../images/Emo220.gifשאלון מוזיקה../images/Emo70.gif../images/Emo220.gif
כי נתקלתי בזה בפורום אחר, לא עניתי על אחד מלא זמן וזה ממש כיף! למקרה שהחוקים לא ברורים לכם- תפעילו מוזיקה לבחירתכם במחשב (ושיהיו הרבה שירים!) בסדר רנדומלי השיר הראשון שתשמעו הוא התשובה לשאלה הראשונה, השיר השני לשאלה השנייה, וכו' וכו'. אל תרמו!
השיר שיוצא הוא השיר שנבחר, אל תעבירו לשיר שעונה בצורהי ותר טובה אל השאלה. אם לא יצא לכם מעניין במיוחד, תמיד אפשר לעשות שוב! זה כיף. השאלות: איך העולם רואה אותי? האם יהיו לי חיים מאושרים? מה אנשים באמת חושבים עליי? מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? עצה טובה בשבילי: מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? איזה שיר יתנגן בלוויה שלי? מה אתה אוהב במין השני? איך יהיה לי היום? למה אני כאן? בתור מה אנשים יזכרו אותי? איזה שיר יתקע לי בראש מחר? איך תהיה השנה הזו? אם מישהו שואל "זה בסדר?" אתה עונה: מה מתאר את האישיות שלך בצורה הטובה ביותר? מה המוטו שלך? על מה אתה חושב לעיתים דחופות? מה זה 2+2? מה אתה חושב על הבן אדם שאתה מחבב? מהו סיפור חייך? מה תרצה לעשות כשתגדל? על מה אתה חושב כשאתה רואה את הבן אדם שאתה מחבב? מה הוריך חושבים עליך? מהם התחביבים שלך? הסוד הכמוס ביותר שלך? מה אתה חושב על חבריך? מה הדבר הגרוע ביותר שיכול לקרות? איך תמות? מה גורם לך לבכות? האם תתחתן מתישהו? הפחד הגדול ביותר שלך? האם מישהו דלוק עליך? אם היית יכול לחזור אחורה בזמן, מה היית משנה? מה כואב כרגע? איזה כותרת תיתן להודעה הזו?
כי נתקלתי בזה בפורום אחר, לא עניתי על אחד מלא זמן וזה ממש כיף! למקרה שהחוקים לא ברורים לכם- תפעילו מוזיקה לבחירתכם במחשב (ושיהיו הרבה שירים!) בסדר רנדומלי השיר הראשון שתשמעו הוא התשובה לשאלה הראשונה, השיר השני לשאלה השנייה, וכו' וכו'. אל תרמו!