המהדורה המוגבלת יצאה

אל תקחי את הדברים שנאמרו למקום לא נכון

למה את מתהפכת? על איזו צורת דיבור את מדברת? הדברים שאמרתי לא נאמרו בטון כועס או משהו כזה ולא באתי לשלול את דעתך... רק אמרתי את דעתי בעניין. ממש אבל ממש לא באתי במטרה להצית פה ויכוחים או ריבים מיותרים בפורום ולהרוס את האווירה. בטח ובטח שלא באתי לפתוח שום משטר כזה או אחר. אם כבר אז צורת הדיבור שלך כרגע היא התוקפנית פה... לקחת את הדברים שנאמרו בכלליות והפנית אותם אלייך ספציפית והוצאת אותם מהקשרם. אני לא מבינה למה הפכת את זה לאנחנו מכניסים לך מילים לפה? אני לא רואה פה אזכור אחד לזה שחשבנו שאמרת שהאיחוד מיותר או משהו כזה. כן, זכותך להגיב רק למה שרלוונטי לגבייך וכן, זכותך להגיד שאת לא אוהבת מישהי כזאת או אחרת... ונכון, גם זכותינו לא להסכים איתך. בזה את צודקת ב-100% ואף אחד לא אמר לך לעשות אחרת. יש לי הרבה דברים להגיד לגבי "איחוד" הפורום, אבל הם ממש לא רלוונטיים כי אני מסתפקת במה שיש ואומרת תודה על מה שיש... מבחינתי גם אם זה היה פורום אמה/ג'רי/ויק/מל בי והספייס גירלז זה לא היה פייר... אבל שוב, מסתפקים במה שיש, הרי לא יהיה יותר טוב מזה, נכון? אבל כשפותחים הודעה על אלבום של הספייס ואז קוראים בתגובה "כשתצא מהדורה של מלאני תודיעו לי" מה לעשות יש אנשים שקוראים את זה ורואים את זה כעקיצה... זה לא נשמע נחמד כל כך וזאת תגובה לא רלוונטית לנושא ההודעה... אני חושבת שהחצי השני של ההודעה שלך "300 שקל זה יותר מדי בשבילי לדבר כזה" היה ענייני ואני לגמרי מקבלת את זה. אמרת שזכותך להגיב רק למה שרלוונטי לגבייך... אז אם האלבום לא רלוונטי לגבייך בתאכלס לפי הדברים שלך לא היית אמורה להגיב... אבל סבבה בכל זאת הגבת ותוכן ההודעה מתקבל עלי לגמרי, אבל הכותרת פשוט לא במקום... לדעתי. אני לא רוצה שתחשבי שאני תוקפת אותך או משהו כזה חס וחלילה... אני רק אומרת לך איך הדברים נראים לי... אני יכולה להגיד לך עלי למשל שאני נורא אוהבת את אמה וזה היה מפריע לי בדיוק אבל בדיוק באותה מידה אם מישהו היה אומר "כשתצא מהדורה של אמה תודיעו לי". אין לי בעיה שיפתחו פה מיליוני דיונים אך ורק על מלאני (כמו ששי אמר כולנו יודעים שזה קודם כל פורום מלאני סי)... אני אשמח לקחת חלק גם בדיונים כאלה, אבל אני לא חושבת שזה במקום לכתוב תגובות כאלה בשרשור שמדובר בו על הספייס כלהקה שמלאני נכללת בתוכה. שוב אני חוזרת ואומרת- זו דעתי בלבד והכל נאמר ברוח טובה, לא תוקפת אף אחד. חוץ מזה אני לא מדיחה אף אחד. בטח ובטח שלא אותך שהיית פה הרבה לפני... את יותר ממוזמנת להיות פה!

Drowned World

New member
../images/Emo45.gif כל הכבוד רויטל

באמת אין לי מה להוסיף בנושא, אנחנו לא רוצים לגרום למהומה ולגרום שתחשבי שאנחנו יוצאים נגדך אבל שוב תביני שאנחנו בתור מעריצי הלקה קודם כל ! שחייבים להעריך ולכבד אותן כי בלעדיהן לא היינו כאן היום לא בשביל ג'רי ולא בשביל מלאני, אז קצת ריספקט לא הזיק לאף אחד... לא נראה לך המחיר של המהדורה אל תקני אף אחד לא אמר שעם לא תקני את המהדורה אז את תעופי מהפורום חחח ממש לא, זכותך וזה הכל, אבל קצת מחשבה לגבי שאר החברים בפורום.

למעלה