חושבים שהם אימו בגלל שאנשים שהם כביכול "אימו" אוהבים אותם.
S Super Alonit New member 28/2/07 #22 כנ"ל... אני לא יודעת מה שאני אעשה סיבוב הבא. ואיך, איך אפשר להעיף את DCOW?!?!$#!% |בשוק|
B Brombit New member 28/2/07 #25 זהו, זה הסוף ../images/Emo7.gif הסירנה היפה עומדת לעזוב אותי. יהי זכרה ברוך עזבו אותי
X Xylophone New member 27/2/07 #15 ../images/Emo128.gif The Siren../images/Emo128.gif קצת חבל לי, אני נורא התאהבתי בשיר לאחרונה. אבל הוא הכי פחות טוב מהשאר...
../images/Emo128.gif The Siren../images/Emo128.gif קצת חבל לי, אני נורא התאהבתי בשיר לאחרונה. אבל הוא הכי פחות טוב מהשאר...
י ילדת הפרעות New member 27/2/07 #17 אני נמנעת ../images/Emo3.gif אני מודיעה למה אני לא מצביעה וזה, כי זה ממש ממש קשה! לא יכולה.. אני נמנעת!
אני נמנעת ../images/Emo3.gif אני מודיעה למה אני לא מצביעה וזה, כי זה ממש ממש קשה! לא יכולה.. אני נמנעת!
A Amir Noy New member 27/2/07 #18 The Siren../images/Emo128.gif חרא שיר אני עם דעה זו מההתחלה ועד הסוף
S Super Alonit New member 27/2/07 #21 The Siren!../images/Emo128.gif חכי חכי קארין... את עוד תצטערי שבחרת להעיף את WIHAA.
B BrowN EyeD GirL1 New member 28/2/07 #23 עוד נראה מי יצטער../images/Emo123.gif אם לא בסיבוב הזה,אז וויש איי הד אן אנג'ל יעוף בסיבוב הבא
A Amir Noy New member 28/2/07 #24 למה להעיף שיר שהקליפ שלו כל כך מאגניב? ולא מפחדים ממך..חוטבת עצים (אני-> [רק בלי הכובע...או בעצם הכובע..P:])
למה להעיף שיר שהקליפ שלו כל כך מאגניב? ולא מפחדים ממך..חוטבת עצים (אני-> [רק בלי הכובע...או בעצם הכובע..P:])
B BrowN EyeD GirL1 New member 28/2/07 #27 הקליפ נחמד. אבל השיר פחות.זה שיש לשיר קליפ נחמד לא נותן לו חסינות או משהו XDDD חוטבת עצים?
B Brombit New member 28/2/07 #26 ~~ בקשת התעדכנות ~~ ../images/Emo115.gif את מה בחרתם מהאלבומים האחרים? (אם עשיתם גם להם "החוליה החלשה")
~~ בקשת התעדכנות ~~ ../images/Emo115.gif את מה בחרתם מהאלבומים האחרים? (אם עשיתם גם להם "החוליה החלשה")
I Itay Simons New member 28/2/07 #36 אולי בתור קומונה.. נוספו הרבה חברים חדשים (גם אני לא ממש הייתי פעיל בקומונה), אולי התוצאה תשתנה