ניחוש טוב

PerfectSP

New member
גם לי לקח זמן להבין, ../images/Emo190.gif

ואז נזכרתי,שאנשים רגילים,לא מבדילים בין באס לגיטרה
והוא גם ככה מנגן כמו מטומטם על הבאס,כמאילו הוא מנגן בקיטרה!
מציק.. אבל אז חשבתי,נו באמת, על מי אומרים שהוא חתיך?XDDDD

PerfectSP

New member
הממממ.. ../images/Emo190.gif

תסבירי לי בדיוק מה הפרס... הבנתי שזה עיצוב או משהו...אבל לא הבנתי ממשP: אז...אה... אם את יכולה להסביר ולתת דוגמא לבקשה או משהו זה יהיה אחלה

LiHiLuSh

New member
אמממ

כול מה שאת רוצה האמת כפרס חח יעני שאפשר לעשות על המחשב ואפילו סירטון או משהו אבל אז זה יכך יותר זמן ואת יכולה גם לקבל עיצוב של משהו שאת רוצה כול מה שמתחשק לך ועם תישלכי להודעה הראשית יש לך קישור למשחקים הקודמים ויש שפם א תהפרסים הקודמים ואת מוזמנת ליראות אותם גם ^^

PerfectSP

New member
אני אסביר בדיוקD: ../images/Emo190.gif

כן,גם אני הייתי דלוקה בזמנו על פיט, וגם לי עוד יש את התמונה שלו בפלאפון,וזה רק כי אין לי תמונה אחרת כי אין לי דור3 וחברה שלי שלחה לי. אבל... את ראית אותו פעם מנגן על הבס? חחחחחחחחחחח זו בדיחה מהלכת!!!!!!!!XDDDDDDDD הוא מנגן עם מפרט קודם כלXDDD וכשהוא מנגן נראה כאילו הוא מנגם גל גיטרה
וגם קטעי הבס די חסרי משמעות שם
רק בדיסק השני שלהם היה קצת יותר...עניין בבס...וגם לא. הוא כאילו,עושה את אותו תו עם מפרט,כאילו הוא מנגן על גיטרה במשך שיר שלם

3has3

New member
זה בסדר ../images/Emo3.gif

את לא צריכה להסביר לי כלום XDD אני לא סובלת אותו XDD זאת אומרת אני שונאת את האישיות שלו... וכמו שאמרת בקשר לנגינה שלו >< ובכלל, צודקת XDD

LiHiLuSh

New member
../images/Emo41.gifפרסים פרסים D:../images/Emo41.gif

אוקי זה ככה הראשונה זה של צופנת ואז פלורית ויסיןן
את מוכנה כבר לבקש את הפרס שלך
חח

florit11

New member
וואו! איזה יפה! :)

אני אצתרך להתאים את היצוב של הבלוג ללוגו... קצת כתום ויהיה נהדר! ואממ... כן, אם מישהו תהה על השם המוזר, זה פאנפיק שאני ומריה כותבות, הינה הבלוג עם הפרק הראשון, ובנוגע לשני אני אברר עם מריה....

LiHiLuSh

New member
עם לא אהבתן תגידו ו..

לא מצאתי את הכתב שרצית סורי ועם אתן רוצות שאני יוסיף משהו אין בעיה D:

למעלה