רק הפזמון יפה בו וזה ם:
D danduuu New member 6/3/07 #14 אתה! איך אפשר? ../images/Emo7.gif בגללך אני התחלתי לשמוע את השיר הזו בצורה מטורפת ואתה זה שמעיף אותו?
אתה! איך אפשר? ../images/Emo7.gif בגללך אני התחלתי לשמוע את השיר הזו בצורה מטורפת ואתה זה שמעיף אותו?
T Transcending New member 6/3/07 #23 XDDDDDD האמת- חשבתי בהתחלה על כמה אירוני זה יהיה אם אני אוציא אותו.. אבל לא יודע, אני לא מרגיש משהו לאחרונה ומכל הפעמים ששמעתי אותו רק חטפתי עצבים
XDDDDDD האמת- חשבתי בהתחלה על כמה אירוני זה יהיה אם אני אוציא אותו.. אבל לא יודע, אני לא מרגיש משהו לאחרונה ומכל הפעמים ששמעתי אותו רק חטפתי עצבים
S Super Alonit New member 6/3/07 #15 אבל איך? שיר כה קסום ומופלא../images/Emo7.gif נראה לי שהוא יבחר... כי, יענו, איך אפשר להעיף אותו?
B blacknwhite New member 6/3/07 #27 שיהיה ברור, פסלתי את WIHAA רק כדי לוודא שGLS לא יצא... עד עכשיו פשוט לא הצבעתי...
S Super Alonit New member 7/3/07 #35 ../images/Emo45.gifילדה טובה../images/Emo3.gif אנחנו נשמור אותו בפנים אבל אוף, אני גם לא חושבת שאני אהיה מסוגלת להעיף את נימו או פלאנט הל.
../images/Emo45.gifילדה טובה../images/Emo3.gif אנחנו נשמור אותו בפנים אבל אוף, אני גם לא חושבת שאני אהיה מסוגלת להעיף את נימו או פלאנט הל.
S Super Alonit New member 7/3/07 #71 לאאא../images/Emo7.gif זה השיר הראשון ששמעתי שלהם! ~נוסטלגיה~ אני לא יכולה לבגוד בו...
T The Cat Woman New member 8/3/07 #78 שלי היה Come Cover Me ../images/Emo99.gif אבל בת'כלס... הראשון באמת באמת.... היה פנטום האופרה. אבל comw cover me גרם לי להדבק.
שלי היה Come Cover Me ../images/Emo99.gif אבל בת'כלס... הראשון באמת באמת.... היה פנטום האופרה. אבל comw cover me גרם לי להדבק.