לתקוע, הא? (:
T The Cat Woman New member 7/3/07 #63 מישהו דיבר על הגודל...? לא... זה רק הפנטזיות שלך מסתבר.... רוצה לספר לנו משהו?
B BrowN EyeD GirL1 New member 7/3/07 #65 ..... ג'ים אמר שלטאריה יש חזה גדול,ואז שירה שאלה מה הוא רוצה להגיד בזה אז סכמתי את שני הדברים פנטזיות?אילו היו לי פנטזיות מיוחדות הדבר האחרון שהייתי עושה הוא לכתוב אותן פה בפורום.
..... ג'ים אמר שלטאריה יש חזה גדול,ואז שירה שאלה מה הוא רוצה להגיד בזה אז סכמתי את שני הדברים פנטזיות?אילו היו לי פנטזיות מיוחדות הדבר האחרון שהייתי עושה הוא לכתוב אותן פה בפורום.
B BrowN EyeD GirL1 New member 7/3/07 #69 מצטערת,אני לא במצב רוח היום, אז זה משפיע על הפירוש שלי את המילים של אנשים.
L lacrimosa girl New member 8/3/07 #83 טאריה? ../images/Emo12.gif היא מרופדת היטב דווקא...אמנם רזתה מלא מאז AFF אבל עדיין ממש ממש לא רזה ...
טאריה? ../images/Emo12.gif היא מרופדת היטב דווקא...אמנם רזתה מלא מאז AFF אבל עדיין ממש ממש לא רזה ...
I Itay Simons New member 8/3/07 #87 למה, דווקא מרופדת לטעמי (תודה עלומה, לא הייתי חושב על המילה "מרופדת" אם לא היית כותבת את זה ) לא יותר מדי, לא פחות מדי אבל היא עדיין קצת דומה לפנדה... (אני ואביעד דנו בזה בעבר )
למה, דווקא מרופדת לטעמי (תודה עלומה, לא הייתי חושב על המילה "מרופדת" אם לא היית כותבת את זה ) לא יותר מדי, לא פחות מדי אבל היא עדיין קצת דומה לפנדה... (אני ואביעד דנו בזה בעבר )