המהדורה המוגבלת יצאה

Drowned World

New member
../images/Emo220.gifהמהדורה המוגבלת יצאה ../images/Emo70.gif ../images/Emo220.gif

חברים וחברות מעריצים יקרים אחרי הכל ישראל לא מקופחת והמהדורה המוגבלת והמדהימה של האוסף שכוללת 4 דיסקים יצאה היום לחנויות ! אני כבר עשיתי את ההזמנה שלי למהדורה מחר אני אמור לקבל אותה אני אקבל גם את הסינגל של Headlines
המהדורה כוללת כאמור את האוסף הרגיל + DVD עם כל הקליפים +דיסק רמיקסים + דיסק קריוקי, צמיד, ו 5 גלויות חתומות של הספייס
המהדורה עולה בסביבות ה 300 שקל חובה למעריצים אמיתיים

=\

כולם יכולים להמשיך להתפוצץ מקנאה... בסופו של דבר המכירות הן אלה שמודדות הצלחה וכאן כבר ממש אבל ממש אין מה להוכיח שהן הצלחה היסטרית האלבומים נמכרים יפה מאוד (וזה עוד לא הסוף) הכרטיסים להופעות נחטפים בטירוף וגם זה עוד לא הסוף ובינתיים מספיק אנשים בחרו דווקא בהן לפרסם להם את המוצרים, אז כנראה שהם מספיק חכמים כדי לדעת שהן הדבר הכי חם עכשיו ושהן יעשו את זה יותר טוב מכל אחד אחר... בינתיים חשבון הבנק שלהן הוא זה תופח עוד ועוד ועוד ועוד וכוווווולם יכולים לקפוץ להן =] ככה זה עם אנשים מסכנים- כשאין משהו באמת רע להגיד עליהן אז גם הקוביות של ג'רי הופכות למזוייפות רק כדי שיהיה משהו רע להגיד.

העניין הוא לא ללמוד לקבל דעות של אחרים

תאמין לי שאפשר לקבל דעה של כל אחד כל עוד מביעים אותה בצורה נורמלית, אבל זה לא בדיוק מה שקורה אז מן הסתם אנשים שאוהבים אותן יתעצבנו... כל אחד שלא מבין בשיט בא וממציא עובדות מטומטמות רק כדי לפזר רעל אז ברור שזה מעצבן! אחד בא ומחליט שהקאמבק מבייש ושההופעה בויקטוריה סיקרט אפילו עוד יותר גרועה ומביישת- מה מבייש בקאמבק הזה? זאת רק אני שדמיינתי שהכרטיסים להופעות נמכרו בשניות? זאת רק אני שמדמיינת אותן בכל מקום בזמן האחרון? זאת רק אני רואה שגם הערוצי מוזיקה מפרגנים ושמים ספיישלים שלהן כמה פעמים ביום כמעט כל יום? ומה היה גרוע בהופעה? גם פה רק אני דמיינתי את הצרחות התלהבות של הקהל? הבנות יצאו מההופעה הזאת בהתרגשות ונהנו ממנה ושומדבר שם לא היה גרוע. אח"כ בא עוד אחד שבמקום פשוט להגיד שהוא לא אהב את הדליינס התחיל ללכלך על ג'רי והמציא לה שוב אטיטיוד של בחורה בת 20 ונתן רושם ששיר שנכתב ע"י הספייס נחות יותר משיר שג'ורג' מייקל היה כותב... וכמובן שלקינוח (כי עד עכשיו הוא לא ליכלך מספיק) הרבה מחשבים עבדו על הקוביות של ג'רי (ברור ברור... NOT). ואז באת גם אתה (סנופפ בוי)... את רוב התגובה שלך עוד יכולתי לקבל, כי וואלה מה לעשות זאת דעתך אז בכיף... אבל אז באת עם הקטע שג'רי עם קוביות זה כל כך לא ספייסי והקאמבק מיותר... הקוביות של ג'רי זה באמת מה שמשנה? קוביות בבטן זה באמת מה שהופך אותה אצלך לספייס יותר או פחות? גם ויקי כבר לא נראית כמו פעם, גם אמה נפרדה מהקוקיות והסוכריות על מקל, גם מלאני סי לא בדיוק מסתובבת עם טרנינגים ונעלי ספורט וגם מל בי לא מסתובבת עם שיער משוגע ובגדים מנומרים... אז כן גם ג'רי מתאפרת הרבה פחות כבד והיא ירדה במשקל... סו וואט? למה זה פחות ספייסי? מן הסתם הן לא יראו אותו דבר... קצת עברו 10 שנים, שבעיני אלה ה-10 שנים הכי חשובות כי זה בדיוק המעבר בין להיות ילדות ללהיות נשים בוגרות, אז מן הסתם הן לא יכולות להרשות לעצמן להתלבש כמו פעם... בעיני המראה ממש לא אמור לקבוע אם זה כן ספייס או לא ספייס... ג'רי עם כמה קילוגרמים יותר לא יותר טובה מג'רי עם קוביות וכנ"ל גם לגבי האחרות. חוץ מזה, כל להקה שקיימת שתעשה קאמבק אחרי תקופה ארוכה לא תראה אותו דבר, אבל זה לא יוריד מהאיכות כי המוזיקה היא אותה מוזיקה! ולמה הקאמבק מיותר? כי לכמה אנשים כואב לפרגן? בינתיים העובדות בשטח מראות שלמיליוני אנשים בכל העולם הקאמבק הזה רחוק מלהיות מיותר. לא אני ולא אף אחד אחר התלונן פה אם מישהו לא אהב את השיר או כל דבר אחר (גם לא חסרים פה אנשים שהם חברי הפורום שלא הכי אהבו את השירים החדשים). זכותו של כל אחד לא לאהוב וכשיודעים להתבטא כמו בני אדם (בלי להמציא בכוח שטויות רק כדי לא לפרגן) אז הדעות של כולם מתקבלות על הדעת. אבל כשאומרים שטויות אך ורק כדי להגיד משהו רע אל תתפלא שאנשים מתעצבנים וקשה להם לקבל את זה. טוב זהו... חפרתי ברמות אני יודעת
בטח אף אחד לא יקרא, אבל הייתי חייבת לפרוק.

Drowned World

New member
אני קראתי ואני סוגד לך ../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

כל מילה בסלע כל הכבוד לך

אז ככה

אני לא יודע לגבי השאר, אבל שוב, לדעתי, כן -ג'רי עם קוביות זה לא ספייס גירלז. כולם יודעים על כל התדמיות שנתנו להן, הן התלבשו והתראיינו באופן צעקני, ואני לא חושב שהתדמית משפיעה על המוזיקה, אבל בתכלס, הספייס שידרו ועשו כיף. ועכשיו הן באות עם הקאמבק, כולן נראות כאילו 'מחושבות', מתלבשות נכון וכו', וזה סתם הורס את ה'זיכרון'. וזה גם לא ששכחנו מהבנות, הרי הן תמיד היו שם, זה לא שהן נעלמו ופתאום חוזרים לשמוע ולראות אותן. וזה לא שהקאמבק הזה יתן סינגלים ואלבומים חדשים, הוא סתם 'הופעת פרידה' ולהוציא אוסף בארבע גרסאות שונות, ובקיצור, כסף. ודבר אחרון, לפחות שהיו מביאים איזה סינגל רציני. אבל HEADLINS הוא פשוט בדיחה ומסתבר שלא רק אני חושב ככה... אלא גם הבריטים בעצמם. אז כן, לדעתי, הקאמבק הזה מיותר.

Drowned World

New member
ושוב אני חוזר ואומר

אף אחד פה לא שאל לדעתך , זה פורום מעריצים
והאדליינס ממש לא בדיחה עם תקרא את המילים תבין כמה שהוא שיר יפה מלא בעומק והנה תרגום למתקשים הספייס גירלז - כותרות הזמן הוא עכשיו או לעולם לא, להשלים את החתיכה החסרה לקחת את השיר לנצח, אתה גורם לי להרגיש שלמה אנחנו נופלים אל העתיד מעבר לזכוכית האור מנצנץ מעל ראשנו ואז הוא חולף ללכת מעבר לפני השטח, לחדור לנשמתך האהבה הזאת איננה צורך, ליבי אמר לי כך אני אוחזת בגיבור שלי, עם מספיק אמונה בשביל לעוף הכוח לדמיין ישמור את האהבה הזאת בחיים. בואו נעשה את הכותרות רועשות ואמיתיות אנחנו רוצות לספר לעולם שאנחנו נותנות לכם הכל בואו נעשה את הכותרות רועשות וברורות הדברים הטובים לפתע קורים כשאתה כאן אם אאבד את דרכי אתה תוביל אותי הבייתה את כל הדרך לגן עדן קח אותי אל תשאיר אותי לבד הכל כאילו משתנה כשאתה פה קרוב ההרגשה כל כך טובה כל הפעמונים יצלצלו האהבה שלך חייה וזה גורם לי לשיר אני מסוגלת לעוף, אני רוצה לבכות רוצה שכל העולם ידע, אנחנו בייחד מותק בוא ונלך מילים עוד לא נאמרו אנחנו נופלים בין הדפים קוסמים אמונה אמיתית זה כל מה שנצטרך להגיד בואו נעשה את הכותרות רועשות ואמיתיות (תגיד שאתה אוהב אותי ואומר לך שאני אוהבת אותך גם) אנחנו רוצות לספר לעולם שאנחנו נותנות לכם הכל (תזכור מה מילים פשוטות מסוגלות לעשות) בואו נעשה את הכותרות רועשות וברורות (כל מה שיש לי אני נותנת לך חבר) הדברים הטובים לפתע קורים כשאתה כאן (רק תזכור חברות לעולם אינה נגמרת) אם אאבד את דרכי אתה תוביל אותי הבייתה (אני מרגישה אהבה, מרגישה אהבה) את כל הדרך לגן עדן קח אותי אל תשאיר אותי לבד (כל מה שיש לי אני נותנת לך חבר) הכל כאילו משתנה כשאתה פה קרוב כי אני נותנת לך הכל... כן אני נותנת את הכל לך

מישהו אמר שאני לא מעריץ?

ואולי במקום תגובה כזאת ילדותית תתן תגובה נורמלית? מה הקשר שלא שאלו אותי? היא דיברה עליי אז עניתי לה למה אמרתי את זה

Drowned World

New member
עם היית מעריץ שלהן לא היית חושב ככה

כי איזה מעריץ היה אומר שקאמבק של הלהקה שהוא אוהב מיותר?! אתה חי בסרט תאמין לי אבל כשני וכמה חברי פורום נהנה לנו בהופעה של הספייס אז נראה מי ומה פה מיותר

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אם כבר, התכוונת שזה פורום למעריצים פאנטיים. אתה כנראה ביניהם, אני רק בקבוצה של המעריצים. אז כן, לדעתי הוא מיותר והסברתי למה למעלה, ושוב, מה יוצא פה? אלבומים חדשים? סינגלים? לא, רק 'הופעת פרידה' ואוסף חביב מינוס.

Drowned World

New member
אתה ממש מסכן תאמין לי ../images/Emo201.gif

עם מעריצים כמוך עתיד הלהקה היה מסתיים בסינגל הראשון

:S

זה פורום מעריצים... בכלל לא משנה פנאטיים או לא... אנשים שתומכים בבנות ומוכנים לקבל מהן עוד טעימה קטנה גם אם זה לתקופה קצרה ביותר... אני אפילו לא מדברת על ללכת להופעה שזה קצת יותר מסובך... אלא על ההנאות הקטנות סתם מלראות עוד סרטון חדש, לראות עוד ראיון, לשמוע עוד שיר, לקרוא עוד תגובה מפרגנת... זה דברים שכרגע עושים שמח גם אם בקרוב זה אולי יגמר. רק חבל שמהנקודת מבט שלך נראה שכדי שאיחוד יהיה מוצלח צריך לחזור אחורה בזמן... בעיני זה פשוט לא נכון ואם זה היה ככה אף להקה לא הייתה יכולה להתאחד, כי אחרת זה היה נחשב כביכול בדיחה או כשלון. אם קשה לך להשלים עם העובדה שאף אחד לא ציפה למשהו חדש מעבר לסגירת מעגל אז אין מה לעשות... אבל להרבה מאוד אנשים הסגירת מעגל הזאת היא הרבה מ-א-ו-ד.

אני מה זה לא מבינה אותך...

כמו שאמרתי, אף אחת לא נראית היום כמו שהיא נראתה לפני 10 שנים... כולן השתנו, כולן התבגרו... אין מה לעשות עולם אכזר, כולנו היינו שמחים לחזור לשנות ה-90 ולחיות את הספייס בדיוק עם אותן תדמיות של פעם... אבל זה לא ככה, נכון? מה נעשה נבכה? לא! נהנה מההזדמנות שהן נותנות לנו עכשיו להזכר בזמנים ההם. הגישה שלך משדרת שעדיף שהן לא יתאחדו רק בגלל שהן לא נראות ומתנהגות כמו בגיל 20. זה לא נראה לך לגיטימי שבגיל 30+ הכל יהיה בהן לפחות טיפה שונה ומחושב יותר? וכן, כולם יודעים על התדמיות שנתנו להן- אז מה? אז הן לא יתלבשו כמו בעבר.. אז הן לא יתנהגו בקיצוניות כמו ילדות קטנות... מה הביג דיל? זה מובן לגמרי שזה יהיה ככה! אי אפשר לשחזר מה שהיה לפני 10 שנים אחד לאחד וזה גם לא מה שהן מנסות לעשות. לי אישית הן משדרות ועושות כיף גם עכשיו. העובדה שהן באות ממקום בוגר יותר ממש לא הורסת לי שום זכרון, להפך! ונכון שהן תמיד היו שם, אבל לא כלהקה... יש אנשים שחלמו לראות הופעה שלהן (כולן) יחד מהשנייה שג'רי עזבה את הלהקה... אז מה רע שהן עושות את הקאמבק הזה עכשיו? אנשים חיכו לזה שנים. הקאמבק הזה מעולם לא התיימר להביא משהו חדש, הוא מראש תוכנן רק כדי לעשות סגירת מעגל... באמת שלא ברור לי למה אתה מוצא בזה משהו רע? מיליוני אנשים חיכו לזה בלי לצפות לשום דבר מעבר, כי לא הגיוני שיהיה משהו מעבר להופעת פרידה. את האוסף הן יכלו להוציא גם ב-80 גרסאות- ו...? מישהו הכריח אנשים לקנות את זה? מי שקונה את זה רוצה את זה, אז כנראה שהוא לא בדיוק בוכה על הכסף שהלך! אין מה לעשות- כסף זה חלק מהעניין ומי שמוכן לבזבז על זה כנראה חושב שהתמורה משתלמת! מבחינתי גם אם עמוק בפנים המטרה שלהן היא אך ורק כסף זה ממש לא מזיז לי... הן עובדות בשביל זה קשה ואני נהנית מהתמורה. ולגבי האדליינס- אם תנסה להתרחק רגע מהקבעון שזה בדיחה תראה שהשיר מעביר מסר חיובי והמילים ממש יפות. מעבר לזה כל ההכנסות עליו הולכות למטרה טובה, שזאת כבר נקודה לזכותן. בכל מקרה, זכותך לא לאהוב את התוצאה הסופית, אבל בעיני בדיחה זה לא.

אז זו דעתך,

ודעתי שונה לחלוטין. אני לא חושב שאני אצליח לשכנע אותך אחרת, אז בואי נגמור את זה פה.

Drowned World

New member
שוב פעם את נסגדת אבל...

מה את מצפה מילד בן 15 שבקושי יודע מה הייתה ההצלחה של הספייס הוא היה בן 4 כשהספייס התחילו את חשובת שהוא באמת נושא לוכיוח ? פחח לא !

אולי אתה צודק

ואולי לא. אני ממש לא הולך להוכיח לך 'עד כמה אני אוהב את הלהקה', אני רק אגיד שהמוזיקה נשארת כל הזמן, ולא נראה לי שהגיל כל כך חשוב. אבל זה פורום, ומותר לי לכתוב את הדעה שלי. מסתבר שפה כל דעה חוץ מ"האלבום מאממם" לא מתקבלת. ואני תוהה, לאיפה כל האנשים הנורמלים מהקומונה נעלמו (חוץ ממך
).

למעלה