מה אתם חושבים על השירים בפורטה?

../images/Emo220.gifמה אתם חושבים על השירים בפורטה?../images/Emo220.gif

טוב הגיע הזמן לפתוח את השירשור הזה. למי שלא קנה את הדיסק בחמישי\שישי היו עוד יומיים לקנות את הדיסק ואני מאמין של80% מהפורום לפחות יש את הדיסק והם שמעו אותו לפחות פעם או פעמיים. אני אכתוב כאן את כל הרצועות בדיסק לפי הסדר ואתם יכולים אם בא לכם להגיב לאיזה שירים שבא לכם ולהגיד מה אתם חושבים עליהם,ומי שרוצה יכול להוסיף גם ציון ואז נראה פחות או יותר מה הפייבוריטים ומה הפחות פייבוריטים של הפורום :) נ.ב: ענבר או צחר אם תכננתם לפתוח את השירשור הזה במועד אחר או שהוא לא נראה לכם מתאים אתם מוזמנים למחוק

Tom 7

New member
בהחלט השיר הכי טוב בדיסק..

לדעתי.. השיר כל כך להיט חייבים לצלם לו קליפ.. חולה על הפזמון..

המסמר האחרון שהייתי צריך../images/Emo47.gif

בשביל לדעת שזה הולך להיות השיר שלי. הרבה אנשים בפורום יודעים כמה אהבתי את השיר הזה וכמה חיכיתי לו בהופעות. ואיך הופעות של היהודים קמו ונפלו על השיר הזה מבחינתי. והייתי חייב רק שתיהיה לו גירסת דיסק טובה בשביל לסגור סיפור וזה אכן הגיע. איך ששמתי את הדיסק התפללתי שהוא יהיה ראשון(לא הצצתי ברשימת השירים לפני בשביל לשמור על אלמנט ההפתעה) ואיך ששמעתי את הגיטרות מנסרות פשוט צרחתי מאושר. פשוט שיר אדיר,אולי השיר של היהודים מבחינתי. כרגע הוא ללא ספק השיר האהוב עלי. לא יכול להפסיק לשמוע אותו והוא פשוט לא נמאס. לחן מהגהינום,מילים כך כך חזקות וחודרות,טיטי ותום במיטבם בדואט פשוט סוחף. אני חולם בלילה על השיר הזה,לא מעט יוצא לי פשוט להריץ אותו בראש בהופעות,כמה אני צריך אותו עכשיו בהופעה אלוהים... פשוט שלמות
ציון: 10

AvtipuS

New member
הפתיחה הכי טובה שיכולה להיות לאלבום

אחד השירים הכי חזקים באלבום ושל היהודים

nils11

New member
מושלם, רק דבר אחד הפריע לי.

הסוף.. טוב הוא לא ממש הפריע לי. פשוט לגמרי העלה בי אסוציאציה של דואט נינט ורן דנקר. לא יודע, זה מוזר לי. בכל מקרה, השיר כשיר הרבה יותר טוב מבהופעות! ציון: 8.5

הולצ

New member
D::

שיר מדהים מצויין לפתיחת הדיסק לדעתי השיר שהכי אהבתי..

שיר מצוין.

מקפיץ בצורה מטורפת, אהבתי לגמרי את הלחן. וגם את המילים. טוב לשמוע אותו סוף סוף בדיסק ולהבין את כל המילים :p

שיר מעולה, בחירה נכונה לשים אותו הראשון

המילים
והשירה.. והלחן. פשוט יפה..

Niran2

New member
יאללה נתחיל

שבוע עבר מאז שהדיסק יצא, ורק היום ממש יצא לי לשבת ולהתעמק בו בגלל נסיעות ארוכות באוטובוס לגבי דונט לייק, הוא אחד השירים שאהבתי מההופעות והגירסת אולפן שלו ממש לא מאכזבת, שיר מעולה להופעות, מילים חזקות ולחן ברמה בינלאומית, אחד השירים המוצלחים באלבום.

mooshki

New member
פשוט מושלם.

יש בו תוכן וכוונה ולחן מעולה והתאהבתי בו כבר מזמן. הכי טוב בדיסק.

למעלה