הסינגל הבא כבר פה

חחח../images/Emo13.gif

וכן אלבום מדהים!הייתי בהופעה שלו לפני שבועיים שלושה,אחת ההופעות!

ואו ../images/Emo99.gif

איזה שיפור מהגרסת ההופעה! מירי משדרגת כל שיר שהיא תבחר בעולם ב 100%.

pRimaVeriTaVIV

New member
וואו!

אין מילים. פשוט וואו. אהבתי מאוד את הגירסא של ההופעה אבל אין ספק שזה שדרוג רציני. אין מילים, בחירה מעולה!

I מ י ר ב I

New member
מזל טוב על הסינגל החדש ובהצלחה!

אני צריכה אולי עוד כמה שמיעות כדי לעקל. הסוף מעולה אבל!

shay keran21

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זנ נדירררר,עדי

קבלי ממני
אבל זה בסדר,גם אנשים חכמים מתבלבלים... מירב סומך עלייך שתאהבי,אני ישר אהבתי מהתו הראשון כי אלו שירים שאני אוהב...כמו שלי לקח להתחבר לשירים של קרן,עכשיו את צריכה להתחבר לסוג הג'אנר הזה...זה גם מאוד לחן צועני שאני חושב על זה...זה מעבר לקאלאק "מזרחי" זה מאוד מאוד אתני וצועני....ה כ,כ מתאים למירי לפי דעתי..אחאחחאאחאח רק שלא אחנק מאושר....מוסיקה תמיד מכינסה אותי לאושר...אין אין...שבוע ממתק היה לי...אחד השבועות הנפלאים...המפגש,השיר,סופשבוע בבית מלון,ולפיאנלה ההופעה בזאפה...אין אין..אושר עילהי

viko222

New member
סוף הדרך של שיר!../images/Emo47.gif

בהופעות דיי לא חבבתי אותו,אבל הביצוע הסופי הורס ת'בריאות!!! מדהים במלוא המובן.הכל חדש ויפה.אין לי מילה אחת שלילית עליו,אפילו לא צריך לשמוע אותו כמה פעמים כדי להתרגל על הדקה הראשונה מתאהבים.

ady18

Well-known member
לדעתי

חביב+ בעיקר העיבוד אהבתי השאר נחמד לא יותר אבל עדין פחות משעמם בהרבה מהסינגל הראשון... ושיהיה בהצלחה

יש ב2 השירים שיצאו בינתיים לרדיו מכנה משותף

הם מאד לא מתחנפים לקהל. מירי עושה כאן אמירה מסוימת. זה דיסק שלישי, אני אשיר מה שאני אוהבת ומה שאני רוצה מבלי להתחשב בפלייליסטים, מצעדים והשמעות. גם חדשות טובות וגם פנינים בנהרות שירים מקסימים ואיכותיים (וזה מה שחשוב), אבל הם לא נועדו להיות מגה-להיטי גלגלצ כמו "לשם" ועאח"ב.

veredmp

New member
../images/Emo79.gif קרדיטים

מילים ולחן: ליאור אלבו הפקה מוסיקלית ועיבוד: אורי זך תופים: תומר צדקיהו בס: מיקי ורשאי גיטרה אקוסטית: יונתן פריג' גיטרה חשמלית: יניב דדון פסנתר קלידים וקולות: אורי זך כלי הקשה: זהר פרסקו, אמיר פינטו חליל: סלעית להב עוד וסאז: יניב טייכמן כינור ראשון: חן שנהר כינור שני: יעל ברולסקי ויולה: גליה חי צ'לו: מאיה בלזיצמן הוקלט באולפן של גיל פלדמן ע"י אודי קומרן עוזר טכנאי: אורי זך הקלטות נוספות והעלאות: באולפן של אורי זך מיקס: סיימון ווינשטוק ואורי זך ב MIXFARM עריכה דיגיטלית: יובל זילברשטין ANANA MHz קיבוץ מעוז חיים עיצוב עטיפה: יהודה דרעי – אנה ריינגוורץ צילום: אייל נבו ניהול אישי והפקה בפועל: ענבל פרמן הפצה דיגיטלית: iMusic Ltd 03-6912734, www.imusic.co.il, [email protected] מול"ות: דליה הוצאה לאור בע"מ ייצוג: עננה בע"מ 050-5309500 מפיק ראשי ופוסט: גל פרמן יעוץ משפטי: עו"ד אלי נחום מפיק אחראי ומנהל עסקי: יניב דוידסון יחסי ציבור: שרי ישראלי – קרן קורינלדי קרן ריבלין 03-5299559 www.mirimesika.co.il

למעלה