סיכום שבועי

שוב לא נרדמת.

משהו טוב שקרה לך השבוע: הגיעה סוף סוף הודעת הקבלה לפסיכולוגיה ופילוסופיה, וקניתי כרטיסים לכנס קידום בריאות הנפש של נשים. Woot. משהו רע שקרה לך השבוע: כולם זיינו לי במוח יותר מהרגיל. שיר שלא הפסקת לשמוע: ברי סחרוף - עבדים. התחדשות השבוע: מסע קניות הזוי וכמעט-קטלני באופיס דיפו... אבל הרכישה המוצלחת ביותר היא קלמר שקוף של מנטוס. תוכנית השבוע: Doctor Who ו-Redband. (רד אורבך שליט"א) סרט השבוע: I Married A Strange Person של ביל פלימפטון הגאון, שייבדל לחיים ארוכים. ספר השבוע: The Dice Man של לוק ריינהרט. מאכל השבוע: דומינו'ס פיצה עם דאבל צ'יז ופסטרמה. יציאת השבוע: פתאום קלטתי שאני מחוץ לבית, בגן האוסטרלי. אם היית מאכל איזה מאכל היית? קלצונה בולונז. אם היית עונה איזה עונה היית? אביב (אבל לא אביב מזוייף כמו בארץ. אביב אמיתי). אם היית ממתק איזה ממתק היית? מנטוס (באופן כללי). אם היית פרי איזה פרי היית? אגס. אם היית ירק איזה ירק היית? תפוח אדמה. אם היית מחלה איזה מחלה היית? אפילפסיה. אם היית אתר באינטרנט איזה אתר היית? bigtitscurvyasses.com. אם היית מצב צבירה נוזלי איזה מצב צבירה היית? אשך. אם היית חברת פלאפון איזה חברת פלאפון היית? Vodafone. אם היית מותג איזה מותג היית? אלפא-רומיאו. אם היית צבע איזה צבע היית? לבן. אם היית מכשיר שמע, איזה היית? פטיפון. אם היית שפה, איזו שפה היית? עברית. אם היית פורום איזה פורום היית? איש לא ידע. אם היית כלב איזה גזע היית? גרייהאונד. אם היית תפוח איזה תפוח היית? רקוב. אם היית אלבום איזה אלבום היית? הראשון של לד זפלין, Fragile של Yes, "שכחתי איך לאכול" של גלעד כהנא, Elements של Atheist, כמה אלבומים של מאנוואר ובעיקר Hail To England, גם Octopus של ג'נטל ג'ייאנט ו-Sound of Perseverance של דת', וכמובן In The Court of The Crimson King של King Crimson. משולבים יחד.

Silver Tongue

New member
חח השעה 15:15

משהו טוב שקרה לך השבוע: הרבה :p משהו רע שקרה לך השבוע: המסנג'ר שלי נדפק
שיר שלא הפסקת לשמוע: HIM-Please don't let it go התחדשות השבוע:כלום תוכנית השבוע: על טבעי סרט השבוע: לא ראיתי ספר השבוע: ידו של אוברון מאכל השבוע: יציאת השבוע: ובזיזה אכזרית מהפורום של נעים (AS IN סקרים ושאלונים). אם היית מאכל איזה מאכל היית? תותים עם קצפת אם היית עונה איזה עונה היית? אביב אם היית ממתק איזה ממתק היית? תותים עם קצפת? אם היית פרי איזה פרי היית? תותים זה פרי?
אם היית ירק איזה ירק היית?תותים זה ירק?
אם היית מחלה איזה מחלה היית? מחלת התותים? אם היית אתר באינטרנט איזה אתר היית? הכל על התותים! אם היית מצב צבירה נוזלי איזה מצב צבירה היית? תותים? אם היית חברת פלאפון איזה חברת פלאפון הייתה? חברה מעפנה
אם היית מותג איזה מותג היית? תותים אם היית צבע איזה צבע היית? צהוב אם היית מכשיר שמע, איזה היית? אייפוד אם היית שפה,איזו שפה היית? אם היית פורום איזה פורום היית? אם היית כלב איזה גזע היית? חתולה חמודה מאוד אם היית תפוח איזה תפוח היית? אם היית אלבום איזה אלבום היית? אלבום תמונות של תותים

פלאפאל

New member
תות זה לא פרי!!!!1

כאילו, זה כן, אבל לא מה שאתם חושבים
נכון על התות יש מלא גרעינים קטנים ולבנים כאלה, או מה שזה לא יהיה? אלה הפירות. כל הדבר האדום מסביב זה רק התעבּוּת D: ככה זה גם בתפוח, רק הליבה המגעילה שתמיד זורקים זה הפרי. כל השאר זה משהו שהתפתח כדי להגן על הפרי או כדי שחיות יאכלו את זה ויחרבנו את הפירות במקום רחוק, וככה הצמח יתרבה. אלה היו 30 שניות מיותרות לחלוטין של מידע אליו לעולם לא תזדקקו
תודה שבזבזתם את זמנכם. אם תזכו בזכותי ב1 נגד 100, אני רוצה אחוזים.

פלאפאל

New member
אבל אותו לא אוכלים עם קצפת!~

נכון כל הקטע בלאכול תות עץ זה שאחר כך נהיים אדומים לגמרי וכל הידיים מלוכלכות ומתוקות? אז למה המציאו את התות הלבן?

netahaa

New member
כן אוכלים אותם

הם אפילו יותר טעימים.. מה זה תות לבן בדיוק?

פלאפאל

New member
תות לבן זה כמו תות עץ רגיל, עם אותו טעם בדיוק

רק שהוא לבן במקום אדום-סגול. אין לי מושג אם הוא תוצר של בני האדם או טבעי, אבל מגדלים אותו כי הוא לא מלכלך ועדיין טעים. אבל כל הקטע הוא שמוצאים עץ תות ואז בכל מקרה מתלכלכים כשמנסים לתפס עליו ולקטוף תותים, אז הלכלוך מהתות זה חלק מהכל ומה זה שווה בלעדיו
תות עץ עם קצפת? באמת? אף פעם לא שמעתי על מישהו שאוכל את זה. בדרך כלל אוכלים אותם ישר מהעץ ושם אין קצפת, לא?

netahaa

New member
יכול להיות

אבא שלי פעם קנה תותי עץ ממקום שמכרו.. וכשהיה קטן עוד היו פרדסים אז הוא סיפר לי שהוא היה קוטף. לא טעמתי עם קצפת.. עם סוכר
אפעם לא טעמתי את התותים הלבנים, אבל נזכרתי שהיה לנו עץ כזה ביסודי ותמיד היו קוטפים אותם וזורקים אחד על השני
הם יותר קטנים מאדומים

פלאפאל

New member
או כפרה עלייך, חזרת בך מאיומך ושבת לדבר איתי

כמה נחמד ^^ את רואה הדוגמניות? באמת? כבר הבנו שאת משוכנעת שאסקסואלים לא נמשכים בשום צורה לאף אחד, אז כנראה את לא רואה את זה כי הן כוסיות. אז בשביל מה, התובנות המדהימות שלהן על החיים? אל תדאגי שמחת זיקנתי, כבר קלטנו שאף פעם לא ברור לך אם אנשים ציניים או לא (או באופן כללי למה הם התכוונו, בייחוד במשפטים כמו "היום חם" או "אני שוב צריכה פראמין")

למעלה