נממ חדשה[=

../images/Emo220.gifנממ חדשה[=

כמה מקוריות בכותרת אחת!!XDD אז נממ קוראים לי דורין[= אני מיבנה[=(סתם עוד חור על המפה) נממ בת 14 ו6 ימים[=או יה[= מנגנת בגיטרה[= בעלת פיצול[=(אשכרהXDאפילו המורה להיסטוריה שלי שהיא גם היועצת בטוחה בזה...אוי...בשיעור הסיטוריה אחד כזה לא ישבתי ליד אפחד והיה לידי עוד כיסא ואני מתחילה לעבור מכיסא לכיסא"מה קורה דורין?""הכל טוב מה איתך?"XD) נממ.. חופרת... אוהבת ת'חיים.. בוכה הרבה... אבל לא אימואית!!![= כן[= זאת אני(כן..ידוע שלא משו[=)אוו עם סמל בצפרXDDDDDD 3>דורין[=

ברוכה הבאה לפורום...

אל תדאגי את לא היחידה עם שריטות כל כך קשות שהפכו לתעלות בעולם יש לי הרגשה שאת מכירה את בן דוד שלי או את דודה שלי כי היא מורה אצלכם חח

ברוכה הבאה!

סליחה על הבורות, מה זה "אימואית" ?
לצערי לא הבנתי כלום ממה שרשמת. גרמת לי להרגיש ממש old fashioned לכמה שניות. כמו כן, שכחת לספר לנו מה קרה לך בשיעור תנ"ך, מתמטיקה ואנגלית. שבוע טוב

../images/Emo220.gifXD[=

אימו...אתה יודע מה זה? ככה... מישהו/מישהי...שלרוב(תמיד)הולך עם פוני הצידה(ולא כל מי שהולך ככה הוא אימו!)כל הזמן רוצה למות...זונת צומי...ומצטלם לרוב באותה פוזת צילום... שומע מוזיקת אימו..וכל השיטים האלה[= ולנוגע השיעורים...תנ"ך אני לא לומדת[= מתמטיקה אני סתם כותבת..כי המורה מלחיצה ביותרXDD ואנגלית...אנגלית אני לרוב לוקחת יומנים של אנשים ומתחילה לכתוב שיחות שלי עם עצמי[=ואנשים מתנחלים לי על היומן(שעוד מעט הולך...הוא כבר נהרסXD) XD{= ביקשת ספרתיXDD[= הכל מאהבה(WTF) אבל מה... אם היית יבנאי..היית או כמוני...או ערס..זה אחד מהשניים..[=

../images/Emo220.gifבדוגרי...

זה נממ אממ...במיוחד מי כימיקל רומנס(או איך שלא כותבים)וכל זה.. סתם חרא[= ואני לא אומרת דווקא שאלו ששומעים אותם אימואים...זה פשוט הסטיגמה שנתנו להם ומה שהם באמת מראים..לפי השינוי מהשנים הקודמים והדיסקים...

../images/Emo220.gifאוקי..ככה...

לידע כללי אני ילדה עם קשות הבנה... (לא באמת..סתם כזה...רארר..לא יודעת איך להסבירXDDD) ומה מוזר בה?! היא נעלבה!!! אל תבכי!! לא!! אל תבכי!! אל תייחסי אליו!! XDDDDDD[= הסבר?XDDDDD=] לא סתם הבנתי... בערך=/ XD

../images/Emo220.gifאוי זה הזוי...

יום אחד(בכתה ז תחילת שנה ניראה לה...) כזה ידיד ממש טוב שלי עושה לי... "אעע דורין מצאתי להקה שאת מתה..." "אוקי..כן...איזו להקה?" ובלה בלה בלה... ויחסית מהר התאהבתי[= [= זה היה הזוי[=

אווץ זה הולך לכאוב...

ברוכה הבאה הייתי אומר השתלבות מהירה. אבל יכול להיות שזה ייקח קצת זמן. בכל מקרה- איזה אלבומים את אוהבת? איזה יש לך? איזה עוד להקות את אוהבת? ואל תתיחסי לאחרים, טעות קלאסית של מתחילים.

../images/Emo220.gifאע?אוקי..שיהיה

ת'אמת איזה אלבומים?את כולם...אבל במיוחד אתA Momentary Lapse of Reason לא יודעת למה..סתם אוהבת אותו... לצערי הרב אין לי שום דיסק שלהם... אבל אח שלי וחברי הבטיחו ליומולדתי...(שהיתה ב1.1[=)עוד שבועיים אני ואח שלי נוסעים לקנות לי 2 דיסקים[=סתם כי בא לו[= נממ איזה עוד להקות?וואוו..nirvana,red hot chili peppers,שייגעצ,שוטי הנבואה,איפה הילד,אינפקציה,בוטן מתוק בקרקס,היהודים,כנסיית השכל...פאק להמשיך לפרט?או שאפשר לנטוש פה?כי אין לי כוח...זה רבע מהלהקות(XD) ולמה לא להתייחס אליהם? (אני חופרת[=)

Artoo Detoo

New member
דווקא אלבום לא רע

תואר ''האלבום הכי פחות אהוב בפורום'' מסתמך על זה שהוא עף ראשון מבין האלבומים בתחרות שנערכת בפורום.. אני דווקא חושב שהאלבומים The Final Cut ו-Ummagumma הם האלבומים הכי חלשים של פינק פלויד.

Pete Best

New member
פיינל קאט?!?!

הוא גאוני!!! אני באמת לא מבין מה יש לאנשים נגדו.... וברוכה הבאה דורין.

Pete Best

New member
נכון...

הוא לא מספר אחת, אבל הוא יצירת מופת. ואני אישית מאוד מאוד מתחבר למסר האנטי-מלחמתי שלו...שכמובן יותר בולט באלבום הזה מאשר בחומה למשל.

למעלה