מילון קרן פלס

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifעל טעם ועל ריח../images/Emo15.gif

טוב גמני מעדיפה ילדה
אבל עדיין..אין דרך להתחמק מהמשפט ולמרות שהוא אקסטרה-פקאצתי זה עדיין נחמד שיש לך עדת אנשים שרוצים להביא לעולם ילדים שלך, לא

BLACKit

New member
כי לכי תדעי

כמה ילדים היו יכולים להיות לה היום אם היו אומרים לה את זה.. בנתיים היחידה שרומזת רמזים בוטים ביותר זו היא [הייתי עושה אותך. מאושרת.]

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif

חחח איי זאתי והרמזים שלה
אממ אני מבקשת מראש להתייחס לאמירה בנושא לידת דור ההמשך לקרן כאל משפט בלבד אין לייחס לכך חשיבות מעבר לאמירה שמביעה הערצה ואהבה עזה אם כי אפלטונית תודה.

BLACKit

New member
יכול להיות

שבעצם זה שהיא אומרת "הייתי עושה אותך" היא בעצם משדרת למעריצים שהם צריכים לצעוק לה "תעשי לי ילד"? זה עמוק, אני אומרת לך

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo45.gif../images/Emo15.gif

זה עמוק אפילו יותר ממה שחשבנו.. כי בעצם היא רוצה שיעריצו אותה..והיא יוצרת מוכשרת אז מן הסתם (מין זה לא סתם
) זה מגיע לה.. אבל את יודעת היא לא רוני/שירי/בלונדיניות אחרות שאני לא זוכרת כרגע אז תשלימי לבד אז אולי היא מפחדת שאפחד לא יעריץ אותה ברמה של לצעוק לה את זה אז היא רומזת להם וזה מתיישב להם בתת מודע (כי בואי נודה שאפחד לא מעביר יום בלי לשמוע את השיר הזה לפחות 3 פעמים..בכל תחנה
) שטיפת מוח (או התחלתי עם תאוריות הקונספירציה
) הויי אפשר להמשיך ככה כל הלילה
ובשלב מסויים אתם תירו בי|מתה|

BLACKit

New member
פאק נו אני חושבת שעלינו על משהו

וחצמזה, אני חושבת שאני צריכה ללכת לישון לפני שזה יסתעף ויסתבך עוד יותר, ואז ירו גם בי, שזה בכלל לא נחמד איזה שטויות אני מדברת שזה אין לתאר

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifדווקא כיף../images/Emo15.gif

לדבר איתך שטויות
כן אם יירו בשתינו איך נגיע למשמעות האמיתית של השיר
אנד דה וורלד וויל נבר קנואו

BLACKit

New member
אהבתי את העילגות [קנואו]

ואני מבטיחה להמשיך ולחקור לעומק את המשמעות [הנשגבת מבינת אנוש] של השיר. אגב אני מאלה שמאמינים שהמילים של עברי לידר לא מובנות לא בגלל שהם עמוקות כל כך, אלא בגלל שהוא לא יודע לכתוב אז הוא דוחס למשפט אחד כל מילה שעולה על רוחו בלי לחשוב פעמיים אם היא מתקשרת איכשהו למילה שלפניה או למילה הבאה. ועדיין, יש לו כמה לחנים טובים. מאוד.

אז זהו שכבר צעקו לקרן תעשי לי ילד

בהופעות. אני זוכרת פעמיים כאלה... יכול להיות שהיו יותר...

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifדיטיילס../images/Emo11.gif../images/Emo15.gif

חחח ומן הסתם כבר צעקו לה

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifהממממ../images/Emo22.gif../images/Emo15.gif

זה מעניין... על זה אני רוצה לשמוע

למעלה