סיכום שבועי

MispIaced

New member
רגע, את נמשכת לחפצים דוממים אז?

ואו, בטח ארץ עיר מה זה עושה לך את זה

latebloomer66

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif קוראים לך נעים?../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

איזה מין שם זה ? אני יודעת שיש שם משפחה כזה אבל לא שם פרטי זה ממש מבייש שלמישהו יקראו "נעים" "נעים מאוד להכיר אותך נעים"

netahaa

New member
מתוקה שלי.

חוסר ההצלחה שלך בשנינות הגיע כרגע לשיאו. הניסיון הדפוק שלך להצחיק ואף להוסיף סמיילי צוחק רק הפך אותך ליותר מסכנה בעיניי. את ילדה מושפלת וטרול לא מוצלח. התעלמת לגמרי ממה שכתב בהודעה וכנראה שתתעלמי גם מזאת ותחפשי משהו (לא) מצחיק עלי בשביל להגיב לי. אני יותר מרחמת על חוסר הטעם\ידע שלך. נעים זה שם נדיר. תמצאי חיים, ותפסיקי לעשות רענן כל חמש דקות.

MispIaced

New member
כן, שם עם 4 אותיות, את מכירה תמספר 4, לא?

רמז- האייקיו שלך.

Devils Pet

New member
אוטו זבל.

משהו טוב שקרה לך השבוע: נמ, סתם, היה אחלה שבוע, למדתי (למרות שזה מתאים לסעיף השני, זה ממש עזר לי), היתי בת"א רוב השבוע, קניתי את המצלמה שכלכך רציתי, קניתי מלא דברים אחרים, השיער שלי מגניב וזוהר באולטרה סגול, וסתם הרגשה של סיום והתחלה כזאת. משהו רע שקרה לך השבוע: היה חרא מפגש. שיר שלא הפסקת לשמוע: אוטו זבל- הבילויים. התחדשות השבוע: מסך מחשב, נעליים, מצלמה, מקלדת (שמסתבר שהיא בערבית), שיער, גרביים (!!!) ועוד כמה. תוכנית השבוע: דוקטור הו, כלכך כלכך. סרט השבוע:נמ.. "הרוחות של גויה", זה פשוט הסרט היחיד שראיתי עד הסוף.בערך. ספר השבוע: "רודף העפיפונים" אני קראתי חצי ספר ביום אחד, מדכא חושרמוטה. מאכל השבוע: אוכל של סבתא
יציאת השבוע: שבת שעברה היתה המסיבת תחפושת הכלכך כלכך טובה, וכנראה המפגש בת"א. ובזיזה אכזרית מהפורום של נעים (AS IN סקרים ושאלונים). אם היית מאכל איזה מאכל היית? עוף, הכי. אם היית עונה איזה עונה היית? חורף. אבל כזה שנשמך חצי שנה, כמו בגרינלנד. אם היית ממתק איזה ממתק היית? סוכריה שלא נגמרת.|גבות| אם היית פרי איזה פרי היית? מנגו. ~צרחות מצד סתיו~ אם היית ירק איזה ירק היית? קולורבי! אם היית מחלה איזה מחלה היית? לאיודע, משהו מגניב, אולי מלריה. אם היית אתר באינטרנט איזה אתר היית? פורנו. אם היית מצב צבירה נוזלי איזה מצב צבירה היית? נוזל. אם היית חברת פלאפון איזה חברת פלאפון הייתה? אורנג'. אם היית מותג איזה מותג היית? איברהים & מחמוד, קולקציות בגדים וחומרי נפץ בע"מ. אם היית צבע איזה צבע היית? לבן. אם היית מכשיר שמע, איזה היית? אייפוד וידאו. אם היית שפה,איזו שפה היית?גרמנית. אם היית פורום איזה פורום היית? סריגה. אם היית כלב איזה גזע היית? בולדוג. אם היית תפוח איזה תפוח היית? גראנד סמית'.(אני חושב שזה השם שלהם) התמונה הזו זו המחשת הטמטום האולטימטיבית (והעבודה המצויינת של רופא השיניים של סתיו, שימו לב לשן 8A ימין, מעולה!)

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif חטולה עוגר ושנאית טרלהללהללהה

שיווווווווווווווו נוסטלגיות. משהו טוב שקרה לך השבוע: נמנמ הכרתי מלא אנשים וזה. לאדעת, לא היה כלכך. משהו רע שקרה לך השבוע: אני מצטערת שלא הלכתי לת''א. חח שיר שלא הפסקת לשמוע: Crop Tub- AFI התחדשות השבוע: חולצות בצפר [עם צווארונים ! הן כאלה יפות |אא|] וציוד בצפר וספרים של בצפר. :) תוכנית השבוע: פרויקט מסלול 4.
[בדיוק הבוקר ראיתי את הגמר
] סרט השבוע: הו, היה הרבה. פסיכו, קיוב 1, פורסט גאמפ, הטיסה, אני אתה והוא. קיצר כל מה שHOT שמו שוב ושוב. <: ספר השבוע: שומרת אחותי, עדיין. מאכל השבוע: קוסקוס להלהלה. יציאת השבוע: נמנמ מסעדה עם אמא ואחותי ולחברות. ובזיזה אכזרית מהפורום של נעים (AS IN סקרים ושאלונים). אם היית מאכל איזה מאכל היית? נממ ... שניצל תירס. אם היית עונה איזה עונה היית? סתיו, דהההה. אם היית ממתק איזה ממתק היית? סוכריה לכאב גרון. [מבחינתי זה ממתק אני לוקחת קלגרון כל יום גם אם לא כואב לי. ><] אם היית פרי איזה פרי היית? תות. זה הפרי היחידי שאני מסוגלת לאכול. אם היית ירק איזה ירק היית? שונאת ירקות. אם היית מחלה איזה מחלה היית? שפעת. :) אם היית אתר באינטרנט איזה אתר היית? גרייב. אם היית מצב צבירה נוזלי איזה מצב צבירה היית? נוזלי [?]. אם היית חברת פלאפון איזה חברת פלאפון הייתה? סלקום. אם היית מותג איזה מותג היית? לאדעת. אם היית צבע איזה צבע היית? שחור. אם היית מכשיר שמע, איזה היית? אייפוד כאילו ? אם היית שפה,איזו שפה היית? אנגלית אבל במבטא בריטי. אם היית פורום איזה פורום היית? לאדעת. אם היית כלב איזה גזע היית? סמויד.
אם היית תפוח איזה תפוח היית? שונאת תפוחים. אם היית אלבום איזה אלבום היית? אחד של AFI, כנראה. אולי סינג דה סורו. אה, תמונה.

Devils Pet

New member
איזה פוזה מדהימה.

בחיים שלי לא יצאתי נשי יותר-.- (חוץ מהתמונה שסתיו ואנוכי עושים חיקוי מטורף של אוחצ'ות בליל השוכרה שלנו באכסניה.)

latebloomer66

New member
תוכל להסביר לי למי פנית בהודעה הזו?

ומה קשור שיש לי OCD ואני מפורום טורדנות כפייתית ? מי זאת גל? ולא צחקתי כאן על אף אחת העונה לשם גל

latebloomer66

New member
אני העלבתי אותך באופן כלשהו גל?

ואיך אתה יודע שאני מפורום טורדנות כפייתית בגלל שזה רשום בעולם שלי בכרטיס שלי בתפוז? יש 3 אנשים בתמונה זה לא עוזר לי שאתה אומר שאתה נוראי כי אני לא יודעת מי מביניהם הוא אתה

למעלה