סיכום מצעדי השבוע

nina41

New member
עשה רושם שכן , עזבו את זה שטויות

זה כבר עבר ומאחורינו nina41

היי בננות לא לריב

ניראה לי שזה כן שלומי אוריאן לא הייתה אומרת סתם . אוריאן כל הכבוד לך על כל המאמצים שאת עושה ישר כח .

nina41

New member
חחחחחח אוריאן כבר ענתה כאן שאף אחד לא רב כאן

נכון אוריאן????

nina41

New member
מלדינה לנה , אני לא זוכרת את שמך איתך הסליחה

אבל לא צריך לעשות מיזה עיניין אחותי , אני מבינה שאמרת בסך הכל את דעתך בעיניין אבל עזבו את זה כבר כי זה מאחוריינו. חבל לבזבז הנרגיות על משהו שהוא שלא מצדיק והוא גם שולי. אני לא זוכרת אם את גלית או רונית אבל בכל אופן היתכוונתי אלייך מלדינה לנה או לונה חחח לא משנה שבת שלום nina41

אוריאן אמרה שהיא פתחה לו אפילו את הכרטיס כאן

אז היא גם כתבה עבורו את זה בשמו של שלומי. כמו שאני מכירה את שלומי הוא בטח אמר לה לכתוב בשמו אז היא משקרת שזה הוא כתב ככה נראה לי אבל אם את רוצה תאמיני נינה ואם לא אז לא. שבוע טוב, רונית

orianush

New member
וואו עלית עליי

נו באמת... תני לי סיבה אחת לעשות את זה כולם שקרנים ורק אתם צודקים כל אחד פה אומר שיש לו קשר עם שלומי אז למה שלא תפעילו אותו ותבררו באמת עצוב מה שקורה פה!

nina41

New member
../images/Emo140.gif אוי אוריאן עזבי אל תיתיחסי לשטויות ה....

המשיכי לעשות את שלך וזהו עם כל הכבוד לכל אחד שאומר מה הוא חושב , סך הכל מותר לבן אדם לומר את דעתו וזה לא אומר שזה עדיין נכון או שאפשר מיידית להסכים איתו אבל ... את לא צריכה להעלב משטויות או להרגיש אשמה וזה שיש שקרנים ושקרניות בעולם זה זה לא חדש לאף אחד מאיתנו בעולם הזה לצערנו אך צריך לדעת למי כן להאמין ולמי לא וקחי את הכל בסבבה פשוט תמשיכי בשלך כמנהלת פורום זהו את לא חייבת להיתיחס לכל מה שנכתב כאן ובטח שלא להעלב, חשוב לי מאוד שלא תעלבי בכלל! שבוע טוב שיהיה לך מאיה - nina41

למעלה