סיכום שבועי

Devils Pet

New member
../images/Emo220.gifסיכום שבועי../images/Emo70.gif../images/Emo220.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: התחדשות השבוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: ובזיזה אכזרית מהפורום של נעים (AS IN סקרים ושאלונים). אם היית מאכל איזה מאכל היית? אם היית עונה איזה עונה היית? אם היית ממתק איזה ממתק היית? אם היית פרי איזה פרי היית? אם היית ירק איזה ירק היית? אם היית מחלה איזה מחלה היית? אם היית אתר באינטרנט איזה אתר היית? אם היית מצב צבירה נוזלי איזה מצב צבירה היית? אם היית חברת פלאפון איזה חברת פלאפון הייתה? אם היית מותג איזה מותג היית? אם היית צבע איזה צבע היית? אם היית מכשיר שמע, איזה היית? אם היית שפה,איזו שפה היית? אם היית פורום איזה פורום היית? אם היית כלב איזה גזע היית? אם היית תפוח איזה תפוח היית? אם היית אלבום איזה אלבום היית? שיהיה לכם שבוע לח ודביק ביותר
ושהגרוק יתקוף אותכם ברחוב

phrizer

New member
תשוחרר ז'אן דארק!

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: עניתי על כל השאלות כאן ותפוזבל
שיר שלא הפסקת לשמוע: התחדשות השבוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: ובזיזה אכזרית מהפורום של נעים (AS IN סקרים ושאלונים). אם היית מאכל איזה מאכל היית? אם היית עונה איזה עונה היית? אם היית ממתק איזה ממתק היית? אם היית פרי איזה פרי היית? אם היית ירק איזה ירק היית? אם היית מחלה איזה מחלה היית? אם היית אתר באינטרנט איזה אתר היית? אם היית מצב צבירה נוזלי איזה מצב צבירה היית? אם היית חברת פלאפון איזה חברת פלאפון הייתה? אם היית מותג איזה מותג היית? אם היית צבע איזה צבע היית? אם היית מכשיר שמע, איזה היית? אם היית שפה,איזו שפה היית? אם היית פורום איזה פורום היית? אם היית כלב איזה גזע היית? אם היית תפוח איזה תפוח היית? אם היית אלבום איזה אלבום היית?

MispIaced

New member
לאאאאא, 3 ימים, לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

משהו טוב שקרה לך השבוע: הנפיחות ירדה משהו רע שקרה לך השבוע: נתתי כמה ביסים לפירסים כשאכלתי, וקלטתי שעוד 3 ימים ביצפר. שיר שלא הפסקת לשמוע: End of All Hope- nightwish, זה כבר מתקשר לתגלית של העוד 3 ימים. התחדשות השבוע: לא יודע ובזיזה אכזרית מהפורום של נעים (AS IN סקרים ושאלונים). אם היית מאכל איזה מאכל היית? תרד אם היית עונה איזה עונה היית? חורף!~ אם היית ממתק איזה ממתק היית? טובלרוןןןןןןןןןןןן אם היית פרי איזה פרי היית? לא יודע, איזה פירות יש? אם היית ירק איזה ירק היית? ליצ'י! אם היית מחלה איזה מחלה היית? Pneumonoultramicroscopicsilicovolcanoconiosis מחלה שנגרמת משאיפת אבק וולקני. אם היית אתר באינטרנט איזה אתר היית? לא יודע אם היית מצב צבירה נוזלי איזה מצב צבירה היית? נוזלי. אם היית חברת פלאפון איזה חברת פלאפון הייתה? איזוווווווו סעמוק אם היית מותג איזה מותג היית? אמאשלכם

netahaa

New member
יופי. היית חייב להזכיר לי.

ארר ועוד דפקו לנו עבודות לחופש שלא התקרבתי אליהם. *בכי היסטרי* O_ם

netahaa

New member
שלהלהלה

משהו טוב שקרה לך השבוע:
אינדס'
משהו רע שקרה לך השבוע:
שזה כאב? שיר שלא הפסקת לשמוע:
הממ לא זוכרת התחדשות השבוע:
אינדס' תוכנית השבוע:
סאות'פארק סרט השבוע:
מבוקש ספר השבוע:
- מאכל השבוע:
טובלרון? יציאת השבוע:
לסנטר. ובזיזה אכזרית מהפורום של נעים (AS IN סקרים ושאלונים). אם היית מאכל איזה מאכל היית? קצפת :| אם היית עונה איזה עונה היית? סתיו. אם היית ממתק איזה ממתק היית? טובלרון? אם היית פרי איזה פרי היית? תפוח. אם היית ירק איזה ירק היית? עגבנייה. אם היית מחלה איזה מחלה היית? אלצהיימר XD אם היית אתר באינטרנט איזה אתר היית? תפוז. |משוחדת| אם היית מצב צבירה נוזלי איזה מצב צבירה היית? מים אם היית חברת פלאפון איזה חברת פלאפון הייתה? נטעלי בע"מ
אם היית מותג איזה מותג היית? פול&באר -_- אם היית צבע איזה צבע היית? WTF? אם היית מכשיר שמע, איזה היית? WTF? אם היית שפה,איזו שפה היית? אני מאבדת את סבלנותי. אם היית פורום איזה פורום היית? פורום פקק. אם היית כלב איזה גזע היית? רוטווילר. אם היית תפוח איזה תפוח היית? עץ אם היית אלבום איזה אלבום היית? שאלה קשה. אני כבר אחזור אליכם. ^___^ משעמם לי ברמות^^

פלאפאל

New member
אני עצבנית על אמא ._.

היא באה הביתה פעם בשנה ואז היא מעצבנת אותי. נחמד מצידה. יש לי תמונה, אבל לא נראה לי שמישהו פה באמת מסתכל על תמונות אז נוותר
בעצם מאיה תסתכל! אבל בעצם את כבר ראית אותה אז בכל זאת נוותר ._. משהו טוב שקרה לך השבוע: מצאתי עבודה. משהו רע שקרה לך השבוע: מצאתי עבודה, וחצי מהחברות שלי נכנסו לבית חולים. שיר שלא הפסקת לשמוע: אין ^^ אני לא בנאדם מוזיקלי התחדשות השבוע: תפרתי תיק קטן וחמוד :) סתם כי למי יש כסף לקנות אחד שבכל מקרה לא יראו. כל עוד אפשר להכניס לשם דברים ולדחוף אותו לתיק אחר זה בסדר
תוכנית השבוע: למי יש זמן לטלויזיה? XD סרט השבוע: קזנובה ותפוס אותי אם תוכל
תפוס אותי אם תוכל כזה אדיר ושווה ונהדר ונסלח לדיקפריו המעפן על היותו מעפן רק בזכות הסרט הזה ספר השבוע: משהו על הקומוניסטים בצ'כיה, "הבדיחה" או משהו כזה. קצת משעמם, אבל נורא אבסורדי. ("הוא אמר יחי טרוצקי! בואו נגלה אותו לסיביר ונאנוס לו את החתול!!!1") מאכל השבוע: פיצה O: והמון שוקולדים שאחי ואני עומדים להכין לראש השנה. יציאת השבוע: מחר, לבת דודה יש יומולדת והיא רוצה שכל בנות המשפחה יצאו להסתובב בשוק בצלאל ותל אביב. לא יודעת למה היא רוצה את זה, אבל זה יהיה כייף ^^ חוץמזה לא הרבה, כל החברות שלי אושפזו השבוע
כולן בסדר, אבל משעמם לי!

פלאפאל

New member
באמת, לא מצהירים כאלה דברים אינטימיים בפומבי

זה לא פורום פורנו ריגשי פה!

latebloomer66

New member
אני גיליתי שאת מסתובבת בבלוג סיינטולוגיה

חשפתי אותך את סינטולוגית
עכשיו רק נותר לך להטות מסכה על פנייך וללכת להפגין

פלאפאל

New member
את מבינה למה לא רציתי להצהיר על אהבה?

לא נוכל להיות ביחד לעולם, הסיינטולוגים ידועים כמפרקי משפחות והם לא יניחו לנו לנפשינו.

latebloomer66

New member
../images/Emo6.gif את פשוט פסיכוטית

אני בכלל א-סקסואלית
אם לא ידעת ...
את כה טיפשה שזה מתחיל להצחיק ולעורר רחמים

פלאפאל

New member
ההצתות המאוחרות שלך קורעות אותי מצחוק ../images/Emo6.gif

די ילדונת, אם כבר הגבת על משהו ואחרי כמה שעות נזכרת בעוד משהו, נוראנורא שנון, שאת ממש רוצה להוסיף - תתאפקי. ככה את נראית כאילו לוקח לך נצח לחשוב על תשובה, אבל את טיפשה מדי בשביל לחכות להארה הפתאומית ופשוט אומרת משהו מפגר שאחר כך את בעצמך מודה שהוא מפגר. אני לא מאמינה שאני אשכרה מלמדת טרולית איך להיות טרולית נורמלית. בשלב הבא נלמד אותך גם איך להיות אסקסואלית, כי כנראה את לא יודעת את ההבדל בין מיניות לרומנטיקה

latebloomer66

New member
אני לא מעוניינת לדבר יותר ולהמשיך

את השיחות שווא האלה איתך ולא אני לא כל היום תקועה בפורום "אימו" במחשב בתפוז אנשים וגולשת רק כדי להגיב לך יש לי חיים מעבר לאימו ותפוז לעומתך את לא היחידה ואת לא מרכז העולם וכדאי שתתחילי להפנים זאת ולהבין את זה יותר מדי מרוכזת בעצמך יש לך מודעות יתר לעצמך וכן אני מוגדרת כ-אסקסואלית שזה אדם שנרתע ממין ואינו נמשך לא לבנים לא לבנות אני לא מתכוונת פה להרצות לך את זה יש בשביל זה את גוגל המנוע חיפוש היחידי שאת מכירה אה וגם וויקיפדיה תעזרי בזה זה מה שרוב הטיפשים מכירים גוגל וויקיפדיה צרת אופקים שכמותך ולא אני לא כועסת אם נשמע לך שכן פשוט נמאס לי ממך ומאנשים מהסוג הנחות והמיותר שלך לשאלתך אני לא טרולית ובפורומים אחרים גם כן חשבו שאני טרולית והבינו שזה נובע מפני שאני לוקה בתסמונת אספרגר כך שהמושג "טרול" פג תוקף בכל הקשור אליי. ותפסיקי לדבר בסלנג זה מרתיע אנשים. את כה טיפשה שזה מבחיל כבר. מעולם לא אמרתי שאני מפגרת מה שכן אני יכולה לומר לך שאת כזו.
זהו אמרתי את שלי תודה ולהתראות מקווה לא לפגוש אותך יותר בפורומים האחרים ב

latebloomer66

New member
"או מי גאש אין לי משפטים יותר חכמים לכתוב

ואני מעדיפה שלא לקרוא את התוכן להתעלם ממנו ופשוט לכתוב עוד משפט מטופש יותר מקודמו " זה כמובן אני מתארת לעצמי שזאת דרך החשיבה המאוד "חכמה" שלך ....

פלאפאל

New member
אוי שיט, עלית עליי.

טוב סיימתי את מה שהייתי צריכה לעשות במחשב ועם כל כמה שנהנתי וצחקתי מהשיחה איתך, יש לי דברים יותר טובים לעשות
שבתשלום, בואי לבקר! היה מצחיק.

למעלה