הסינגל הבא כבר פה

veredmp

New member
../images/Emo220.gif הסינגל הבא כבר פה ../images/Emo220.gif

מירי הוציאה היום, באופן די ספונטני, את פנינים בנהרות הסינגל, להזכירכם, נכתב והולחן על ידי ליאור אלבו. שיהיה בהצלחה

viko222

New member
יש לינק אליו ?

מעניין איך העיבוד הסופי. 2 השירים החדשים מאד שונים מ2 האלבומים הראשונים. אבל אני לא דואג,כי לא רק שהשם של מירי הולך לפניה הקול שלה בכל מצב מדהים ומפליא גם אם היא תשיר זהר ארגוב השיר יהיה יפה

veredmp

New member
ממש מהמם!הרבה יותר יפה ממה שהיה בהופעות לדעתי

והתמונות החדשות פשוט הורסות

shay keran21

New member
אמאאאאאאאאאאאאאא אני מתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

כמו שמרגול אומרת לאחר ביצוע בכוכב נולד "עכשיו אני יכול למות בשקט" אמאאאאאאאאא איזה שירררררררר ורדדד את מאמינה.! אני בשוקקקקקקקקקקקקקק רק מהפתיחה נהרסתי...יאווווווווווווווו אין לכם מושגגגג אני בשקקקקקקקקקקקקקקקק איזה שיר מדהיםםםםםםםםםם איזה מעוול בסוףףףףףףףףףףף...איזה שיררררררררררררר אההההההההההההההההההההה אמא בא לי לבכותתתתתתתתתת..אם כל האלבום יהיה ככה-אלבוםםםםםםםםםם השנהההההההההההההההה זמרת השנההההההההההההההההה אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

shay keran21

New member
תסלחו לי,שכתבתי את זה,הייתי בהתקף...ורד צדקת

אני באמת חולה נפש.....השיר הזה חירפן אותי..אני הולך לחרוש עליו עד שימאס לי...וזה לא יקרה בקרוב! יש בשיר הזה את כל מה שיש במירי,קול,סלסול,מעוולים..אמאאאאאא אמאאאאאאאאאא יאוווו אני חייב להירגעעע....

Music4Life

New member
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שי ../images/Emo6.gif שי יא קרועעעע

זה מזכיר לי תתגובות שלי כשהייתי צעירונת בפורום של שרית...חחחחחחחחחחח רק אתה יכול לכתוב תגובות כאלה יא מסטוללללל
הרגת אותי...

shay keran21

New member
אחרי 10 דקות-אני עדיין רועד! איזה שיר מדהים

אין אין.....חייב לבוא להופעותת

חחחחחחחחחחחחחח קרעת אותיי../images/Emo6.gif

אבל אני מבינה!
זה בערך מה שקורה לי עם אביתר בנאי
מירי המדהימהההההה

viko222

New member
לא מכיר אותו כבן אדם

אבל האלבום האחרון שלו מצמרר לגמרי.כמובן שהשיר "אבא" עושה פלאים!!!

למעלה