המהדורה המוגבלת יצאה

Drowned World

New member
תקשיב

רוב האנשים בפורום כבר מעל גיל 20 וכשהספייס גירלז יצאו לשוק עם wannabe לא היה דבר שהוא יותר להיט מהן פשוט לא היה ! הם השתלטו על העולם בסערה מטורפת אמנם זה היה לתקופה קצרה אני עדיין באמירה שלי שעם ג'רי לא הייתה מחליטה לפרוש בשיא אז עתיד הלהקה עוד היה משגשג היום ג'רי אולי לא הווקאליסטית הכי טובה בלהקה אבל היא בהחלט הצבע הבולט ביותר, אנחנו הילדים של שנות התשעים שחיינו את ההערצה הזאת בזמן אמת יכולים להעריך את הקאמבק הזה יותר מכל אחד אחר, וכמו שרויטל כתבה לך מקודם אנחנו צריכים להנות מהעובדה שהבנות חזרו ונותנת לנו הזדמנות אחרונה לראות אותן ייחד וזאת הזדמנות זהב למעריצי הלהקה וכשאני אומר "מעריצים אמיתיים" אני מתכוון למעריצים שתמכו בלהקה מהיום הראשון (כמוני
) שרצו לחנויות לרכוש את הסינגלים, שישבו מול הטלוויזיה והקליטו כל דבר וקנו את כל המגזינים והיו יםםם של מגזינים שהספייס כיכבו בהן וקנו מכל הבא ליד ואו הו פה הרשימה לא תסתיים חחח לזה התכוונתי לא לפאנטים שמלקקים להן זה הכל אז בגלל זה קשה לי קצת לקחת את הדעה שלך בצורה חיובית ולנסות להבין את מהות העניין פה כי שוב אתה לא הכרת את הספייס והערצת אותן כמו שאנחנו היינו ועדיין
ואני יכול לדבר באמת בשם כל הפורום הזה שקרע ת'תחת בשביל הבנות האלה במשך כל השנים
כל הכבוד לנו על זה

אתה טועה

אני לא אתווכח על עניין הגיל, כי אני באמת לא יכולה לדעת כמה אתה זוכר מאז וכמה אתה אוהב אותן... אבל מה שכן- המוזיקה נשארת כל הזמן. הכותרות וההיסטריה- לא (אז יש משהו במה ששי אמר). בכל מקרה לא בזה אתה טועה, אלא בעניין ששום דעה חוץ מ"האלבום מאממם" לא מתקבלת. צא מהעמדה המתגוננת שלך ותראה שרוב הפורום דווקא לא שיבח מעל ומעבר שום דבר שקשור באיחוד הזה... הרוב פה חשבו שהשירים הם לא הטופ של הטופ... בנוסף לזה, בגלל שבהתחלה זה היה רק פורום 'מלאני סי' חלק מהאנשים היססו לקראת האיחוד הזה ולא הכי תמכו (לפחות בהתחלה), כי מל ביססה את עצמה פה מאוד גם בלי הלהקה והייתה במקום אחר כביכול.. אז תבדוק את העובדות לפני שאתה אומר שטויות רק כדי להתגונן.

...

אני יודע שהיו כאלה שהתנגדו, ואני תוהה עכשיו איפה הם. אם תוכלי לראות, אני הייתי באלו שבעד, אבל השאלה איך עושים את זה. ואין לי מה לבדוק, חוץ מזה שהבעתי את הדעה שלי בצורה ממש לא תוקפנית (כפי שביקרת בהתחלה) אבל בכל זאת זכיתי להתנפלויות מצידכם.

........

איפה אלה שהתנגדו? חלקם כנראה השתכנעו שהאיחוד הזה לא מזיק וחלקם אולי עדיין מחזיקים בדעה נגד- זכותם. גם זכותך להחזיק בדעה נגד, הבעיה שההצדקות שלך לזה לגמרי לא הגיוניות. אין פה שאלה של איך עושים את זה. אתה רוצה להחזיר את העבר וזה בלתי אפשרי... אז כמו שאמרתי, נהנים ממה שכן אפשרי ולא בוכים על מה שלא ניתן לשחזר. הן עושות את מה שמתאפשר להן עם מטרה אחת- סגירת מעגל וזה הכל. לא מנסות להביא שום דבר חדש, רק להחיות בפעם האחרונה את מה שהיה פעם הכי טוב שהן מסוגלות. חובת ההוכחה חלה עליהן אי שם בשנות ה-90 והן הוכיחו את עצמן כמו שאף אחד אחר לא הוכיח! עכשיו הכל נעשה לשם ההנאה והזכרון נטו, ככה שבתאכלס הן יכלו להוציא שני שירים מחורבנים רצח וזה עדיין היה בסדר. מי שרוצה להנות מזה מוזמן ומי שלא שלא יתלונן כי אין על מה. חוץ מזה מעולם לא טענתי שהבעת את דעתך בצורה תוקפנית (ואתה מוזמן לקרוא שוב ולראות בעצמך) ואף אחד לא התנפל עליך, לפחות לא אני- זה נקרא הבעת דעה. יותר מזה- חזרתי ואמרתי כמה וכמה פעמים שזכותך להחזיק בדעה נגד, פשוט אני אישית לא מבינה אותה.

שוב,

אין לי כוח להמשיך לבחוש בזה, אבל אני חושב שאם רוצים להשאיר את הנוסטגליה נעימה, צריך להשאיר אותה בעבר. לא לנסות להחיות את מה שמת בצורה כ"כ מלאכותית. וזהו פחות או יותר.

ושוב גם...

מה מלאכותי פה? בינתיים מבין המעריצים של הלהקה אתה בעמדת מיעוט... לרוב המעריצים שלהן האיחוד הזה הופך את הנוסטלגיה להרבה יותר נעימה! מה יותר כיף מלחוות אותן שוב כלהקה בעוצמה חזקה כל כך? אם תשאל את רוב המעריצים האמיתיים הם היו אומרים לך שסגירת המעגל הזו היא משהו שהיה חייב לקרות! היו על זה דיבורים שנים! אני חושבת שהדרישה של הכרטיסים להופעות הוכיחה את זה... אני מבטיחה לך שגם אם היו מוסיפים עוד תאריכים חדשים מהר מאוד הכרטיסים היו נגמרים. טוב בכל מקרה נראה לי שכולנו הבהרנו את עצמנו מקובלת עלי הדעת נגד שלך, אבל שוב לא מבינה את ההצדקות לה... אז נסכים על אי הסכמה

britmel

New member
מה הקשר..?

מה אתה חש...? הן לא מיותרות... ואם אתה לא רוצה אל תהיה פה... זה פורום מעריצים.. ולא מקום לאלה שמקנאים או שלא אוהבים את הבנות... אז יאללה ביי..

Drowned World

New member
איזה שאלה טיפשית

דיימנתי בלילה שזה יוצא ובבוקר הלכתי לחנות וסיפרתי לו את החלום מהזה איך אני יודע?! אולי כי שאלתי בחנויות כבר וביררתי

Drowned World

New member
כל חנות

תבקש שיזמינו לך את זה זה לא מגיע באופן עצמאי לחנויות קח בחשבון שאתה צריך לשלם בעת ההזמנה ולא כשזה מגיע

סַבְתָא

New member
כשתצא מהדורה של מלאני......

תודיעו לי =) 300 שקל זה יותר מדי בשבילי לדבר כזה...

Drowned World

New member
זה לא 300

זה 260, ואני שוב חייב לציין שהעקיצות האלה נגד הספייס לא מקובלת באמת בשום אופן כולנו יודעים שהפורום קודם כל פורום מלאני סי וכבודה במקומה מונח, אבל היי אני ממש לא מוכן שזה יהפוך להיות "מלאני סי ולהקתה" למה מלאני סי היא לא ההספייס גירלז היא חלק מהספייס גירלז וכמו כל חלק בלהקה היא שווה מבחינתי באותה מידה, היא לא אלוהים או משהו שכל שנייה צריך להלל אני מאוד מאוד אוהב את ג'רי בשבילי היא יותר מעניינת ממל ואני לא כל שנייה חייב להזכיר שהיא קיימת ובדרך גם לדפוק עיקצוץ על הספייס כאילו הן איזה בדיחה גרועה שהחליטו לייצר, ממש לא
בבקשה קחו לתשומת

מסכימה לגמרי!../images/Emo45.gif

יש פה אנשים שעושים גיחות קצרות לפורום פעם במיליון שנה וגם אז זה רק כדי להזכיר לנו ברמיזות שמלאני קיימת. אני בטוחה שאף אחד לא שכח אותה וכולנו אוהבים אותה... מלאני היא חלק מהספייס, חלק חשוב שבלעדיו לא היה ספייס, אבל חשוב בדיוק כמו שאר הבנות. אין שום צורך לעשות את ההפרדה הזאת בינה לבין שאר הבנות... בלי הספייס גירלז לא היה מלאני, ככה שאין שום סיבה להתייחס ללהקה כמשהו שהוא לא לרמתה. חלק מהאנשים פה גם ככה סותמים את הפה על העובדה שקוראים לפורום "מלאני סי והספייס גירלז" (למרות שזה מעליב באיזשהו מקום) רק בגלל שזה או זה או כלום... אז לפחות תנסו לתת לזה את הכבוד הראוי... לרובנו פה יש העדפה מסויימת לאחת או יותר מהבנות ועדיין לא מהללים רק אותה/ן... אבישי הוא זה שמביא בדרך כלל את העדכונים השוטפים לפורום ובאמת אני לא רואה שהוא מביא דברים רק על ג'רי או מגיב אך ורק לדברים עליה... אז באמת שימו לב כי זה נהיה ממש מגעיל ויש גבול לכמה שאפשר לשתוק על זה

סַבְתָא

New member
סליחה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

תגובה לשניכם: ראשית, אני לא מישהי שעושה "גיחות" לפורום, וממש לא כדי "להזכיר" שמלאני קיימת. שנית, לא ניסיתי לעשות שום סוג של "עקצוץ", וחלילה לא טענתי שזה מיותר או שהאיחוד מיותר או משהו בסגנון, אל תכניסו לי מילים של משתמשים אחרים לפה. הגעתי לפורום בתור תומכת נלהבת שאוהבת מאוד את מלאני סי, לפני שהוא הפך לפורום ספייס גירלס. אני אוהבת את הספייס גירלס, אבל אי אפשר להגיד שאני מעריצה שלהן. אם אין לי מקום פה עקב 'איחוד' הפורום- תגידו, אל תצאו עלי בהודעות כאלו. אבל בתור חברת פורום, אם אתם לא מצביעים להדחתי, אני רואה לנכון להביע את דעתי ולהגיב על נושאים רלוונטיים. ואם אני לא אוהבת למשל את ג'רי, יש לי זכות לכתוב שאני לא אוהבת אותה, כי מה שאני כותבת זה באחריותי, ואף אחד אחר לא צריך להסכים עם מה שאני אומרת. אם אתם הולכים לפתוח פה משטר פאשיסטי שהודעות שלא עוברות את סף ה*מאוהב* וה*נלהב ++* מכל אחת מבנות ההרכב ומכל דבר שהן עושות- אולי באמת אין לי מקום פה. אני חושבת שצורת הדיבור של שניכם ממש לא הגיעה לי.

למעלה