ניחוש טוב

PerfectSP

New member
../images/Emo41.gifהבקשת שלי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif ../images/Emo190.gif

אז....לקח לי הרבה זמן לחשוב כי לא הייתי בטוחה מה אני רוצהP: אבל עכשיו יש לי! תגידי רק אם זה בסדר... אני רוצה כזה שתעשי 5 תמונות שאני אתן לך[ובסדר שאני אגידP:] כאילו אחת ליד השניה...לאורך כזה... את מבינה מה אני מתכוונת? כאילו 5 תמונות ארוכות...וכאילו זה בתמונה אחתP: [אחרי שתגידי אם זה בסדר אני אתן את התמונותP:] ועל זה לרשום יחסית בין התחתית לאמצע התמונה[שמורכבת מהחמש מאורכות..P:]: "Der Wille zur Macht...Menschliches, Allzumenschliches" 447568 [כאילו ה-447568 זה המספר בלוג שלי...אז לשים את זה באמצע...באמצע של המשפט,למטהP:] -ולנסות לכתוב בדיוק כמו שכתבתי
תעשי פשוט קופי פייסטXDDDD- וואי,איזו בקשהP: זה מה שהצלחתי להוציא
אני מקווה שזה בסדרP:

PerfectSP

New member
אה כן, ../images/Emo190.gif

ונורא חשוב שזה יהיה בדי כתב מכובד כזה...בגלל מה שכתבתי על זהP: או שאם יש לך אפשר מחובר יפה כזה...אבל לא יותר מדי מקוצקץ וקיצי
חחחחח

LiHiLuSh

New member
חח אמ יש בעיה

מחבר התמונות שלי נימחק אז אני ינשה לחבר אותם אבל לא מפתציחה כלום שלחי לי לפה תתמונות

PerfectSP

New member
חחח אוקיD: ../images/Emo190.gif

אז זה בסדר השאר?P:
איזה מאמוש!D: אם זה לא יעבוד לך אני אנסה איכשהוא לחבר ואביא לך את זה ככהD: אז ככה.... הסדר די חשוב לי...P: התמונה הזאת הימנית ביותר... הבאה לידה... והאחרונה היא השמאלית ביותרD: [ניסיתי למצוא תמונות כמה שיותר ארוכות בשביל זה...] ואת יכולה לנסות שהם יהיו יחסית אותו עובי וזה...כאילו אותן פרופורציות?P: אז הראשונה הימנית...דיוידD:

PerfectSP

New member
תמונה שניהD:

את יכולה גם לגזור ממנה רק את הבן אדם,כדי שתהיה צרה יותר...להוריד יענו את השולייםP:

PerfectSP

New member
תמונה רביעיתD: ../images/Emo190.gif

והחלטתי בסוף שהיא האחרונהP: לא מצאתי שתיים נפרדות יפות מספיק של טום וביל וזו אחת ממש יפהההה וחשבתי על זה גם,ואת לא חייבת אולי הכל באותו עובי...זה יכול להיות יפה גם אם זה שונה קצת בעובי... את יודעת לא קיצוני,אבל כאילו אחד קצת יותר קצת פחות מגניב כזהXDDD רק שיהיו באותו אורך
יווו איזה נג'סית אני

LiHiLuSh

New member
אינ לא יכולה לעשות גירות אמרתי התוכנה נימחקה

לי שעושה את הגזירות ההדבקות הכול =/

PerfectSP

New member
את זה את יכולה לעשות בצייר מקסימוםXD ../images/Emo190.gif

את יודעת,לקחת את החלק של התמונהXDDDDDD זה מה שאני עושה... הצייר הישן והטוב חחחחחחחחחחחחח

LiHiLuSh

New member
חח אין לי מושג איך

לעשות שם חח אני עושה רק בתוכנות כלאה חח סורי אבל אני ינשה

PerfectSP

New member
חח תודהD: ../images/Emo190.gif

אם את רוצה אני יכולה מקסימום לנסות לעשות
בצייר את פשט יכולה בצורה הפשטנית ביותר[XD] לסמן את החלק שאת רוצה ולעשות לו קופי... ולהדביק במסמך חדש של צייר או על התמונה כבר...

LiHiLuSh

New member
חח אני ישתדל ^^

יעני הוא היה בצד הזה שאני רושמת עכשיו חח ולא בצד הזה D:

LiHiLuSh

New member
אוקי אני מנצלשת לעצי שומעים../images/Emo6.gif חשוב חשוב

אני עם כול הסעיף שלי בעצבים לא נורמלים על כמה דברים קיצר שרית חברה שלי מפורום אחר של טוקיו הוטל שלחה לי את זה http://www.youtube.com/watch?v=TvC6VS4Np4U ואתם לא מבינים כמה זה עזר לי לא להיות עצבנית זה הדבר הכי מצחיק שראיתי חח אתם חייבים ליראות את זה עכשיוו יחחח

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo103.gif חחח ייאוו זה פשוט קורעע XD

זה יותר יפה מהאמיתי !!! הרבה יותר ! הורדתי את זה
זאת להקה אמיתית? או סתם חבורה שהיה להם משעמם ? פשוט אני לא מכירה תשם הזה ..

LiHiLuSh

New member
חח שחכתי את השם שלהםXD נכון יותר יפההה

מהאמיתי גם אני ישר אמרתי את זה יאיא שלחי ליייי XDDDDDDDDDDDDDDD כי אין לי אמיול אז אני לא יכולה להוריד אה והורדת את הסירטון?? שלחי לי הודעה באייסי XD

למעלה