סיכום מצעדי השבוע

נכון את צודקת זה העולם לא כולם נחמדים

אחד לשני , אחד מנסה לאכול את השני בגלל זה המדינה שלנו נהרסת

nina41

New member
נכון לצערי זה מה שקורה למדינה שלנו שהיא נהרסת

בגלל אנשים לא נחמדים וזה לא משנה באיזה תחום בחיים. שבוע טוב שיהיה לך ולכולם מאיה - nina41

תגובה לנינה

היי נינה זה שלומי שבת, ואני אכן ניכנס וקורא את שנכתב בפורום, ברוב המקרים אני מאוד נהנה. וחשוב לי לקרא דעות, ביקורות, ומחמאות מהמעריצים שלי. אני לוקח לתשומת ליבי את מה שנכתב כאן. בברכה, שלומי שבת.

nina41

New member
קשה לי קצת להאמין שזה אתה אבל אם אני טועה אז

בכל אופן איתך הסליחה בכל זאת זה הוא פורום שכולו עבורך ובשבילך ועליך ואני שמחה וגאה אחרי כל כך הרבה שנים שאני עוקבת אחרי העשייה המוסיקאלית שלך להיות חלק מהפורום הזה ולהישתתף בו. אין ספק שכל מה שאתה שר אני אוהבת והוא תמיד מרגש וירגש ולא יעזור לאף אחד מה שיגידו עליך כזמר אבל אני לא יכולה להיתעלם מהתקליט הכי אהוב עליי בעולם " בגלל הרוח " אחד המרגשים שלך כמובן שאני לא מזלזלת באף שיר שלך או דיסק שיצא עד כה אבל רציתי להמליץ לך או יותר נכון שתקח לצומת ליבך לחזור לשירים בסיגנון הסלסה מרגריטה וכו'. אבל זה בסדר אני מבינה אותך שצריך לשנות סיגנון כי אין מה לעשות כל תקופה והזמן שלה אני מסיימת את "הנאום" שלי בתפילה לאבינו שבשמיים שתמשיך להיות על המפה המוסיקאלית הישראלית לכל הזמן וכל החיים כמו שאני יודעת שאתה תמיד תמיד מייחל לעצמך וכמעריצה שלך של המון זמן אני לא יכולה שלא לאחל זאת לך. שתדע בריאות טובה ותמיד תיזכור שהיא קודם לכל דבר אחר בחיים כי אף כסף שבעולם או כל אמצעי אחר לא יחליף אותה ושתדע נחת ושלווה אני מתגעגעת אליך מאוד מאוד בכל מעודי ומאחלת לך רק טוב בברכה , nina41 בשבילך נינה חחח (סתם בצחוק) נ.ב. : בבקשה אל תתיחס לתגובות של אנשים רעים שכל מה שהם רוצים זה את רעתך תמשיך בשלך ותדע שיש מי שאוהב מאז ומתמיד לשמוע אותך שר ולירכוש דיסקים שלך. חיבוק ונשיקה נינה.

orianush

New member
שלומי ../images/Emo13.gif

איזה כיף סוף סוף כתבת פה תשמור על קשר
אוריאן

nina41

New member
../images/Emo4.gif אם לומר את האמת הכל ניראה עבודה בעיניים

חבל מאוד שזה ככה , כמנהלת הפורום זה היה צריך להיות בתאום איתך והייתה לדעתי צריכה להיות הודעה מוקדמת ממך אוריאן , לא יודעת אבל משהו לא דיי לא ניראה אמין מאיה nina41

g o l d a 6

New member
נינה אל תאמיני שזה שלומי סתם שקרנים נכנסים

לפורום הזה וזה לגמרי מגעיל אותי. גליתוש

g o l d a 6

New member
ושכחתי לומר שאוריאן המנהלת יכולה לעשות כאן

מה שהיא רוצה עם שמות נוספים והדגשות של שמות. לכן אני לא נכנסת לכאן הרבה. גליתוש

nina41

New member
יש משהו בדרייך גלית תודה על התמיכה בי

שטויות אני לוקחת הכל בכייף לא נותנת לשטויות להפריע לי יותר מידיי או לאנשים פטאתיים נשיקות, מאיה - nina41

orianush

New member
לא יפה מצדך להגיד את זה

אתם לא רוצים אל תאמינו ואם שלומי לא יכתוב יותר אחרי התגובות המגעילות האלו יהיה אפשר להבין אותו נראה לך שיש לי אינטרס לעבוד עליכם? אני בעצמי פתחתי לשלומי את המשתמש הזה את לא מאמינה תתקשרי לשלומי ולחני ותשאלי אותם אין לי מושג מה עובר עליכן וזה ממש פוגע אני משקיעה פה בהכל ואתם באים בגישה מגעילה כזאת ולידיעתך יש מעליי מנהלים שהם אלה שמדגישים את השמות ואין סיבה שהם סתם ידגישו לי שמות חופשי

orianush

New member
ובדיוק בגלל שיש מתחזים דאגתי שזה יהיה באדום

ישר ביקשתי שיעשו את זה באדום שלא יכנס איזה מתחזה ויהיו בלבולים ממש פוגע! לא ציפתי לזה מכם

nina41

New member
סליחה אם ניפגעת ממני , אבל .........

א'. תביני שאינטרנט זה דבר פרוץ לכל מיניי מטרידנים ושקרנים וכו' ב'. אין לי שום דבר אישי נגדך זו לא אני שאמרתי עלייך או כתבתי עליי משהו זו גלית אז תיקראי היטב ותיראי מי כתבה ומי לא כתבה עלייך דברים. אני בטוחה שגלית לא היתכוונה ליפגוע באף אחד היא פשוט אמרה את דעתה שלה ושלומי באמת צריך לפנות לכל הפורום ובטח שבפעם הראשונה שהוא כותב כאן ולא לאיש אחד בלבד זה הכל יום טוב לך ולכולם , nina41

nina41

New member
אני שמחה שאת מבהירה בקשר להדגשה באדום שזה

שייך לשלומי ושהוא כותב או ניראה הגיוני שכותבים בשבילו את מה שהוא מכתיב בכל אופן אל תעלבי סתם מאנשים כאן. nina41

orianush

New member
........

א'- אני יודעת טוב מאוד, אני כבר כמה שנים בדברים האלה ובגלל זה בדקתי וסידרתי את העניין שלא יהיו מתחזים והטעיות ואני לא מבינה למה אתם לא מאמינים... הגיוני שתחשבו אולי זה לא הוא אבל הסברתי לכם שזה כן הוא! ב'- הגבתי לגלית תראי לאן שרשרתי... וציפתי ממך לפחות לקצת הבנה בנושא הזה אחרי השיחה שלנו אתמול... בכל אופן אתם לא רוצים להאמין אל תאמינו הפסד שלכם אם אתם רוצים תתקשרו ותבררו לבד אני את שלי עשיתי יום טוב.

g o l d a 6

New member
אוריאן על איזו שיחה את מדברת??

איתי לא דיברת אתמול לפי מה שזכור לי ותאמיני לי שהזיכרון שלי מצויין. גליתוש

nina41

New member
מה אתן סתם רבות לכן כאן עזבו שטויות

שזו תיהיה הדאגה האחרונה שלי בחיים אבל תודה לישתייכן בכל אופן nina41 מאיה

למעלה