הסינגל הבא כבר פה

EVGIRL

New member
נשמע מממש טובבבב../images/Emo70.gif

שיהיה המון בהצלחהההה לשיר הזהההה

מילה אחת וואו מדהים../images/Emo9.gif

שונה מהסגנון בשני האלבומים הקודמים שהיו יותר פופ קליל כזה פה היא ממש נותנת את כל הקול ונשמה לא שבאלבומים הקודמים היא לא השקיעה אבל זה סגנון אחר שלפי דעתי האישית מתאים לה מאוד
מחכה כבר לדיסק נו יאללה מירי אפשר להוציא את האלבום כבר

BRANGELINA

New member
מהמם!!!!

התמונה הוורסתתתתתתתתתת מצאתי את הרקע החדש למחשב שלי
איזה עיבוד יפה יש לשיר, אורי מלך!!!! שיהיה בהצלחה

tomgirl21

New member
אני יותר אוהבת את חדשות טובות... :)

המילים של פנינים בנהרות מדהימות! אבל לא אהבתי את הלחן כל כך... וחדשות טובות מרגש אותי ברמות. אני מתרגשת ברמות גם סינגל חדש למירי מסיקה וגם מחר הופעת עשור לאחד אלבומים של אביב גפן, זה כאילו 2 דברים מאוד גדולים ומשמעותיים בשבילי אחד אחרי השני.. כיף גדול!

viko222

New member
נכון...

הכלי נגינה מזכירים ת'כלי נגינה שהיה באתה אף פעם,טיול לילי וכאלה...

אז כמובן שאני באיחור...../images/Emo42.gif

ואוו!! אני חושבת שאיןן לי מילה אחרת שתתאר את מה שהולך כאן!! כבר בהופעות ממש אהבתי את השיר ואת העיבוד! ועכשיו אחרי ששמעתי את השיר הסופי, אני עוד יותר אוהבת אותוו!! ההתחלה פשוט מהממת!! הקול של מירי מעלףףף והעיבוד של אורי שיהיה בריאא!! מדהיםםם והסוף, חח ידעתי שבסוף יהיה קטע רק עם הקול של מירי, אולי שמעתי את זה בהופעה אני כבר לא זוכרת חח זה היה מרטיט פשוט! באמת שזה שיתקק אותייי, ממממשש יפה חחח כל המילים כבר חרושות.. מדהים, מהמם, מרטיט, מקסים חח אבל בתכלס אין מילים אחרות לתאר כמה שהשיר הזה יפההה!! התמונה מדהימה! ומירי בכלל מהממת!! אני אהבתי! עכשיו שיהיה בהצלחה רבה לשיר!! ואגב לפני ששמעתי את השיר, קראתי את התגובות שלכם, וואי אתם ממש יודעים לעורר סקרנות בבנאדם!! חחחח

למעלה