וזה הזמן שלי לשאול מה הקשר שלה לאנחל בונני|בורה|
R Rachel47 New member 31/5/06 #134 ../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifוזה הזמן שלי ../images/Emo15.gif לשאול מה הקשר שלה לאנחל בונני |בורה|
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifוזה הזמן שלי ../images/Emo15.gif לשאול מה הקשר שלה לאנחל בונני |בורה|
B BLACKit New member 31/5/06 #136 אהממ.. קרן+אנחל=שיעורי פיתוח קול קרן+אנחל=love קרן+אנחל=ביי ביי קרן+אנחל=עדיין ידידים. סיכום קצרצר של החומר..
אהממ.. קרן+אנחל=שיעורי פיתוח קול קרן+אנחל=love קרן+אנחל=ביי ביי קרן+אנחל=עדיין ידידים. סיכום קצרצר של החומר..
R Rachel47 New member 31/5/06 #138 ../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifאהה סבבה תודה../images/Emo15.gif אממ אהבתי את הסיכום עכשיו אם יש לך זמן ולא קשה לך ואת כבר בקטע של "לסכם" אז... המשבר הכלכלי באמריקה
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifאהה סבבה תודה../images/Emo15.gif אממ אהבתי את הסיכום עכשיו אם יש לך זמן ולא קשה לך ואת כבר בקטע של "לסכם" אז... המשבר הכלכלי באמריקה
ט טל ליהיא New member 31/5/06 #103 קלינטון... אני הולכת על השם משפחה ובאמת נראה לך שאני אזכיר את השם שלו ולא ישים תמונה שלי איתו...חחח.. אין מצב, אבל הפעם הלכתי על התמונה הלא יפה מלפני כמה חודשים...
קלינטון... אני הולכת על השם משפחה ובאמת נראה לך שאני אזכיר את השם שלו ולא ישים תמונה שלי איתו...חחח.. אין מצב, אבל הפעם הלכתי על התמונה הלא יפה מלפני כמה חודשים...
ט טל ליהיא New member 31/5/06 #121 הוא יפה תמיד... כוסון על. כי בתמונות האחרות איתו, זה היה לפני העלייה הגדולה שלי במשקל, וזה הבדל של שמים וארץ... חמוד, מסכן כמה שיגעתי אותו שם..
הוא יפה תמיד... כוסון על. כי בתמונות האחרות איתו, זה היה לפני העלייה הגדולה שלי במשקל, וזה הבדל של שמים וארץ... חמוד, מסכן כמה שיגעתי אותו שם..
ט טל ליהיא New member 1/6/06 #168 ולו היה את הכבוד לשגע אותי... אבל ממש לשגע... אוי קלינטון קלינטון... מתי הוא שוב יקפוץ לביקור... מסכן, כל ביקור שלו בארץ הוא אני צצה לו בכל מקום. חחחח דרך אגב. הבאתי לו תמונה של שנינו והוא שם בכיס.. חמוד
ולו היה את הכבוד לשגע אותי... אבל ממש לשגע... אוי קלינטון קלינטון... מתי הוא שוב יקפוץ לביקור... מסכן, כל ביקור שלו בארץ הוא אני צצה לו בכל מקום. חחחח דרך אגב. הבאתי לו תמונה של שנינו והוא שם בכיס.. חמוד
R Rachel47 New member 31/5/06 #126 ../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifקרן../images/Emo15.gif אבל מה זה אל תשאלו אותי כי אין לי שמץ של מושג מה הקשר של המילה אליה
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifקרן../images/Emo15.gif אבל מה זה אל תשאלו אותי כי אין לי שמץ של מושג מה הקשר של המילה אליה
R Rachel47 New member 31/5/06 #133 ../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifרציתי לשאול../images/Emo9.gif../images/Emo15.gif