נממ חדשה[=

אני לא בטוח שאתה תהיה

בין אלו שהישארו, אם אתה מבין למה אני מתכוון...
מצד שני, בתור בנאדם שחשב עד לא מזמן שאפריקה זאת מדינה, אין לי ממש זכות לדבר...

FunkyMonk

New member
שלום שלום

ברוכה הבאה, מקווה שתשתלבי.. אני לא רוצה להישמע מגעיל או משהו, אבל אין מה לעשות. כשאת כותבת בפורום את לא מדברת פנים אל פנים עם אנשים, את מדברת מאחורי מחשב, ואת כותבת הודעת טקסט, לא מוציאה מילים מהפה. את כותבת הודעה, ואת יכולה למחוק את מה שאת "אומרת", ולערוך את זה לפני שאת באמת אומרת את זה. יהיה הרבה יותר נעים ונוח לקרוא את ההודעות שלך אם יהיו בהן פחות סמיילים ופחות "אממממ" ו"נממממ" ו"אהההההה" ודברים שכאלו. גם עריכה יותר ראויה של ההודעות לא תזיק, תזכרי, את יכולה לערוך את ההודעות כמה שמתחשק לך.. אין לך הגבלת זמן, ואת לא צריכה לדבר בצורה שוטפת, כי את כותבת הודעה. תודה רבה, ומקווה שתהני פה. ^_^

The Walrus

New member
אממ...

את לא מפורום beat69? (פעם קראתי שם בגלל שרענן פוגל הוא חבר ותיק מפורום הביטלס ועניין אותי מה הוא עושה). שילוב מוזר. בכל מקרה, אם האלבום האהוב עליך הוא מומנטרי לאפס אוף א ריסון, האלבום הכי ממוסחר ופופי (ולטעמי - ולטעם רוב הפורום - הכי גרוע שלהם), כנראה שאת לא באמת מכירה את פינק פלויד. נסי לשמוע את האלבום dark side of the moon לעומק, להבין את הטקסטים... זאת באמת פיסת גאונות חד פעמית. התקליט הכי טוב בהיסטוריה לדעתי.

FunkyMonk

New member
אתה לא יכול להגיד את זה

אם מישהו מעדיף את זה על פני אחרים, הוא יכול. בדיוק כמו שיש אנשים שמעדיפים את החומה, אני במידה שווה יכול להגיד שהם לא מכירים יצירות כמו הפייפר, מדל והצד האפל ובגלל זה הם חושבים ככה.

הם דווקא כן מכירים

אחוז חובבי החומה הינו גדול בהרבה מאחוז חובבי מומנטרי. החומה גם הרבה פעמים נבחר בעייני רבים לאלבום הטוב ביותר שלהם אחרי דארק סייד אוף דה מון. (כאו בישראל לדוגמא בסקר ש-ynet ערך לפני כמה שנים) אני לא מבין איך אתה בכלל יכול להשוות את החומה למומנטרי. החומה מאלה בקלאסיקות של הפלוידים, בניגוד למומנטרי.

The Walrus

New member
לדוגמה - משחק האלבומים בפורום

וגם תן לי סקר רציני של אלבומים שבו מומנטרי מופיע מעל החומה, וויש ודארק סייד.

FunkyMonk

New member
מה זה קשור?

וזה מופנה לשניכם. תנו לי שניכם סקר בו אומה גומא מופיע מעל החומה? לדעתי אומאגומא פי כמה וכמה וכמה וכמה יותר טוב מהחומה, לדעתי החומה זו ממש לא פסגת היצירה של פינק פלויד, ואצלי היא מגיעה רביעית מלמטה. אבל כמעט בכל סקר דעת קהל, כפי שאמרתם בעצמכם, החומה הוא בין האלבומים האהובים ביותר על המעריצים. יכול להיות שהרוב חושב כך, אבל הרוב זה לא כולם, וזה בטח לא תקף לכל אדם בנפרד.

...

כמובן שלא כולם חושבים כך, לכל אחד יש את הטעם האישי שלו, אף אחד לא טען אחרת. אבל רוב האנשים חושבים שדארק סייד הוא שיא היצירה של פינק פלויד ומיד אחריו, החומה. אני באופן אישי חושב שהם שניהם באותה רמה פחות או יותר.

The Walrus

New member
דווקא בגלל שהחומה ארוך יותר

הוא הרבה פחות טוב לטעמי, נמרח כמו גומי ולא מגיע לפואנטה.

Anuerysm

New member
עזוב את זה לרגע

הרי האלבום לא אהוד מהסיבה שיש לו סאונד שהוא לא פינק פלויד שהוא קיטשי כזה, מנסה להיות עכשווי ואם תסתכל על הלהקות האחרות שהיא שומעת תבין למה היא אוהבת אותו (בלי להעליב, הכל כאן רק דעתי
)

FunkyMonk

New member
אין כזאת עיר "יבנה"

זו הכל קונספירציה שהכניסו לכם לראש, כי אתם רוצים אוטונומיה לעיר שלכם...

למעלה