דניאל, תחזור בשאלה ותתחתן איתי!
D danduuu New member 29/3/07 #61 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif את לא נורמלית זה רק מה שיש לי להגיד
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif את לא נורמלית זה רק מה שיש לי להגיד
D danduuu New member 29/3/07 #76 XDDDDD המשחק הזה נהיה משעשע יותר מרגע לרגע זה כל הפורום VS. ענבר ואיתי אנחנו עוד נראה מי ינצח
B blacknwhite New member 28/3/07 #35 Planet Hell../images/Emo128.gif זה לא שאני לא אוהבת את פלאנט הל, אני פשוט יותר אוהבת את ghost love score!!! אה, ואגב, חזרתי
Planet Hell../images/Emo128.gif זה לא שאני לא אוהבת את פלאנט הל, אני פשוט יותר אוהבת את ghost love score!!! אה, ואגב, חזרתי
S Super Alonit New member 28/3/07 #36 ווייייייייי../images/Emo9.gif^^ ברוכה השבה וכנ"ל לגביי, פלאנט הל נפלא, אבל GLS יותר
T The Young Amyrlin New member 28/3/07 #37 וואו איזה שירים גרועים נשארו :/ זאת הייתה אחת החוליות הגרועות |:
B blacknwhite New member 28/3/07 #48 הו! ברוכה השבה! פספסתי את החזרה המרגשת שלך, או שלא ממש היתה אחת כזו? בקיצור, טוב לראות אותך שוב!!! למרות שהנסיבות לא משהו... באמת נשארו שני השירים הכי טובים באלבום! בעיני, לפחות...
הו! ברוכה השבה! פספסתי את החזרה המרגשת שלך, או שלא ממש היתה אחת כזו? בקיצור, טוב לראות אותך שוב!!! למרות שהנסיבות לא משהו... באמת נשארו שני השירים הכי טובים באלבום! בעיני, לפחות...
T The Young Amyrlin New member 28/3/07 #55 חחחח כפרעלייך../images/Emo23.gif, חזרתי היום לפנות בוקר ובשאר היום ישנתי P: