. קאפיש?
מקווה שזעזעתי מספיק ובכך עזרתי למגר את תופעת הEMO בישראל.

Brombit

New member
הסבר... משעשע ../images/Emo115.gif

אבל זה שהשם בא מהמילה emotional, אמור להגיד שהם רגשנים או משהו?

LadySilkworm

New member
נעליים עם משבצות שחור-לבן

שלכל בן אדם שני בערך יש כאלה -מתעצלת לחפש תמונה-

וואנס זה יפה ^^

(בתור אחת עם כמה זוגות, כולל סקא אחד וסקוטי אחד
) אבלאבל מהה, זה ממש יפה!
*מתגוננת*

כן....

לא כי זהב סקא, האמת שלא ידעתי מה זה סקא לפני שקניתי את הנעליים ושאלו אותי אם אני שומעת סקא, פשוט נורא אהבתי את זה
ואני חייבת לציין שכשקניתי את זה חשבתי בכלל שזה הלוח שחמט XD *מובכת ומסמיקה קלות*

אימו זה לא מראה בכלל.

אימו זה סגנון מוזיקה. והלהקות האלו הם לא בסגנון הזה.

MCR ROCKS!!!

טוב לא כ"כ אבל החדש שלהם חביב.. אימו לחלוטין ואני צחקתי ברובו.. אבל עדיין..P:

danduuu

New member
סורי אם אני מתערבת, אבל MCR הם

ממש לא אימו. הם לא שרים על דברים רגשניים [סטייל חתיכת ורידים וכל זה] , אולי רק לאחד או שניים מהם נהיה תסרוקת אימואית כזאת בזמן האחרון אבל בעיקרון הם לא מתלבשים או נראים כמו אימו, והם בעצמם מתעצבנים כשקוראים להם אימו. בן דוד שלי גם אמריקאי ואמר לי שהוא לא שומע אימו ושהוא גם לא אוהב את זה, אבל הוא אוהב את MCR ופול אאוט בוי והוא אמר שהם פאנק ולא אימו. וזהו סיימתי לחפור על זה
וגם אם אתם חושבים שMCR זה אימו או לא יודעת מה, לא אכפת לי. אני עדיין אוהבת אותם מאוד

למעלה