יופי, תמשיכווו!!!
T The Cat Woman New member 28/3/07 #50 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif יופי, תמשיכווו!!!
א אטומיק בייגל New member 28/3/07 #51 ../images/Emo128.gifNightquest יחי האנטי-קונפורמיזם (סתם נמאס לי לא להשתתף ואין לי העדפה בין שני השירים האלו )
../images/Emo128.gifNightquest יחי האנטי-קונפורמיזם (סתם נמאס לי לא להשתתף ואין לי העדפה בין שני השירים האלו )
T The Cat Woman New member 28/3/07 #54 ../images/Emo128.gifNightwish איזה קטע אם מישהו פתאום כותב דבר כזה... איזו סקילה המונית תהיה פה, שואה!
../images/Emo128.gifNightwish איזה קטע אם מישהו פתאום כותב דבר כזה... איזו סקילה המונית תהיה פה, שואה!
M mary06 New member 28/3/07 #59 אני שונאת את זה.. איך אפשר לבחור?! נמנעתי עד עכשיו כי הקשבתי לשני השירים בלופים כדי לנסות לבחור ): אני אוהבת את שניהם.יחד עם זאת, את GLS אני אוהבת טיפה יותר
אני שונאת את זה.. איך אפשר לבחור?! נמנעתי עד עכשיו כי הקשבתי לשני השירים בלופים כדי לנסות לבחור ): אני אוהבת את שניהם.יחד עם זאת, את GLS אני אוהבת טיפה יותר
B Brombit New member 29/3/07 #75 אל תדאגי מהם, הם סתם מקנאים ../images/Emo123.gif כי הם במיעוט והם מנסים איכשהו למצוא דרך להקטין את הפער... אבל אנחנו ננצח בכל מקרה (ספרתי את הקולות גם בלי להחשיב את אלה שלא יצא להם טוב או הצביעו פעמיים ( ) ועדיין אנחנו מובילים )
אל תדאגי מהם, הם סתם מקנאים ../images/Emo123.gif כי הם במיעוט והם מנסים איכשהו למצוא דרך להקטין את הפער... אבל אנחנו ננצח בכל מקרה (ספרתי את הקולות גם בלי להחשיב את אלה שלא יצא להם טוב או הצביעו פעמיים ( ) ועדיין אנחנו מובילים )
T The Cat Woman New member 29/3/07 #77 גם הקול שלך נפסל אנחנו פה בפורום נגד אנשים שעושים כישופים ויש להם "נבואות מקדימות". מכשפההההה!!! שרפו אותה על המוקדדדדד!!!! סתם סתם
גם הקול שלך נפסל אנחנו פה בפורום נגד אנשים שעושים כישופים ויש להם "נבואות מקדימות". מכשפההההה!!! שרפו אותה על המוקדדדדד!!!! סתם סתם