מה אתם חושבים על השירים בפורטה?

nils11

New member
חרוש ומשעמם. לפחות מבחינתי.

והליריקה ברמה בינונית ומטה. אבל הלחן והקול של תום
ציון: 5.

הולצ

New member
..

מישהו כגבר ענה שהוא קצת מאוס.. בעצם, הוא יצא לפני, וזה מה שקיבלנו ותקופה קצרה אני בטוחה שכולם שמעו אותו מליון פעם.. וכשיוצא הדיסק החדש ושומעים את השיר אז מעבירים.. כי כבר כירים ולהוטים לשמוע את כל הדיסק.. לדעתי.. אחרי שיתרגלו להכל.. יעריכו בטירוף את אין לך מקום.. אחלה שיר..

Niran2

New member
סינגל מוצלח

מלבד "לעולם מצידי" לדעתי אין לך מקום הוא השיר הכי מתאים בתור סינגל ראשון. שיר מצויין, הפקה מוזיקלית באמת ברמה בינלאומית, המילים באמת ברמה קצת פחות טובה, אבל שיר ממש טוב וממש מפרק לדעתי, אחד השירים שאני ממש מחכה לשמוע בהופעה כבר..

Tom 7

New member
וואו פשוט וואו

השיר הזה מאוד יפה לטעמי אוהב את שמות הפועל ואת הפזמון טיטי כהרגלה שרה מדהים

AvtipuS

New member
"מחר כמו אתמול...ככה אני"

שיר מעולה והקול של טיטי מדהים, אהבתי את העליות בקול בחזרות על ה"למה אני\ככה אני"

nils11

New member
../images/Emo99.gif

אבל הייתה תחושה שבפזמון החסירו שורה משום מה.. ציון: 9.5

dilan angel

New member
יש בשיר הזה משהו מאוד מיוחד../images/Emo110.gif

שלא מזכיר אף שיר של היהודים עד עכשיו. משהו בצרחות של טיטי, בגיטרות, פשוט מדהים. אחד האהובים עליי בדיסק

השירה ../images/Emo99.gif.. והמילים..

מעטים השירים שיש בהם כ"כ מעט מילים שאומרות כ"כ הרבה כמו תענה לי.

Niran2

New member
לא התחברתי

אף פעם לא אהבתי את השירים הרועשים של טיטי, חוץ מ"גם כשלא בוכה" שיותר התחברתי קצת, שום שיר רועש של אורית לא אהבתי (כשהיא שרה לבד כמובן), אבל כמו שאני מכיר את עצמי מתישהו אני יתחיל לחבב את השיר הזה, גם את הזמן שלך אני שנאתי בהתחלה אז זה בסדר

mooshki

New member
יש לי בעיה עם שירים

שבנויים ממילים יחידניות שכאלה, פועל פועל. אבל הלחן מנצח והקוטרית שבי מתחברת לשיר הזה נהדר. "טיפה בדמיון ככה אני"

../images/Emo99.gif

שיר מצוין.. אפילו שקצת מפריע לי שיש יותר מדי שירים עם שורות כ"כ קצרות בדיסק.. זה באמת שיר אחד הטובים.

למעלה