נממ חדשה[=

FunkyMonk

New member
מה?!

אומהגומא גאוני, הפיינל קאט זה אלבום מחאה בינוני ומטה.

FunkyMonk

New member
מה אתה מצחקק לך מלמטה?

בתכלס אם כבר אלבום מחאה, אני מעדיף את "זה רק אור הירח" של אביב גפן...

CrazySheep1

New member
ריב?? חח

את לא יודעת איזה מלחמות הולכות פה על האלבומים
The Final Cut לדעתי נחמד..לא יותר.

../images/Emo220.gifXD

אבל..אבל..אבל למה לריב?! הרי כל אחד והטעם שלו!! *מנסה לשחק אותה מבית טוב* [= מה? אני באמת באה מבית טוב!!![= בערך/=

Jason2

New member
אנחנו לא רבים

אבל בהחלט עורכים דיונים חלקם סוערים יותר וחלקם פחות. אנחנו מכבדים את ההעדפות של כולם אבל תמיד מעניין לדעת למה חושבים כך ולא אחרת. אם נשמור את הדעות לעצמנו לא נצטרך פורום.

Anuerysm

New member
פיינל קאט דווקא אלבום מעולה

פשוט הרושם הכללי שמקבלים עליו הוא "ווטרס מתבכיין" אבל יש שם שירים שווטרס פחות מתבכיין ויש שירים ממש דגולים כמו למשל The Hero`s Return שהייתי נותן הרבה בשביל לראות אותו בהופעה

שלום דורין ../images/Emo24.gif

וברוכה הבאה לפורום
משום מה ההודעה שכתבתי לך אתמול נעלמה. לא משנה. הפורום שלנו מושתת על דיונים, ועל כבוד הדדי. אנחנו גם משתדלים לשמור על רווח בין מילים, להמנע מריבוי סימני קריאה, ומשתמשים בסמיילים רק במקום הנחוץ - וזאת על מנת שיבינו אותנו באופן ברור.
את מוזמנת להשתתף בדיונים שלנו, לקרוא את המאמרים של הפורום, לשאול שאלות, ומה שבא לך.

../images/Emo220.gifפאק...דרישות גבוהות!

בלי הרבה סמני קריאה...וסמיילים? פאק... אני בנאדם שמכור לזה...(כרגע חברה שלי מחקה לי הכל!זבל...) בעיה=/

holo

New member
ובלי חזרה על קללות כמו "פאק"

וכמובן, אם אינך ממוצא בריטי, מקומך לא פה.
סתם סתם. אל תבהלי, אבל תקחי את ההערות של ציףציף אל תשומת לבך.

FunkyMonk

New member
כמובן

שאם ממש קשה לך בלי "פאק" תמיד ניתן להשתמש ב Bloody Hell.

זה פורום ברמה גבוהה

לכן הדרישות מחבריו הן גבוהות. לדוגמא כל החברים בפורום בעלי IQ ממש... ממש... אממ... טוב, שכחי מזה.

היא תוכל לעשות הרבה דברים עם האיי

קיו שלה. כמו... כמו למשל, מזכירה, מוכרת, קופאית, נשיאת ארה"ב... אתה יודע, דברים שלא מצריכים איי קיו גבוה במיוחד.

למעלה