שאלון מוזיקה

limors2

Active member
../images/Emo220.gifשאלון מוזיקה../images/Emo70.gif../images/Emo220.gif

כי נתקלתי בזה בפורום אחר, לא עניתי על אחד מלא זמן וזה ממש כיף! למקרה שהחוקים לא ברורים לכם- תפעילו מוזיקה לבחירתכם במחשב (ושיהיו הרבה שירים!) בסדר רנדומלי השיר הראשון שתשמעו הוא התשובה לשאלה הראשונה, השיר השני לשאלה השנייה, וכו' וכו'. אל תרמו!
השיר שיוצא הוא השיר שנבחר, אל תעבירו לשיר שעונה בצורהי ותר טובה אל השאלה. אם לא יצא לכם מעניין במיוחד, תמיד אפשר לעשות שוב! זה כיף. השאלות: איך העולם רואה אותי? האם יהיו לי חיים מאושרים? מה אנשים באמת חושבים עליי? מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? עצה טובה בשבילי: מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? איזה שיר יתנגן בלוויה שלי? מה אתה אוהב במין השני? איך יהיה לי היום? למה אני כאן? בתור מה אנשים יזכרו אותי? איזה שיר יתקע לי בראש מחר? איך תהיה השנה הזו? אם מישהו שואל "זה בסדר?" אתה עונה: מה מתאר את האישיות שלך בצורה הטובה ביותר? מה המוטו שלך? על מה אתה חושב לעיתים דחופות? מה זה 2+2? מה אתה חושב על הבן אדם שאתה מחבב? מהו סיפור חייך? מה תרצה לעשות כשתגדל? על מה אתה חושב כשאתה רואה את הבן אדם שאתה מחבב? מה הוריך חושבים עליך? מהם התחביבים שלך? הסוד הכמוס ביותר שלך? מה אתה חושב על חבריך? מה הדבר הגרוע ביותר שיכול לקרות? איך תמות? מה גורם לך לבכות? האם תתחתן מתישהו? הפחד הגדול ביותר שלך? האם מישהו דלוק עליך? אם היית יכול לחזור אחורה בזמן, מה היית משנה? מה כואב כרגע? איזה כותרת תיתן להודעה הזו?

chyio

New member
To The End- Blur

איך העולם רואה אותי? monster-gaga האם יהיו לי חיים מאושרים? bad romance- gaga (הוא ממש אוהב את גאגא!) מה אנשים באמת חושבים עליי? jillian- within temptation מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? תראו אותי- מופע הארנבות עצה טובה בשבילי: symphony of distruction- nightwish cover מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? 1:19- lacuna coil מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? ding dong- gunther (אומגד XDDD) איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? sacrament of wilderness- nightwish איזה שיר יתנגן בלוויה שלי? my propeller- arctic monkeys מה אתה אוהב במין השני? within me- lacuna coil (אירוני משהו) איך יהיה לי היום? damaged- black flag למה אני כאן? force of nature- oasis (חזק!!) בתור מה אנשים יזכרו אותי? 1979- smashing pampkins איזה שיר יתקע לי בראש מחר? faint- linkin park איך תהיה השנה הזו? bomb- bush
אם מישהו שואל "זה בסדר?" אתה עונה: don't you cry- kamelot מה מתאר את האישיות שלך בצורה הטובה ביותר? meaning of life- distrubed (טוב שאני לא חושבת על זה כל יום בערך) מה המוטו שלך? you're the reason im living- franz ferdinand על מה אתה חושב לעיתים דחופות? lollipop- mika (שיט פדיחות) מה זה 2+2? this is a circus- arctic monkeys מה אתה חושב על הבן אדם שאתה מחבב? merried with children- oasis (באמאשלייייייייייייייייי שלא רימיתי XD) מהו סיפור חייך? take me away- avril lavigne (פאק איזה שיר ישן, לא שמעתי אותו מכיתה ח' בערך) מה תרצה לעשות כשתגדל? מחפש תשובה- היהודים (וול אני מקווה שזה לא יהיה ככה X:) על מה אתה חושב כשאתה רואה את הבן אדם שאתה מחבב? misunderstood- dream theater (יוצא לי טוב ס.ס) מה הוריך חושבים עליך? 4 minutes- madonna ft justin מהם התחביבים שלך? this is the one- stone roses (ה-להקה!) הסוד הכמוס ביותר שלך? sing- travis (וול אני באמת שרה בסתר בחדר) מה אתה חושב על חבריך? immigrant song- zeppelin מה הדבר הגרוע ביותר שיכול לקרות? micro cuts- muse (
) איך תמות? the masterplan- oasis (גדול. גם השיר גדול
) מה גורם לך לבכות? bambi slaughter- nirvana (טחחחחחחח) האם תתחתן מתישהו? paprecut- linkin park הפחד הגדול ביותר שלך? up through the ashes- kamelot האם מישהו דלוק עליך? sunburn- muse אם היית יכול לחזור אחורה בזמן, מה היית משנה? the kinks-you really got me מה כואב כרגע? junkhead- alice in chains איזה כותרת תיתן להודעה הזו? to the end- blur וואי יצא לי ממש טוב! בדרך כלל יוצא גרוע
+ דווקא נחמד למצוא שירים ישנים שמעלים זכרונות

limors2

Active member
את מופרעת!

אבל העולם חושב עלייך שאת מפלצת. מה עדיף?
נייטוויש וארקטיק מאנקיז

chyio

New member
להיות מופרעת ../images/Emo45.gif

או את אוהבת ארקטיק מאנקיז!

chyio

New member
חחחחח סתם ../images/Emo140.gif

אבל בחיאת, מי סובל את אנט!

chyio

New member
הקול שלה ממש לא מתאים לנייטוויש.

טוב אולי לנייטוויש של פעם... עכשיו הם סתם פופ מטאל

limors2

Active member
לא התעדכנתי בהם כבר נצח.

למרות שדווקא נפלתי לא מזמן על תמונות עדכניות שלהם בפייסבוק ונחרדתי לגלות שהם ממש הזדקנו

Gremshnit

New member
נייטוויששש

אני היחידי שחושב ש-Dance In The Dark ממש מזכיר את Bless The Child ??? כאילו, לא יודע, יש משהו באווירה של שניהם שממש מזכיר לי אחד את השני.משהו קודר כזה, כבד...

lady galgal

New member
מה, אין קשרררר...!!

אווירה שונה לגמרייי!!!.... יש בניהם אפלוליות מסויימת.. אבל 80% מהשירים שאני שומעת הם כאלה... והם ממש לא מזכירים בעיניי....

למעלה